StefiCZ Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 Tak xzone mel solidni akce ted byla tam Killzone 3 Helghast edition za 1099,- ale okamzite vyprodana :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 tak to se neni cemu divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 No, tvl 1099 za helghast edici, tak to už je síla, zpočátku stála 4 litry, já jí sehnal v gamehousu za 2000, ale tohle už je fakt něco :D Jinak thoca, měl bych dotaz, ty by jsi byl mi schopnej sehnat ze zahraničí tu legendary edici? Popř. za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 ee nebyl, tyhle velky edice neshanim, jeste se to cestou rozpadne a co ja s tim potom... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 jo helg edice byla bouzel me minula o jednu minutu kurnik nez sem se prihlasil na profil byla vcudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 V JRC jsou taky nekdy paradni akce na tyhle edice, nedavno jsem tam koupil God of War Ultimate Trilogy Edition za 1749,- :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 xzone Crysis 2 - NANO Edition PS3 1599 Kč (dříve 3799 Kč) Crysis 2 - NANO Edition X360 1599 Kč (dříve 3799 Kč) Crysis 2 - NANO Edition PC 1599 Kč (dříve 3799 Kč) Dead Space 2 - Sběratelská edice X360 999 Kč (dříve 1999 Kč) Battlefield: Bad Company 2 - Ultimate Edition PS3 699 Kč (dříve 1399 Kč) Battlefield: Bad Company 2 - Ultimate Edition X360 699 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 jo tak diky vam (doporuceni xzone) jsem snipoval cely den slevy a tohle sem si vybral a myslim ze nemusim litovat :) Díky lidi :) http://imageshack.us/photo/my-images/88/p6240003.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ohhh panther, nechceš prodat alcatraze a steelbook? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Promin ale ne :D Fakt si toho cenim moje prvni limitka jako fakt nejaka specialni ted sem poprvy videl artbook NEJLEPSI a teda ted uz jen kupuju hry a to nejlepe v super edicich se super vecma (peknej je infamous 2 s batohem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Nejlepší jsou podle mē Halo 3, Halo:Reach - legendary edice a KZ3 - Helghast edice. Ale ta Crysis Nano edice vypadá skvēle, až na ten batoh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ou Crysis okamžitě objednávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já bych taky objednal hned, ale C2 už mam dávno doma a ta hra za moc nestojí, na moc dlouho nezabaví, Já bych radek jen ty samotné bonusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já jsem o C2 trošku uvažoval, protože to hraje spousta přátel, ale takovouhle pěknou collectorku za takovouhle pěknou cenu musim mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Tjn, ale 3799 byl extrem když to porovnáš z obsahem Halo:Reach legendary edice která už že začátku stála cca. 2k :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ony vůbec jsou ty sběratelské edice čim dál horší za čim dál přemrštěnější ceny. Když si vezmu co všechno bylo ve sb. edici Armed Assault a stálo to jen 1600. Dneska by to stálo dvakrát tolik a bylo by toho tam půlka... Btw collectorka KZ3 mě neuvěřitelně zklamala. Lacinou maska co se ani nedá nosit a ošklivýho panáčka si za ty prachy můžou nechat.. Panther: Jak vypadá ten batoh v reálu? Stejně lacině jako na obrázku nebo je to lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 no jako batoh to asi neni spis je to batoh na ntb no (pouze dve kapsy) ale za to peknej (logo EA,Crytek,a celkove design nano obleku) a dobre vyztuzenej pevny zada a ten predek taky proti narazu kdyz tam bude ntb k ty Helghast no nevim helmu sem videl v obchode a teda oskliva zda se mi trochu uzsi nez ve hre co se tyce helmy byla dokonala ta z HALO co sem videl v JRC // ke hre zatim jsem nezapnul singl a co hraju MP tak si myslim ze s BF BC 2 nejlepsi hra ohledne grafiky s multiplayerem + Medal of Honor (Proste me hra bavi i kdyz ma teda pomalejsi nalezani her v mp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 No, ta helma k helghast edici je o půlku menší, to je pravda, ale mě tu v pokoji dělá skvělou dekoraci, hlavně se mi ze začátku nejvíc líbil ten helghast sniper, akorát mě sklamalo že se s ní dá pohybovat, myslel jsem že to bude taková "soška" :( Jinak, on tu někdo má Halo 3 Legendárku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 FIFA 11, NHL 11, NFS HP, BBC2 a Mass Effect 2 za 469,-, myslím, že minimálně ten ME2 stojí za zmínku :) http://www.jrc.cz/zprava_vysvedceni&utm_source=Newsletter&utm_medium=e-mail&utm_content=Vysvedceni&utm_campaign=NNewsletter10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 tak me domu prijde uz je na ceste nano edice ,cod ops edice s autem pak ten rock band kit tak ze xzone zase videla:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Jednoznačně Crysis 2 NANO na xko , dale sem uvažoval o Dead Space 2 ,ale nevím bavila vás dostatečně? a jak je dlouhá kampaň? Jináč před týdnem sem padl v jrc na Halo Reach Legendary za 1700... Občas se opravdu vyplatí počkat a koupit ve slevě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Na gameexpres.cz teď mají celkem dobrou cenu na minulý díl Red Faction, konkretně Guerrilla s českými titulky. Stojí 299,- a to se vyplatí :) Hru mám už delší dobu a přirovnal bych ji ke GTA na Marsu. Za tu cenu určitě doporučuju. http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-red-faction-guerrilla-cz-p-8784.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Na alza je taktéž za cenu 299,- http://www.alza.cz/red-faction-guerrilla-d122326.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 nevite kde bych nejlepe sehnal move ovladac kameru druhy ovladaca sports champions ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Red Faction Guerilla je za 299,- pro PS3 a XBOX i na xzone. Btw: Crysis 2 NANO edice není na xzonu pro PS3 a XBOX už vůbec k sehnání :( Takže kdo o ní má zájem tak si jí musí pořídit za tu nízkou cenu už jen na PC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.