kejsi Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 :D no hlavne ze si rovnou napsal tvuj nazor :D ja muj vnucovat nikomu nebudu, ale sup rovnou napisu svuj taky :D to je tady zase legrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Tady se má psát o cenových akcích a ne o tom ,co je sra*ka a co ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Resistance 3 v Alze... 239,-- http://www.alza.cz/ps3-resistance-3-d253224.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Warhammer: 40000 http://www.alza.cz/ps3-warhammer-40-000-space-marine-d259138.htm Nevim, jestli je to dobra cena, ale myslim, ze je alespon zajimavá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 :arrowu:tady je ještě o 10 kč levnější za 349,- http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Warhammer-40-000-Space-Marine-PS3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Jo já vím, ale to je stranka,kde to bejva levny vse, tudiz té stránce nevěřím ...a kdyz má alza 2.nejlepsi cenu, tak to je podle mě fajnové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Jo já vím, ale to je stranka,kde to bejva levny vse, tudiz té stránce nevěřím ...a kdyz má alza 2.nejlepsi cenu, tak to je podle mě fajnové Já tam kupuji osobně a bez problému, až na prodavače, který je sice ochotný ale nerozumíš mu ani slovo, asi utekl z marzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Já myslel online obchod, já si tam s kamarádem objednával hru, on tušim něco na PSP a já na PSP,obě hry měli byt nove, ale ta na PSP byla rozbalená a poškrábaná, co to má bejt?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Já myslel online obchod, já si tam s kamarádem objednával hru, on tušim něco na PSP a já na PSP,obě hry měli byt nove, ale ta na PSP byla rozbalená a poškrábaná, co to má bejt?! to je to samý, vemou to z vitríny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 takže podle tebe je nová hra rozbalená a poškrábaná hra vytáhlá z vitríny?Dobrý no... :Da stop SPAM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 takže podle tebe je nová hra rozbalená a poškrábaná hra vytáhlá z vitríny?Dobrý no... :Da stop SPAM... Já samozřejmě myslel kameňák a online :-D To druhý samozřejmě v pořádku není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 V kameňáku by si to nedovolili no...ale takhle jo, reklamaci mu neuznali, prej byla nová...tohle podobně dělaj i v JRC ,ale tam ty fakt pkny preowned bali znovu do celofanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 V kameňáku by si to nedovolili no...ale takhle jo, reklamaci mu neuznali, prej byla nová...tohle podobně dělaj i v JRC ,ale tam ty fakt pkny preowned bali znovu do celofanu... ♥♥♥♥♥ bali v jrc, casto tam prodavam nove hry a oni je prede mnou jeste rozbaluji a davaji je jako preowned, tyhle reci jedna baba povidala. Buhvi jestli si to nevymyslis, urcite mas nekde reklamacni email,ukaz nebo mlc. Pochybuju ze by si toto originalky dovolili, vis je pomluva je trestna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 V kameňáku by si to nedovolili no...ale takhle jo, reklamaci mu neuznali, prej byla nová...tohle podobně dělaj i v JRC ,ale tam ty fakt pkny preowned bali znovu do celofanu... Tohle byl případ pouze jedné prodejny a selhání jejich prodejců, JRC za to nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 psali to i lidi na heureka.cz ,koukni se tam, o tom JRC tu někdo mluvil, nejsem si jist kdo ale věděl to , protože jeho znamy tam pracoval, kdyz nic neviš,TAK DRZ HUBU hedhote,ty pises do X topiců kktiny ,tak mlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 psali to i lidi na heureka.cz ,koukni se tam, o tom JRC tu někdo mluvil, nejsem si jist kdo ale věděl to , protože jeho znamy tam pracoval, kdyz nic neviš,TAK DRZ HUBU hedhote,ty pises do X topiců kktiny ,tak mlc Z tohoto a podobnych prispevku je mi absolutne spatne a rikam si proc sem jeste chodim. Laskave se vsichni chovejte tak, jako kdyby clovek na ktereho reagujete stal vedle vas. Myslim si, ze by to byly o dost jinaci vyrazy a nebo by padlo hodne dobre mirenych facek. Umeni diskuze je schopnost prosadit si svuj nazor, ale s respektem na nazory druhych. Timto se omlouvam za offtopic a i vsem, kteri se tesili na nove zajimave slevy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Zpet k tematu: kdo ma moznost pristupu na internet, tak se vzdycky mezi 7:00- 8:30 mrknete na http://hry-playstation-3.heureka.cz/ jsou tam vzdycky nove akce a casto se stane,ze ta hra v akci je out in stock (odpoledne). Vetsina prispevku zde je z heureky,takze nemusite cekat na druhe,az to sem poslou;) nasel jsem jeste Max Payne 3 Limited,ale shop neznam http://www.mygameworld.cz/product/hry/akcni/max-payne-3-_special-edition_-ps3/925 za 2619,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Red Faction: Guerrilla - 239,- http://www.alza.cz/red-faction-guerrilla-d122326.htm Pěkná cena za tuhle dobrou gamesu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Alza.cz - Resistance 3 za 239,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Už to sem házel miz012 na předchozí stránce, ale i tak díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 ad JRC) stalo se mi osobně, že jsem kupoval v JRC hru, o které mi prodavač tvrdil, že je nová. Celofán byl neoriginální a potrhaný. Ok, řekl jsem si - možná je to vytažené z bundle z PS3 apod. Když jsem hru ale rozbalil, rozhodně nevypadala jako nová: poškrábaný obal, booklet taky vykazoval známky opotřebení. Hru jsem hned došel vrátit. Prodavač mi ji nechtěl(!) vzít zpět, ale po kratší debatě to tedy vzdal a peníze vrátil. Jednalo se o hru Ghostbusters. Prodejna na Smíchově. Dál jsem pak do JRC prodával nějaké hry, co mi zbyly. Byly úplně nové, zabalené v originální fólii s páskou PS3 - přede mnou je z té fólie vybalili a dali do preowned poliček :-) Prodejna v Edenu. Tolik k JRC na vlastní kůži. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 ad JRC) stalo se mi osobně, že jsem kupoval v JRC hru, o které mi prodavač tvrdil, že je nová. Celofán byl neoriginální a potrhaný. Ok, řekl jsem si - možná je to vytažené z bundle z PS3 apod. Když jsem hru ale rozbalil, rozhodně nevypadala jako nová: poškrábaný obal, booklet taky vykazoval známky opotřebení. Hru jsem hned došel vrátit. Prodavač mi ji nechtěl(!) vzít zpět, ale po kratší debatě to tedy vzdal a peníze vrátil. Jednalo se o hru Ghostbusters. Prodejna na Smíchově.Dál jsem pak do JRC prodával nějaké hry, co mi zbyly. Byly úplně nové, zabalené v originální fólii s páskou PS3 - přede mnou je z té fólie vybalili a dali do preowned poliček :-) Prodejna v Edenu. Tolik k JRC na vlastní kůži. M. Díky za info, v prodejně na Andělu občas nakupuji a od teď si na to budu dávat pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Hlavně, že pan hedhot říkal, že je to blbost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Hlavně, že pan hedhot říkal, že je to blbost :-)Však taky to asi nepraktikujou všude ;) A pokud má svojí oblíbenou prodejnu kde třeba zná personál tak může s klidem říct že tam se to nedělá, nebo se mu to nestalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 slevy v jrc, kdo o tom nevi: http://www.jrc.cz/kategorie_playstation_3?tr=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.