Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

to Romeno: prave, to ja nechapu,ze je zajem o hru MvC3 kdyz proste vyslo UMvC3. Ale ten system je fakt nekdy divne postavenej,protoze staci chodit kazdy mesic a cena je vzdy jina. Takze proste klasicka vec poptavka a nabidka.

Jinak uz jsem se setkal,ze se hra v origo obalu prodavala v bazarove sekci, myslim ze game toto opravdu nepotrebuje;)

Odesláno
za ty penize je ted vsude, min. tyden jeste nebyla a nekde jeste neni, pokud tedy budu mluvit o LE http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-deus-ex-3-human-revolution-limited-edition-p-12271.html (zrovna tady ji maji "v te akci"... i kdyz se ma prodavat za cenu klasicke verze jako ji maji na xzone.)

tak dokud cesi budou lini nakupovat ze zahranicni,tak shopy budou vydelavat,on se urcite nekdo najde. I kdyz tedka nakup treba z UK je docela naprd, cena libry 32,- skoda ze CNB ma jinou cenu valut nez ostatni banky

Odesláno

Před nedávnem jsem měl jednoho známého v prodejně JRC,kde mě zasvětil do praktik... Hry si bral domů,kde je samozřejmě rozbalil a hral(nehrál online).Tak jem ho zkusil,jestli bude nějakej problém si půjčit hru na PS3.Nebyl,tak jsem měl jednu dobu přístup k novinkám a to vše zdarma.Hru jsem rozbali(hral jsem jenom offline)dohrál,donesl do JRC,kde mě zdělil,že jednou za čas posílají rozbalené hry do Práglu,kde jim je zase pěkně originálně zabalí. :-D Co se týče použitejch her bazarovejch,tak ti nikam neposílají na přebal,to si sem jistej... Jinak bazar v JRC je nehorázná zlodějina,kže zaplať pánbůh za tenhle web či jemu podobný...

• Moderators
Odesláno

Ono par rejpalu se v internetovych diskuzi vzdycky najde , co vim tak z 90% jsou to jen famy...

Kazdopadne pokud si neco kupujete na kamenne prodejne tak vidite co kupujete , kdyz vidite ze hra neni originalne zabalena tak ji proste nekoupim a je to.

Hry v neoriginalni folii jsou kolikrat uz od dodavatele . Napr. tam neda omylem cd klic nebo chybi manual . Tak se to rozbali , doda se co tam chybi a zas zabali . Bezna praktika .

Odesláno

V tematu Sběratelé her řešili borci také jrc a tak jsem se mrkl na jejich stránky a zajímavé mají třebas:

Fallout: New Vegas novou za 299,- preowned za 199,- thx. JungleFever

http://www.jrc.cz/hra_ps3_fallout_new_vegas

Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition za 699,-

http://www.jrc.cz/hra_ps3_duke_nukem_forever_balls_of_steel_edition

Obojí jsem si už objednal :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu