deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Já mam alzu před barákem takže tam nakupuju pořád, je to rychlý a nový hry tam stojej většinou o stovku míň než běžně a v životě sem žádnej problém neměl, ani s nákupem ani s reklamací nebou vrácenim zboží do 14ti dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Já mam alzu před barákem takže tam nakupuju pořád, je to rychlý a nový hry tam stojej většinou o stovku míň než běžně a v životě sem žádnej problém neměl, ani s nákupem ani s reklamací nebou vrácenim zboží do 14ti dní. asi nemají koule na to, se s tebou přít osobně.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 jaký je vůbec rozdíl mezi klasickou verzí a platinovou? jakože ta krabička má jinou barvu...a dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Já mam alzu před barákem takže tam nakupuju pořád, je to rychlý a nový hry tam stojej většinou o stovku míň než běžně a v životě sem žádnej problém neměl, ani s nákupem ani s reklamací nebou vrácenim zboží do 14ti dní. Už jsem myslel, že jsem jedinej.:wohow: Asi každej obchod má svoje slabší chvilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 jaký je vůbec rozdíl mezi klasickou verzí a platinovou? jakože ta krabička má jinou barvu...a dál? Je to rozdíl v krabičce a disk je také jinak potištěný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 jaký je vůbec rozdíl mezi klasickou verzí a platinovou? jakože ta krabička má jinou barvu...a dál? normalni verze co se prodavala za 1599+ ,tak mela bily papirovy obal a v ni vlozena krabicka s hrou taky v bile. Uvnitr byla vlozena mapa mesta. U platinove verze nevim,ale vypada hnusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 To já zatím tedy sehnal každou hru levněji někde jinde a to buď s osobním odběrem nebo ikdyž jsem platil poštovné :psp: Jinak ty máš asi štěstí, já nejsem rozhodně první ani poslední co měl s nimi takové problémy... Já mam alzu před barákem takže tam nakupuju pořád, je to rychlý a nový hry tam stojej většinou o stovku míň než běžně a v životě sem žádnej problém neměl, ani s nákupem ani s reklamací nebou vrácenim zboží do 14ti dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Máte někdo zkušenosti s internetovým obchodem gameleader.cz ?? Chci si tam předobjednat AC3 na PS3 a dávají k tomu triko a jakési DLCčko.Myslíte že to je dobrej nebo špatnej obchod ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Já s gameleaderem osobně problém neměl, ale některý lidi co si tam objednali Battlefield 3 budou hovořit jinak. Hry nedorazily ani několik dní po vydání a ještě se blbě vymlouvali na poštu. Ale řek bych že to byl spíš ojedinělý případ zrovna týhle hry, prostě to byl takový objem že to nezvládli. Nakupovat bych se tam nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Jo a ještě jednu otázku, při registraci na jrc.cz, se má zadat kod zákaznické karty, to je ten vzadu co je napsanej pod čárovým kodem ?? Ja ho opsal bezchybne a nechce mi ho to vzít :( Nevíte jak se má napsat ?? Jsou mezi tím kodem takové jakdyž dělší mezery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Já s gameleaderem osobně problém neměl, ale některý lidi co si tam objednali Battlefield 3 budou hovořit jinak. Hry nedorazily ani několik dní po vydání a ještě se blbě vymlouvali na poštu. Ale řek bych že to byl spíš ojedinělý případ zrovna týhle hry, prostě to byl takový objem že to nezvládli. Nakupovat bych se tam nebál. Presne ja jsem ten clovek cekal jsem nekolik dni od vydani nez mi to doslo no ale zase mam super psi znamku :D davaji dobry bonusy, neboj se kup si to ja uz si tam ale asi nic nekoupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdick Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Ahoj, dnes v Electroworldu v Brně, mají bednu s výprodejem - The Orange Box za 249 Ghostbusters special edition (hra & film) za 399,- a Tesco na Dornychu v Brně Gran Turismo 5 za 399,- (ale víc jak 1ks, jsem tam neviděl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Az do 19.9. je mozne poridit rocni Playstation Plus se slevou 25% (vychazi na 974 Kc)!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 V Tescu(ve futuru) v Hradsi Králové jsem dnes koupil Mass Effect 3 za 599kč!Nevím,jestli ještě maj další,dále tam bylo Uncharted 2 a God of War 3 za skvělých 299kč!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Dweighte, kdybych bydlel v Hradci tak maj Tesco vykoupené ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Já neměl právě prachy,jinak to tam už taky nemaj :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 :D, na tom by se dalo docela slusne vydelat, bys koupil GOF za 300Kč a prodal napč za 500Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 No já vím,ale prostě jsem před výplatou,tak mám smůlu :-D ,ale tak,alespon nejsem takový šmejd jako ten frajer,co vše z datartu vykoupil-byl tam buzz svetovy kviz s bzucakama za 99 a prodával to tady za 8 stovek a plno dalších her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f0rever Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 v jaké bylo edici gow, nebylo to platinum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigdick Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Ahoj, i V Brně v Avion Shoping Parku, mají GoW 3, Uncharted 2 za těch 299,-. Gran Turismo 5 399,- Mass Effect 3 za 599kč!!! Takže ty ceny asi budou mět ve všech Tesco shopech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Tyvole takze valim do tesca a beru 5000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 No takze u nas v Hradišti mají jen ten mass effect 3 za 599Kč, u Gow, Uncharted a GT5 nemeli ani cenovku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Ty tesco veci jsem sem daval uz pred 14ti dny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Tak mi to ukaž...a nedělej flame,viděl jsem a napsal jsem,nebudu kvůli takovejm ,jako si ty,prohlížet celej topic až rok dozadu,abych to nenapsal podruhý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Tak mi to ukaž...a nedělej flame,viděl jsem a napsal jsem,nebudu kvůli takovejm ,jako si ty,prohlížet celej topic až rok dozadu,abych to nenapsal podruhý... Vsak ja to nemyslim zle ;) Tesco Avion shopping park BrnoFIFA12, NHL12, NFS RUN, MASS EFFECT 3 vse po 599 Kc (PS3 i xbox) a dale na ps3 Uncharted 2 a GOW 3 (vse platina) za 299 Kc resp. primo odkaz zde... http://console-forum.net/tema/22356-cenove-akce-vsechny-sem/page64?p=1272851#post1272851 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.