Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nebo i o 1000 víc.... (zrovna můj případ s Driver: SF collectorkou, v shopech 2000, ale já si radši koupil novou od obchodníka za 1100)

Jn já mluvil teď zrovna o JRC a hrách na jejich pobočce a z netu.. Jinak dneska koupíš kolektorku Drivera za 1100Kč v nějakým origo. shopu a za 950Kč na netu nebo od někoho z c-f :wohow: :love:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rockyzz ne myslím tu kolektorku s autem viz. třeba tady http://www.hrynakonzole.cz/driver-san-francisco-collectors-edition-2/ Mají tam hodně dobrých her za super ceny a provozuje to tady prototype z tohoto fóra..

Od někoho jako on bych už nikdy nekupoval :dozey:, ale jinak máš pravdu, třeba na té alze a tak všude to už mají levnější no.

Odkaz ke komentáři

Ten model se mi moc libil, z hry jsem byl takovej rozpacitej, kazdopadne multak nehraju :-) Tam jsou na me vsichni moc dobri :-D Ale diky za doporuceni!

Ihned ber, ten model auta je awesome! A ta hra jako taková taky stojí za to, SP (hratelnost + příběh) je super a MP je ještě o mnoho lepší!
Odkaz ke komentáři

Ten model se mi moc libil, z hry jsem byl takovej rozpacitej, kazdopadne multak nehraju :-) Tam jsou na me vsichni moc dobri :-D Ale diky za doporuceni!

Jj, akorát se ti možná bude zdát že ten model auta je malej, což se mi taky trochu zdá, ale je prostě awesome a myslim že pro sběratele je to jasná volba a koupě.

Odkaz ke komentáři

Od někoho jako on bych už nikdy nekupoval :dozey:, ale jinak máš pravdu, třeba na té alze a tak všude to už mají levnější no.

absolutne nechapu, proc se navazis prave na prototype, slusnejsiho prodejce jsem zatim nepoznal. Maloktery prodejce ti zasle hru drive nez ji zaplatis. Asi konkurencni boj tu je:)

Odkaz ke komentáři

Od někoho jako on bych už nikdy nekupoval

:dozey:, ale jinak máš pravdu, třeba na té alze a tak všude to už mají levnější no.

S tou první částí naprosto souhlasím, viz jeho hodnocení ode mě, jen si počtěte.

Moje hodnocení tohoto uživatele ohledně nákupu Driver SF Special Edition a následnému "uvědomění" že to není Collectors Edition :)

PS. netušil jsem, že uživatelé nevidí důvod udaného jiného než pozitivního komentáře. Proto vám ho sem dám :)

Prototype88

Objednal, 14 dní držím skladem, protože nemá peníze, nakonec si "uvědomí", že tuhle edici nechtěl. Kdo si objedná něco, když neví co to je... Není to na negativ, ale ani ne na pozitiv. Zjišťovat si po 14 dnech, co je to za edici, nepoznat rozdíl mezi Special a Collectors v dnešní době a tvými zkušenostmi, srry, ale tohle zkoušej na děti svého věku a voly dělej z nich.

A tenhle ten "expert" mě tu nebude doporučovat :) LOL

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu