Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

Hele, já jsem v pohodě :-) Jako chápu, že si člověk vydělá prachy, to já take rád, co si budeme povídat :-) Jen tady mi to připadalo tošku blbé, když to někdo najde, napíše sem, ať si to lidi koupí, kdo má zájem a tys to všem vyfouknul a na nikoho nezbylo :-D Ale, jak jsem psal, v pohodě, nehrotím to :-) Hezký víkend.

jasny v poho, jak jsem psal, mel jsem pouze 2 hry,takze jsem nic nezkoupil. Stejne jsem pred vyplatou,takze jsem rad,ze jsem se toho zbavil. Tobe taky hezky vikend.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sice to jsem asi nepatří, ale stejnak to jsem musím dát :D PS3 320GB za 168,-€ včetně poštovného. Možná to někoho bude zajímat. :)

http://www.hoh.de/home-entertainment/konsolen-und-spiele/konsolen/sony-ps3/441481/sony-playstation-3-slim-320gb-cech-3004b-k-modell?c=31410

Odkaz ke komentáři

Potěšil si mě, zrovna jsem Dualshock 3 sháněl, když mi přišla z aukra zřejmě napodobenina... Ještě aby se objevil Resistance 3 za tu super cenu a budu naprosto spokojen :-)

Není za co ;) Resistance 3 se dá sehnat okolo 350,- nový nerozbalený

Odkaz ke komentáři

Za kolik penez byl v akci ten SONY PS3 Dual Shock Wireless - http://www.mall.cz/playstation-3-prislusenstvi/sony-ps3-dual-shock?

Cena 774Kc se mi nezda moc levna.. ;)

zklamu te,ale cena 774 za original je jedna z nejlepsich, kdyz jsme meli v lednu v Electroworldu dualshock 3 za 799,- bylo 100 ks prodano behem dne

sony prodava ovladac distributorum za 551,- +doprava+marze,takze cena je akorat,aby pokryla naklady.

Odkaz ke komentáři

Ovladač mám doma, šlape v pohodě, je to origo, myslím, že by si mall nedovolil prodávat napodobeniny, která mně dorazila z aukra :-) Koukám, že mají už konečně normální krabičku, nevím, jak dlouhu se dělá, ale vždy jsem se do ní dostával nůžkama a trhal ji, teď je napůl papírová a normálně se otevře :-)

Odkaz ke komentáři

Zdravím.

Chtěl bych se zeptat, zda má někdo doma ten dualshock 3 z mall.cz za těch 774kč. Jde mi o to abych se přesvědčil jestli to je opravdu originál a ne nějaká napodobenina- ta cena je celkem nízká.

Myslíš že by mall.cz prodávalo napodobeninu, myslim že tato firma by si to ani nemohla dovolit!

Uplně to vypusť z hlavy

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu