Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

Já mam alzu před barákem takže tam nakupuju pořád, je to rychlý a nový hry tam stojej většinou o stovku míň než běžně a v životě sem žádnej problém neměl, ani s nákupem ani s reklamací nebou vrácenim zboží do 14ti dní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já mam alzu před barákem takže tam nakupuju pořád, je to rychlý a nový hry tam stojej většinou o stovku míň než běžně a v životě sem žádnej problém neměl, ani s nákupem ani s reklamací nebou vrácenim zboží do 14ti dní.

asi nemají koule na to, se s tebou přít osobně.. :D

Odkaz ke komentáři

Už jsem myslel, že jsem jedinej.:wohow: Asi každej obchod má svoje slabší chvilky

Odkaz ke komentáři

jaký je vůbec rozdíl mezi klasickou verzí a platinovou? jakože ta krabička má jinou barvu...a dál?

normalni verze co se prodavala za 1599+ ,tak mela bily papirovy obal a v ni vlozena krabicka s hrou taky v bile. Uvnitr byla vlozena mapa mesta. U platinove verze nevim,ale vypada hnusne

Odkaz ke komentáři

To já zatím tedy sehnal každou hru levněji někde jinde a to buď s osobním odběrem nebo ikdyž jsem platil poštovné :psp: Jinak ty máš asi štěstí, já nejsem rozhodně první ani poslední co měl s nimi takové problémy...

Odkaz ke komentáři

Já s gameleaderem osobně problém neměl, ale některý lidi co si tam objednali Battlefield 3 budou hovořit jinak. Hry nedorazily ani několik dní po vydání a ještě se blbě vymlouvali na poštu. Ale řek bych že to byl spíš ojedinělý případ zrovna týhle hry, prostě to byl takový objem že to nezvládli. Nakupovat bych se tam nebál.

Odkaz ke komentáři

Jo a ještě jednu otázku, při registraci na jrc.cz, se má zadat kod zákaznické karty, to je ten vzadu co je napsanej pod čárovým kodem ?? Ja ho opsal bezchybne a nechce mi ho to vzít :( Nevíte jak se má napsat ?? Jsou mezi tím kodem takové jakdyž dělší mezery.

Odkaz ke komentáři

Já s gameleaderem osobně problém neměl, ale některý lidi co si tam objednali Battlefield 3 budou hovořit jinak. Hry nedorazily ani několik dní po vydání a ještě se blbě vymlouvali na poštu. Ale řek bych že to byl spíš ojedinělý případ zrovna týhle hry, prostě to byl takový objem že to nezvládli. Nakupovat bych se tam nebál.

Presne ja jsem ten clovek cekal jsem nekolik dni od vydani nez mi to doslo no ale zase mam super psi znamku :D davaji dobry bonusy, neboj se kup si to ja uz si tam ale asi nic nekoupim

Odkaz ke komentáři

Tak mi to ukaž...a nedělej flame,viděl jsem a napsal jsem,nebudu kvůli takovejm ,jako si ty,prohlížet celej topic až rok dozadu,abych to nenapsal podruhý...

Vsak ja to nemyslim zle ;)

Tesco Avion shopping park Brno

FIFA12, NHL12, NFS RUN, MASS EFFECT 3 vse po 599 Kc (PS3 i xbox)

a dale na ps3 Uncharted 2 a GOW 3 (vse platina) za 299 Kc

resp. primo odkaz zde...

http://console-forum.net/tema/22356-cenove-akce-vsechny-sem/page64?p=1272851#post1272851

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu