Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cenové akce - všechny sem!

Saddako

Recommended Posts

• Odpovědi 1,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak diky teto edici budu mit konecne kompet vsech bonusu i s preorder bonusy. Kdybych vedel,jak velka je ta figurka,uz bych ji mel,ale v tomto pripade je to lepsi zjistit za 1400(vcetne posty) nez za 2999:) No uvidime jestli ta hra dojde vubec,je to ze slovenska a na strankach se da registrovat az po nakupu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta figurka je naprosto boží, srovnatelná velikostí jako Crysis 2 Nano Alcatraz nebo momentálně Assassins Creed 3 Connor z freedomky.

jsem se koukal,ze je v takovem obrovskem obalu,no bude navzdy schovana v origo obalu,jako ostatni figurky. Nikdy neuvidi denni svetlo.

Odkaz ke komentáři

tak diky teto edici budu mit konecne kompet vsech bonusu i s preorder bonusy. Kdybych vedel,jak velka je ta figurka,uz bych ji mel,ale v tomto pripade je to lepsi zjistit za 1400(vcetne posty) nez za 2999:) No uvidime jestli ta hra dojde vubec,je to ze slovenska a na strankach se da registrovat az po nakupu.

Ja kupoval na supergameru nedavno a v avizovany den jsem to mel doma vsechno OK takze bych se toho nebal

Odkaz ke komentáři

Tak znova.. Mohli by ste už konečně přestat spamovat tenhle topic? Uz po nekolikaty oteviram tenhle topic celkem naťešenej na nový akce,slevy na PS3 hry a vždy tady poslední dobou najdu jen nějakou diskuzi sběratelů kteří začaly okupovat i toto téma. Máte tu svůj vyloženě sběratelský topic tak proč jsem pořád píšete?? Díky.

PS : Kdyby někdo nevěděl kde ten sběratelský topic je tak tady http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her?highlight=sb%ECratel%E9 a děkuju odejděte.. Btw : Fuj Levice))

Odkaz ke komentáři

Tak znova.. Mohli by ste už konečně přestat spamovat tenhle topic? Uz po nekolikaty oteviram tenhle topic celkem naťešenej na nový akce,slevy na PS3 hry a vždy tady poslední dobou najdu jen nějakou diskuzi sběratelů kteří začaly okupovat i toto téma. Máte tu svůj vyloženě sběratelský topic tak proč jsem pořád píšete?? Díky.

PS : Kdyby někdo nevěděl kde ten sběratelský topic je tak tady http://console-forum.net/tema/133020-sberatele-her?highlight=sb%ECratel%E9 a děkuju odejděte.. Btw : Fuj Levice))

Mas uplnu pravdu tiez ma to stale pekne nasere :psp:

Odkaz ke komentáři

Jsem rychlejší než heureka ;) na gameexpresu mají Dragons Dogma za 699,- , ale bohužel do 10 dní

http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-dragons-dogma-p-13014.html

Upraveno uživatelem Mandaz
doplněn odkaz
Odkaz ke komentáři

Jsem rychlejší než heureka ;) na gameexpresu mají Dragons Dogma za 699,- , ale bohužel do 10 dní

http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-dragons-dogma-p-13014.html

tak chodim denne, pouzivam tento odkaz http://www.gameexpres.cz/slevy.php/cPath/122_215 rovnou do slev. JInak do 10 dni,kdyz si to objednate tak to dostanete, je to zrovna v UK ve sleve,takze to tam objednaji.

Odkaz ke komentáři

Proboha, musím napsat tohle "ta dnešní doba" (u her) - to je hrůza, každej hned myslí na pár ingame bonusů které jsou většinou úplně na nic. A jistěže nedávají nikde předobjednávkové bonusy když teprve ted vyšly takové ty off. informace krom traileru minulej rok.

Odkaz ke komentáři

Cenové akce a ditr napíše,jestli si někdo předobjednal GTA V,je to normální?!Sakra lidi začněte trochu přemýšlet a napište to do jiného topicu,já si říkal,jo bude tu nějaká akce a pak tu nějakej votrok napíše bla bla GTA V a nic zase...fakt de***ce

Odkaz ke komentáři

Cenové akce a ditr napíše,jestli si někdo předobjednal GTA V,je to normální?!Sakra lidi začněte trochu přemýšlet a napište to do jiného topicu,já si říkal,jo bude tu nějaká akce a pak tu nějakej votrok napíše bla bla GTA V a nic zase...fakt de***ce

Ptám se kde to maj nejlevnější a kde dávají nějaké bonusy, to patří do akcí.

Odkaz ke komentáři

Jaj tak to pak sorry jestli ti to tak vadí
Nikomu nevadí to že jsi nenapsal kde to mají nejlevnější, tady jde o to že je to ještě několik měsíců do vydání, teprve ted se shromaždujou takový ty první hlavní udaje o hře a hned tu někdo (ty) píše o tupejch ingame bonusech, jak si někdo může myslet že vůbec nějakej shop na světě už to takhle má/ví, počkej si měsíc/dva před vydáním a pak se ptej, né ted.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu