headhot Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Hele, já jsem v pohodě :-) Jako chápu, že si člověk vydělá prachy, to já take rád, co si budeme povídat :-) Jen tady mi to připadalo tošku blbé, když to někdo najde, napíše sem, ať si to lidi koupí, kdo má zájem a tys to všem vyfouknul a na nikoho nezbylo :-D Ale, jak jsem psal, v pohodě, nehrotím to :-) Hezký víkend. jasny v poho, jak jsem psal, mel jsem pouze 2 hry,takze jsem nic nezkoupil. Stejne jsem pred vyplatou,takze jsem rad,ze jsem se toho zbavil. Tobe taky hezky vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Hezky si to napsal :-D Tobě také hezký víkend :-) Jako kdybys neznal Čechy... v tomhle jsme všichni stejní, ale... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 No jen aby :-D jasny v poho, jak jsem psal, mel jsem pouze 2 hry,takze jsem nic nezkoupil. Stejne jsem pred vyplatou,takze jsem rad,ze jsem se toho zbavil. Tobe taky hezky vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medion95 Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Sice to jsem asi nepatří, ale stejnak to jsem musím dát :D PS3 320GB za 168,-€ včetně poštovného. Možná to někoho bude zajímat. :) http://www.hoh.de/home-entertainment/konsolen-und-spiele/konsolen/sony-ps3/441481/sony-playstation-3-slim-320gb-cech-3004b-k-modell?c=31410 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Já tam vidím 249€ a to nevím, zda je i s poštovným :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Já tam vidím 249€ a to nevím, zda je i s poštovným :-) v tu chvíli co to sem hodil, tam byla cena co uváděl :) ted taky vidim už 249€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Kurňa, tak to moc dlouho nevydrželo :-) Takže já jsem udělal aktualizaci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Kurňa, tak to moc dlouho nevydrželo :-) Takže já jsem udělal aktualizaci :-D chudaci ostatni lidi uz si to nemuzou koupit levne, ze se nestydis:). No docela mne zajima zeme puvodu,aby to nebyla cinska kopie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 :-) No také si říkám, ale je pravda, že akce jsou všude :-) Každopádně já si koupil Dualshock 3 a fakt blbnul a připadalo mi to, zda není z Číny, tedy odtamtud je vše, ale nějaká napodobenina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Super cena Resistance 3 http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/Playstation-3/Hry/Resistance-3-PS3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Gran Turismo 5 282kč http://www.mall.cz/ps3-hry/sony-gran-turismo-5-ps-3 a neřešte předešlou cenu ;) ok, zase tam maji GT5 za 281kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Tak sem to konečně stihl koupit :D Díky za upozornění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Taky jsem stihl koupit ;) http://www.mall.cz/playstation-3-ovladace/sony-ps3-dual-shock též slušné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Potěšil si mě, zrovna jsem Dualshock 3 sháněl, když mi přišla z aukra zřejmě napodobenina... Ještě aby se objevil Resistance 3 za tu super cenu a budu naprosto spokojen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Potěšil si mě, zrovna jsem Dualshock 3 sháněl, když mi přišla z aukra zřejmě napodobenina... Ještě aby se objevil Resistance 3 za tu super cenu a budu naprosto spokojen :-) Není za co ;) Resistance 3 se dá sehnat okolo 350,- nový nerozbalený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Jo máš recht, ale já čekám za těch 286Kč na mall.cz, podle mě se ještě ukáže, stejně jako GT5 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Za kolik penez byl v akci ten SONY PS3 Dual Shock Wireless - http://www.mall.cz/playstation-3-prislusenstvi/sony-ps3-dual-shock? Cena 774Kc se mi nezda moc levna.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Za kolik penez byl v akci ten SONY PS3 Dual Shock Wireless - http://www.mall.cz/playstation-3-prislusenstvi/sony-ps3-dual-shock?Cena 774Kc se mi nezda moc levna.. ;) zklamu te,ale cena 774 za original je jedna z nejlepsich, kdyz jsme meli v lednu v Electroworldu dualshock 3 za 799,- bylo 100 ks prodano behem dne sony prodava ovladac distributorum za 551,- +doprava+marze,takze cena je akorat,aby pokryla naklady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 774Kč je fakt dobrá cena. Nejlevněji jsem viděl na netu kolem 750Kč, plus k tomu ale většinou 150Kč poštovné, nejsou ale vůbec ojedinělé ceny kolem tisíce korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Ja videl za 799 v Brne v Kampusu (ten nevim, jestli je tam Planeo / Euronics...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado55 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo doma ten dualshock 3 z mall.cz za těch 774kč. Jde mi o to abych se přesvědčil jestli to je opravdu originál a ne nějaká napodobenina- ta cena je celkem nízká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Ovladač mám doma, šlape v pohodě, je to origo, myslím, že by si mall nedovolil prodávat napodobeniny, která mně dorazila z aukra :-) Koukám, že mají už konečně normální krabičku, nevím, jak dlouhu se dělá, ale vždy jsem se do ní dostával nůžkama a trhal ji, teď je napůl papírová a normálně se otevře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado55 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 ok ok, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo doma ten dualshock 3 z mall.cz za těch 774kč. Jde mi o to abych se přesvědčil jestli to je opravdu originál a ne nějaká napodobenina- ta cena je celkem nízká. Myslíš že by mall.cz prodávalo napodobeninu, myslim že tato firma by si to ani nemohla dovolit! Uplně to vypusť z hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 http://www.alza.cz/ps3-band-hero-d145222.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.