Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

mandaz uz to tu postoval. Tuto edici jsem si koupil, nic moc tam neni. Vlastne nic. Jinak pozor na nakup Batman AA Goty od nich, pisi ze je to 3D verze s bryli a 6 bonusy a je to obycejna goty platina bez bryli a se 4 misi. Hru jsem poslal zpet,protoze neodpovidala popisu,tak jsem zvedavy jak to dopadne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mandaz uz to tu postoval. Tuto edici jsem si koupil, nic moc tam neni. Vlastne nic. Jinak pozor na nakup Batman AA Goty od nich, pisi ze je to 3D verze s bryli a 6 bonusy a je to obycejna goty platina bez bryli a se 4 misi. Hru jsem poslal zpet,protoze neodpovidala popisu,tak jsem zvedavy jak to dopadne

Je to fakt, ze tam nic moc hmotnyho neni, ale ten art-book je peknej. Ted mi to prislo a pribalili mi k tomu i oboustranej plakat s Deus Ex. Navic obal je nadhernej. A kdyz si vezmu, ze to je za cenu bezny zlevneny hry, neni to tak spatna koupe :)

Odkaz ke komentáři

Bulletstorm šel s cenou ještě dolů, kdo nemá, berte, doporučuju. Za 299,- jasná koupě

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000000000013YN

A Red faction Armageddon za 199,-

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008C2OJ00017CE

Odkaz ke komentáři

musím se podělit o "cenovou akci" v tescu. Třeba budete mít někdo štěstí a najdete hru i jinde v Tescu, ale spíš to byl výprodej na Smíchově.

Včera v Tescu na Smíchově měli Red dead redemption na ps3. Bohužel už vyprodané a za cenu 164,-. :-( škoda.

Bohužel jediné co na slevu odkazovalo byl zbylí štítek.

Odkaz ke komentáři

V Elektroworldu mají PS3 160 GB + MOVE kamera + 2 ovladače MOVE + 2 hry (Resistance 3 a GOW 3) za 5.999,-Kč. To si myslí že ujde.

http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS3160GBMOBUN/sony-ps3-160gb-movepack-resistance-3-god-of-war-3-herni-konzole#?scid=INT_BANNER_FP

Odkaz ke komentáři

Díky za info, akci za těch 1400 kč co tu byla jsem propásl, tak aspoň tahle cena. (kus to prý skutečně poslední byl, dle týpka na telefonu)

BTW: nemá někdo nějaký tip na obchod s figurkama? klidně i zahraničnií co posílá do čr, nakupuju na fategate, ale tam nemaji velký výběr. (ceny kolem těch 20€)

Odkaz ke komentáři

Díky za info, akci za těch 1400 kč co tu byla jsem propásl, tak aspoň tahle cena. (kus to prý skutečně poslední byl, dle týpka na telefonu) BTW: nemá někdo nějaký tip na obchod s figurkama? klidně i zahraničnií co posílá do čr, nakupuju na fategate, ale tam nemaji velký výběr. (ceny kolem těch 20€)
V česku doporučuju tyhle: eshop.stargate.cz (sběratelský raj se to jmenuje), figures.cz
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu