H0W3N Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 dnes jsem se podíval do slev na playstation 3 na xzone.cz a velice mě překvapilo, že trvale zlevnili několik her, které byly dříve ve víkendové slevě, ale nyní jsou dokonce ještě levnější nebo byly třeba pouze pro PC, z těch lepších her je tam např. Fallout 3 Collectors Edition, Prince of Persia nebo Bioshock zde odkaz: http://xzone.cz/slevy.php3?druh2=ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 taky jsem dneska na to koukal :shock: Rainbow Six: Vegas 2 za 499 :arrow: to si nenechám ujít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 dostalo mě, že před 14ti dny byl ve víkendovce asi za 599,- Enemy Teritory: Quake Wars a nyní ho tam trvale zlevní na 299,-... nechtěl bych být v kůži toho, kdo si to koupil, protože myslel, že je to dobrá cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technik24 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Dost dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technik24 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Dost dobrý. Sony PlayStation 3 80 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 mají tady velice dobré ceny několika titulů, které jsou na jiných shopech mnohem dražší, např. Fifa 09, NHL 09, NFS UC za 399 Kč, ale mají tam ještě další hry, tyto slevy mě osobně však zaujaly nejvíce zde odkaz: http://www.gameexpres.cz/advanced_search_result.php/keywords/ea_akce12_ps3/image_listing/1/cPath/122 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 to halflife je zajimavi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 ........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnovd Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 .......refresh....... Ahoj,na techto strankach je kazdy den sleva na 5 nahodne vybranych produktu. http://www.surtep.cz/? Tak vybirejte:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 dnes motorstorm pacific rift za 499 Kč, pokud to není platinová edice, tak jdu 100% do toho!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 dnes mají "trochu" rozšířenou nabídku, kromě klasických 5ti her/konzolí je tam dnes i tzv. crazy day - ceny některých produktů jsou opravdu lákavé, ale platí pouze dnes !! odkaz: http://www.surtep.cz/crazyday Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 čus našel jsem zajímavou akci na 50% slevu na hry od ea tato akce je na www.alfacomp.cz jsou tam hry jak na pc tak i xbox a ps3 možná si vyberete:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 game.co.uk porada velkej vyprodej her,napr. novy Mirror's Edge na PS3 za 150kc,viz. tady: http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=12787&cm_sp=sale-_-topnav-_-landing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 fakt super chci si dát hru do košíku a dostanu jen že maj technický problémy,ale slevy teda fakt pěkný, game je super stránka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Vi nekdo kolik je 1 libra na koruny? jsem na playaru a nez bych to nasel byly by druhe Vanoce.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 ^^ http://www.mesec.cz/kurzy/prevod-men/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 1 libra = 29,20 Kč škoda, že nemám kreditku, jinak bych si určitě něco vybral :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jaký je asi poštovný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 1 libra = 29,20 Kčškoda, že nemám kreditku, jinak bych si určitě něco vybral :( Můžeme se dohodnout po PM a můžu ti tam cokoliv objednat... To platí samozřejmě i pro ostatní :) jaký je asi poštovný ? Poštovný je 3 libry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jaký je asi poštovný ? stačí hledat ;) 2.95 liber EDIT: tekken rychlejší :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Objednáno: Tekken 6 (NEW) za úžasných 22.98 + 2.95 liber (750Kč). Poslední dobou nakupuji výhradně v Game.co.uk, ceny sice nepatří mezi ty nejnižší, ale oproti cenám v ČR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 jak se ti to povedlo? mne to porad hlasi technicky problemy pri vlozeni do kosiku.. edit > tak uz se mi to taky povedlo. Nesmi se to delat z toho jejich vypisu slev, ten maji rozbitej.. to jsou jelita :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 jo jo, to je cool stránka já jsem objednával ještě z gameplay.co.uk , dal jsem za Heavenly sword ( bazarovku) 250,- i z poštovným (85,-) přišlo to tak za 10 dní.Vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Mám se bát "preowned" nebo je to OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Mám se bát "preowned" nebo je to OK? Nemusis sa bat ;) Ich pre-owned hry su vo velmi dobrom stave (niekedy vyzeraju ako nove). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.