huhla Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Tu zbran jsem jeste nevidel :-) Jako vim, ze mela byt ve hre zdarma, ale ze ji davaji k tomu?! Skoda, ze do toho asi nepujde dat MOVE :-) To není maketa ale in game bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Tohle v zadnem pripade neni pravda ze by se pouzite hry prodavaly jako nove... nemluvil sem o JRC v tomhle smyslu zrovna... ale z jine vlastni zkusenosti :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ja si rikal, ze jsem to nikde nevidel, maximalne jako ingame bonus! A oni to vyfoti tak, ze clovek na to i klikne a ma to svoji stranku a vypada to, jak kdyby to byla maketa :-) To není maketa ale in game bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 to Romeno: prave, to ja nechapu,ze je zajem o hru MvC3 kdyz proste vyslo UMvC3. Ale ten system je fakt nekdy divne postavenej,protoze staci chodit kazdy mesic a cena je vzdy jina. Takze proste klasicka vec poptavka a nabidka. Jinak uz jsem se setkal,ze se hra v origo obalu prodavala v bazarove sekci, myslim ze game toto opravdu nepotrebuje;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 typicke pro ceske obchody... slevy na odpad, ktery nikdo nechce, ale poradnou hru dat do slevy to ne, to prodavaji "v akci" deus ex human revolution za 1100,- atp... lol :) typicky,netypicky, pokud nekdo chce tuhle hru ( duke nuke) , muze ji koupit za nizkou cenu. ne kazdej musi nutne kupovat jen nejnovejsi hry...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 typicke pro ceske obchody... slevy na odpad, ktery nikdo nechce, ale poradnou hru dat do slevy to ne, to prodavaji "v akci" deus ex human revolution za 1100,- atp... lol :) http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=339 dneska za 599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 za ty penize je ted vsude, min. tyden jeste nebyla a nekde jeste neni, pokud tedy budu mluvit o LE http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-deus-ex-3-human-revolution-limited-edition-p-12271.html (zrovna tady ji maji "v te akci"... i kdyz by se mela prodavat za cenu klasicke verze jako ji maji na xzone.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 za ty penize je ted vsude, min. tyden jeste nebyla a nekde jeste neni, pokud tedy budu mluvit o LE http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-deus-ex-3-human-revolution-limited-edition-p-12271.html (zrovna tady ji maji "v te akci"... i kdyz se ma prodavat za cenu klasicke verze jako ji maji na xzone.) tak dokud cesi budou lini nakupovat ze zahranicni,tak shopy budou vydelavat,on se urcite nekdo najde. I kdyz tedka nakup treba z UK je docela naprd, cena libry 32,- skoda ze CNB ma jinou cenu valut nez ostatni banky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 aspon ze se situace za poslednich ??pul roku?? v ceskych obchodech razantne zlepsila co se tyka cenove politiky her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin789 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ohledně toho nákupu v JRC nové a použité hry, je to sice déle, ale už jsem o své zkušenosti jednou psal tak mrkněte na odkaz pokud jste zvědaví :-) http://console-forum.net/tema/22356-cenove-akce-vsechny-sem?p=902739&viewfull=1#post902739 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 To je bohužel známá praktika JRC, vykoupí hru, zafóliují jí a jde do prodeje jako nová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 hm hm :) tak preci jen na tom neco bude :D je to praktika kterou pouziva vice obchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Delam v GAME , vedouciho z jedne prodejen a u me na prodejne se nic takoveho teda nedeje . Nevim samozrejme jak na ostatnich prodejnach ci eshopu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Před nedávnem jsem měl jednoho známého v prodejně JRC,kde mě zasvětil do praktik... Hry si bral domů,kde je samozřejmě rozbalil a hral(nehrál online).Tak jem ho zkusil,jestli bude nějakej problém si půjčit hru na PS3.Nebyl,tak jsem měl jednu dobu přístup k novinkám a to vše zdarma.Hru jsem rozbali(hral jsem jenom offline)dohrál,donesl do JRC,kde mě zdělil,že jednou za čas posílají rozbalené hry do Práglu,kde jim je zase pěkně originálně zabalí. :-D Co se týče použitejch her bazarovejch,tak ti nikam neposílají na přebal,to si sem jistej... Jinak bazar v JRC je nehorázná zlodějina,kže zaplať pánbůh za tenhle web či jemu podobný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Delam v GAME , vedouciho z jedne prodejen a u me na prodejne se nic takoveho teda nedeje . Nevim samozrejme jak na ostatnich prodejnach ci eshopu . tak mozna lepsi priste rovnou zacit slovy "V ME PRODEJNE ..." soudle dle pribyvajicich prispevku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 6, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Ono par rejpalu se v internetovych diskuzi vzdycky najde , co vim tak z 90% jsou to jen famy... Kazdopadne pokud si neco kupujete na kamenne prodejne tak vidite co kupujete , kdyz vidite ze hra neni originalne zabalena tak ji proste nekoupim a je to. Hry v neoriginalni folii jsou kolikrat uz od dodavatele . Napr. tam neda omylem cd klic nebo chybi manual . Tak se to rozbali , doda se co tam chybi a zas zabali . Bezna praktika . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 protoze se jedna o materskou firmu u nas zname JRC,tak diky kurzu libry 32 kc a postovnemu z UK 96,- uz to vychazi na stejno u JRC v CR (samozrejme neni tomu tak u vsech her:) ) http://www.jrc.cz/zprava_sleva_cenega No jo, ale to je PC verze, u Game je PS3 verze někde jinde http://www.jrc.cz/hra_ps3_rage ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 no, pokud ma jrc takove praktiky, at uz predrazeny hry nebo prodej pouzitejch her jako novejch, tak proste nechapu, jak tam muze jeste nekdo nakupovat. mame kapitalismus a protoze je tu spousta vyhodnejsich obchodu, tak proste nebudem do jrc chodit. hotovo. bud si rozmyslej co delaj, nebo skrachujou. volba je na nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 No jo, ale to je PC verze, u Game je PS3 verze někde jinde http://www.jrc.cz/hra_ps3_rage;) jen jsem poukazoval na stejnou akci,vim ze se tam nektere hry lisi,ale kdyz si spocitam kurz a postovne tak nasi prodejci zde to maji za stejnou cenu,takze bez starosti se to da za stejne penize poridit od nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 jen jsem poukazoval na stejnou akci,vim ze se tam nektere hry lisi,ale kdyz si spocitam kurz a postovne tak nasi prodejci zde to maji za stejnou cenu,takze bez starosti se to da za stejne penize poridit od nich. To teda nevím kteří prodejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 jen jsem poukazoval na stejnou akci,vim ze se tam nektere hry lisi,ale kdyz si spocitam kurz a postovne tak nasi prodejci zde to maji za stejnou cenu,takze bez starosti se to da za stejne penize poridit od nich. PC vs PS3 verze, OK?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 V tematu Sběratelé her řešili borci také jrc a tak jsem se mrkl na jejich stránky a zajímavé mají třebas: Fallout: New Vegas novou za 299,- preowned za 199,- thx. JungleFever http://www.jrc.cz/hra_ps3_fallout_new_vegas Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition za 699,- http://www.jrc.cz/hra_ps3_duke_nukem_forever_balls_of_steel_edition Obojí jsem si už objednal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinCZ80 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 To wesick Nemohu souhlasin kupuji v game bazarovky a docela často tam narážím na kousky které se jinde prodávají mnohem dráž nevím jak ty ale já jsem snimy spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin789 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Já bych debatu o JRC a jejich přebalovaných použitých a nových her uzavřel takto - Když kupujete novou hru tak si kontrolujte jestli má folie ochraný proužek Playstation 3, když ne tak bych hru nekupoval. Já to při koupi tří her přehlédl a od té doby si dávám pozor když tam něco kupuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 [url]http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1344/duke-nukem-forever.html[/url] Duke nukem s brýlema za 398 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.