san andreas Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 http://www.datart.cz/katalog/null-SONY-Resistance-2-PS3-EAS.html Tak sem objednal tak snad jeste budou mit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 ted me volali že gran turismo 4 na ps2 jim ukradli tak mě ho bohužel nemuzou za těch 10hal prodat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 ja dostal telefonat ze ta cena byla blbe a ze mi to muzou prodat za 199 :D hajzlove jedni to sou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 To by zajimalo, jak je to s temahle spatnyma cenama, protoze by si mel podle me asi pravo vyzadovat to za tu cenu, za jakous to objednal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 To by zajimalo, jak je to s temahle spatnyma cenama, protoze by si mel podle me asi pravo vyzadovat to za tu cenu, za jakous to objednal... no je mozny ze je to klamani zakaznika. Bohuzel nejsem pravnik jinak bych neco na ne zkusil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 no je mozny ze je to klamani zakaznika. Bohuzel nejsem pravnik jinak bych neco na ne zkusil :D dostanes klasickou omluvu chyba systemu, no alespon jsem stihnul toho move peta za 99,- ale ten 0,10 je proste dle zaokrouhleni zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 dostanes klasickou omluvu chyba systemu, no alespon jsem stihnul toho move peta za 99,- ale ten 0,10 je proste dle zaokrouhleni zadarmo no prave proto sem objednal 5x :D jak stihnul peta ten tam je normalne za kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 no prave proto sem objednal 5x :D jak stihnul peta ten tam je normalne za kilo nez se vyproda uplne, jsem ho chtel hodne dlouho koupit mlade a za 99 no nekupto:D takze mam levny darek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 jj tak to chapu, ja tam mam objednany fight, heavy rain atd. Za tu cenu bych skoupil klidne vsechny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 no ja toho nakoupil za nejakých 1500 :D a spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 opet mall.cz ma levne GT5 a R3 http://www.mall.cz/hry-ps3/sony-gran-turismo-5-ps-3?src=sug Tak nevím, ale normálně to koupíš za 590 Kč. Za 1299 mě to moc levně nepřipadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Tak nevím,ale normálně to koupíš za 590 Kč. Za 1299 mě to moc levně nepřipadá. Protože si to zjistil pozdě před tím měli posledních pár kusů za cenu asi 333Kč což je cena použité hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 OK. Beru zpět. Protože si to zjistil pozdě před tím měli posledních pár kusů za cenu asi 333Kč což je cena použité hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Tak nevím,ale normálně to koupíš za 590 Kč. Za 1299 mě to moc levně nepřipadá. Ted uz toje za normalni cenu bylo to za 333kc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 no ted je tam prozmenu resistence 3 za super cenu:-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 njn jen kdyby nechtěli kilo za poštu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 rowan jen ze to jde i na pobocku a cena postovne zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Ted uz toje za normalni cenu bylo to za 333kc.. bylo tam pet ks za 333,- zatim nejdrazsi cena ze 4 zlevnovani,ale i tak slusna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 na chodove v praze maji killzone,warhawk,hry na ps eye 99-199 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Severa Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Resistance 3 za 300,- http://www.mall.cz/hry-ps3/sony-resistance-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Resistance 3 za 300,-http://www.mall.cz/hry-ps3/sony-resistance-3 v datartu za 200 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 ne každy bydli u datartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 v datartech v Plzni nic nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Já viděl za 200Kč v Datartu leda tak dvojku 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Nebyli jste někdo v Datartu v Hradci? Bydlím asi 25km daleko, tak nevím, jestli se vyplatí jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.