martin789 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Crysis 2 na ps3 za 599kč v internetovém obchodě http://www.jrc.cz/hra_ps3_crysis_2 + mají akci SLEVA NA VYBRANÉ HRY OD EA za 599kč http://www.jrc.cz/akce_sleva_ea_klasik_konzole_za_599_kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 599 není podle mě nějak úžasná hra, tady od th0ci a ostatních obchodníků to je za takovouhle cenu už nějakou tu dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 tak zas mas k tomu ceskej obal vid .) kazdopadne tam maj i dead space 2 collectors edition s plazma cuterem na xboxe za tyhle penize. A i na PS3 bez plazma cuteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Jojo té DS2 collectorky jsem si všiml, ale ačkoliv jsem "sběratel" těchle edicí tak tuhle si ani za tyhle prachy kupovat nebudu, ta "replika" plasma cutteru je největší tragédie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin789 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 někdo radši nakupuje v obchodech než u internetových obchodníků :D takovému člověku se i tato nabídka může líbit :D 599 není podle mě nějak úžasná hra, tady od th0ci a ostatních obchodníků to je za takovouhle cenu už nějakou tu dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 někdo radši nakupuje v obchodech než u internetových obchodníků :D takovému člověku se i tato nabídka může líbit :D Takový člověk si zaplatí o zhruba 200Kč víc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Takový člověk si zaplatí o zhruba 200Kč víc ;)Nebo i o 1000 víc.... (zrovna můj případ s Driver: SF collectorkou, v shopech 2000, ale já si radši koupil novou od obchodníka za 1100) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 ... a i tak jsi zaplatil o cca 200-300 Kč víc, než jsi musel ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Nebo i o 1000 víc.... (zrovna můj případ s Driver: SF collectorkou, v shopech 2000, ale já si radši koupil novou od obchodníka za 1100) Jn já mluvil teď zrovna o JRC a hrách na jejich pobočce a z netu.. Jinak dneska koupíš kolektorku Drivera za 1100Kč v nějakým origo. shopu a za 950Kč na netu nebo od někoho z c-f :wohow: :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 To asi myslíš specialku ne? ;) Collectorka je ta s modelem auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 O Driverovi porad premyslim :) Uz se da sehnat na PS3 za cca 1100 normalne, tak uvidim :wohow: Nebo i o 1000 víc.... (zrovna můj případ s Driver: SF collectorkou, v shopech 2000, ale já si radši koupil novou od obchodníka za 1100) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ohledně Drivera, tak třeba na Alze mají collectorku za 1.139,- Kč http://www.alza.cz/ps3-driver-san-francisco-collectors-edition-d244575.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 O Driverovi porad premyslim :) Uz se da sehnat na PS3 za cca 1100 normalne, tak uvidim :wohow: Ihned ber, ten model auta je awesome! A ta hra jako taková taky stojí za to, SP (hratelnost + příběh) je super a MP je ještě o mnoho lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 kurna uz sem necpete porad toho drivera s tim modelem nutne ho potrebuju a jezisek asi zabloudil :roll: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Kašli na ježucha a satan klausa, veř jen sobě :D Co si nekoupíš sám, to nemáš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Rockyzz ne myslím tu kolektorku s autem viz. třeba tady http://www.hrynakonzole.cz/driver-san-francisco-collectors-edition-2/ Mají tam hodně dobrých her za super ceny a provozuje to tady prototype z tohoto fóra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Rockyzz ne myslím tu kolektorku s autem viz. třeba tady http://www.hrynakonzole.cz/driver-san-francisco-collectors-edition-2/ Mají tam hodně dobrých her za super ceny a provozuje to tady prototype z tohoto fóra.. Od někoho jako on bych už nikdy nekupoval :dozey:, ale jinak máš pravdu, třeba na té alze a tak všude to už mají levnější no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Proč ne? Máš s ním nějakou negativní zkušenost? Já u něj ještě nekupoval ale chtěl jsem a teď se chystám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ten model se mi moc libil, z hry jsem byl takovej rozpacitej, kazdopadne multak nehraju :-) Tam jsou na me vsichni moc dobri :-D Ale diky za doporuceni! Ihned ber, ten model auta je awesome! A ta hra jako taková taky stojí za to, SP (hratelnost + příběh) je super a MP je ještě o mnoho lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Ten model se mi moc libil, z hry jsem byl takovej rozpacitej, kazdopadne multak nehraju :-) Tam jsou na me vsichni moc dobri :-D Ale diky za doporuceni! Jj, akorát se ti možná bude zdát že ten model auta je malej, což se mi taky trochu zdá, ale je prostě awesome a myslim že pro sběratele je to jasná volba a koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Asi si to necham koupit k narozkam :-D Kazdopadne dik! Jj, akorát se ti možná bude zdát že ten model auta je malej, což se mi taky trochu zdá, ale je prostě awesome a myslim že pro sběratele je to jasná volba a koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Od někoho jako on bych už nikdy nekupoval :dozey:, ale jinak máš pravdu, třeba na té alze a tak všude to už mají levnější no. absolutne nechapu, proc se navazis prave na prototype, slusnejsiho prodejce jsem zatim nepoznal. Maloktery prodejce ti zasle hru drive nez ji zaplatis. Asi konkurencni boj tu je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Nahlédnutí do hodnocení (iTraderu) obou pánů dává tušit, že tam vznikl nějaký zádrhel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Od někoho jako on bych už nikdy nekupoval :dozey:, ale jinak máš pravdu, třeba na té alze a tak všude to už mají levnější no. S tou první částí naprosto souhlasím, viz jeho hodnocení ode mě, jen si počtěte. Moje hodnocení tohoto uživatele ohledně nákupu Driver SF Special Edition a následnému "uvědomění" že to není Collectors Edition :) PS. netušil jsem, že uživatelé nevidí důvod udaného jiného než pozitivního komentáře. Proto vám ho sem dám :) Prototype88 Objednal, 14 dní držím skladem, protože nemá peníze, nakonec si "uvědomí", že tuhle edici nechtěl. Kdo si objedná něco, když neví co to je... Není to na negativ, ale ani ne na pozitiv. Zjišťovat si po 14 dnech, co je to za edici, nepoznat rozdíl mezi Special a Collectors v dnešní době a tvými zkušenostmi, srry, ale tohle zkoušej na děti svého věku a voly dělej z nich. A tenhle ten "expert" mě tu nebude doporučovat :) LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Nastesti je takovejch volu malo :D Ja te doporucim rad a myslim ze zastupy jinych taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.