Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jo já vím, ale to je stranka,kde to bejva levny vse, tudiz té stránce nevěřím ...a kdyz má alza 2.nejlepsi cenu, tak to je podle mě fajnové

Já tam kupuji osobně a bez problému, až na prodavače, který je sice ochotný ale nerozumíš mu ani slovo, asi utekl z marzu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V kameňáku by si to nedovolili no...ale takhle jo, reklamaci mu neuznali, prej byla nová...tohle podobně dělaj i v JRC ,ale tam ty fakt pkny preowned bali znovu do celofanu...

♥♥♥♥♥ bali v jrc, casto tam prodavam nove hry a oni je prede mnou jeste rozbaluji a davaji je jako preowned, tyhle reci jedna baba povidala. Buhvi jestli si to nevymyslis, urcite mas nekde reklamacni email,ukaz nebo mlc. Pochybuju ze by si toto originalky dovolili, vis je pomluva je trestna.

Odkaz ke komentáři

V kameňáku by si to nedovolili no...ale takhle jo, reklamaci mu neuznali, prej byla nová...tohle podobně dělaj i v JRC ,ale tam ty fakt pkny preowned bali znovu do celofanu...

Tohle byl případ pouze jedné prodejny a selhání jejich prodejců, JRC za to nemůže.

Odkaz ke komentáři

psali to i lidi na heureka.cz ,koukni se tam, o tom JRC tu někdo mluvil, nejsem si jist kdo ale věděl to , protože jeho znamy tam pracoval, kdyz nic neviš,TAK DRZ HUBU hedhote,ty pises do X topiců kktiny ,tak mlc

Z tohoto a podobnych prispevku je mi absolutne spatne a rikam si proc sem jeste chodim.

Laskave se vsichni chovejte tak, jako kdyby clovek na ktereho reagujete stal vedle vas. Myslim si, ze by to byly o dost jinaci vyrazy a nebo by padlo hodne dobre mirenych facek.

Umeni diskuze je schopnost prosadit si svuj nazor, ale s respektem na nazory druhych.

Timto se omlouvam za offtopic a i vsem, kteri se tesili na nove zajimave slevy.

Odkaz ke komentáři

Zpet k tematu: kdo ma moznost pristupu na internet, tak se vzdycky mezi 7:00- 8:30 mrknete na http://hry-playstation-3.heureka.cz/ jsou tam vzdycky nove akce a casto se stane,ze ta hra v akci je out in stock (odpoledne). Vetsina prispevku zde je z heureky,takze nemusite cekat na druhe,az to sem poslou;)

nasel jsem jeste Max Payne 3 Limited,ale shop neznam http://www.mygameworld.cz/product/hry/akcni/max-payne-3-_special-edition_-ps3/925 za 2619,-

Odkaz ke komentáři

ad JRC) stalo se mi osobně, že jsem kupoval v JRC hru, o které mi prodavač tvrdil, že je nová. Celofán byl neoriginální a potrhaný. Ok, řekl jsem si - možná je to vytažené z bundle z PS3 apod. Když jsem hru ale rozbalil, rozhodně nevypadala jako nová: poškrábaný obal, booklet taky vykazoval známky opotřebení. Hru jsem hned došel vrátit. Prodavač mi ji nechtěl(!) vzít zpět, ale po kratší debatě to tedy vzdal a peníze vrátil. Jednalo se o hru Ghostbusters. Prodejna na Smíchově.

Dál jsem pak do JRC prodával nějaké hry, co mi zbyly. Byly úplně nové, zabalené v originální fólii s páskou PS3 - přede mnou je z té fólie vybalili a dali do preowned poliček :-) Prodejna v Edenu.

Tolik k JRC na vlastní kůži.

M.

Odkaz ke komentáři

ad JRC) stalo se mi osobně, že jsem kupoval v JRC hru, o které mi prodavač tvrdil, že je nová. Celofán byl neoriginální a potrhaný. Ok, řekl jsem si - možná je to vytažené z bundle z PS3 apod. Když jsem hru ale rozbalil, rozhodně nevypadala jako nová: poškrábaný obal, booklet taky vykazoval známky opotřebení. Hru jsem hned došel vrátit. Prodavač mi ji nechtěl(!) vzít zpět, ale po kratší debatě to tedy vzdal a peníze vrátil. Jednalo se o hru Ghostbusters. Prodejna na Smíchově.

Dál jsem pak do JRC prodával nějaké hry, co mi zbyly. Byly úplně nové, zabalené v originální fólii s páskou PS3 - přede mnou je z té fólie vybalili a dali do preowned poliček :-) Prodejna v Edenu.

Tolik k JRC na vlastní kůži.

M.

Díky za info, v prodejně na Andělu občas nakupuji a od teď si na to budu dávat pozor.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu