Srig Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Tak to by mohlo být i v j. hradci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Teoreticky by to měly mít všude. Přece jenom je to řetězec prodejen a ty by měly dodržovat své ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 hod nejaky URL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 hod nejaky URL url asi nemá cenu, protože na webu maj 750,--, ale na prodejně 399,--. Měly tam takhle více her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 A jaký ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 A jaký ještě? nevím z hlavy, šel jsem jen po tomhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Že bych se tam taky kouknul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Pokud kupujete někdo tuto hru, zajděte do obchodu OK elektro. Maji je v akci za 399,--. V Jihlavě jsem tuto hru kupoval za tuto cenu......Když vydím, že se starší tady prodává od 400,-- nahoru, tak jsem Vám to musel napsat :-D Asi před dvěma týdny jsem tam na to narazil (OKAY Kolbenova) a hnedka koupil... skvělá cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ahoj. Na HMV speciální nabídka! Pouze 34.99 £ [url]http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?sku=840565&WT.mc_id=101780[/url] Kdo nemá možnost jak objednat, mohu to udělat za něj!! Nepromeškejte! Při aktuálním kurzu by byla cena: 1100 Kč včetně poštovného!(cena se může změnit v závislosti na kurzu, ale max +-30 kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 tento víkend tj. do 28.2. Need for Speed: SHIFT 799 kč X-Zone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já bych možná měl zájem kdybys mi to objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jasný. Jak píšu, těm co nemají možnost to objednám. Případně PM jestli budeš mít teda zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Já bych to určitě bral, ale až tak za 2 týdny, tak pokud by to měli za stejnou cenu i pak, ozvu se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 EE. Pouze tento týden. Mohu ti to objednat i tak..případně PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 EE. Pouze tento týden. Mohu ti to objednat i tak..případně PM Teď zrovna nemám peníze. :) Pokud bys to objednal za svoje, pak bych ti je mohl případně vrátit, až bych měl. ..ale nejprve počkám, za jakou cenu jí bude mít mirod, takže zatím nic, díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Jasný. Zaplatil bych to za svoje, ty by jsi mi je pak dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 V JRC nové inFamous za 299,-:bash: Podle mě dobrá cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Teď jsem narazil na tuhle akci docela dobrá ne? 1. Přijďte do jedné z našich prodejen a předobjednejte si očekávané pokračování FPS Battlefield: Bad Company 2 pro PS3 nebo Xbox360. ( akce je platná i pro limitované edice ) 2. Jakmile bude Battlefield: Bad Company 2 v prodeji, přineste libovolnou hru na Sony PlayStation 3 nebo na Microsoft Xbox 360, jejichž prodejní cena u nové hry v kamenném obchodě JRC je od 1.299,- a je aktuálně skladem a výměnou si odneste Battlefield: Bad Company 2 za 1,- Kč! Battlefield: Bad Company 2 vychází již 5. března 2010, tak nečekejte a přijďte k nám! Tato akce platí pouze na našich prodejnách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 V JRC nové inFamous za 299,-:bash:Podle mě dobrá cena :) Tak tomuhle jsem nevěřil, hned jsem kouknul na JRC a opravdu, za 289,- Kč nový InFamous, takže takže pospíchejte, dokud je mají na skladě. Já už mám objednáno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tak tak, ja mam doma platinum, tak sem se hned ptal jestli je to normal... Ze bych ji koupil a platinu pak za neco vymenil, ale prej je uz jen platina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Proč ti jde o to jestli je to platinum??? nevidim v tom zadnej rozdil jen hnusnej žlutej obal :dozey: Sry za Ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Teď jsem narazil na tuhle akci docela dobrá ne? 1. Přijďte do jedné z našich prodejen a předobjednejte si očekávané pokračování FPS Battlefield: Bad Company 2 pro PS3 nebo Xbox360. ( akce je platná i pro limitované edice ) 2. Jakmile bude Battlefield: Bad Company 2 v prodeji, přineste libovolnou hru na Sony PlayStation 3 nebo na Microsoft Xbox 360, jejichž prodejní cena u nové hry v kamenném obchodě JRC je od 1.299,- a je aktuálně skladem a výměnou si odneste Battlefield: Bad Company 2 za 1,- Kč! Battlefield: Bad Company 2 vychází již 5. března 2010, tak nečekejte a přijďte k nám! Tato akce platí pouze na našich prodejnách. tak bohuzel tahle akce uz neplati. skoncila posledniho unora. skoda, sel bych do toho. ach jo...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Proč ti jde o to jestli je to platinum??? nevidim v tom zadnej rozdil jen hnusnej žlutej obal :dozey:Sry za Ot No prave, hnusnej zlutej obal...vzdyt to sam pises :). Me to nijak extra nevadi, ale kdyz mas moznost si vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 tak dnes jsem dovezl z JRC In Famous, cena na kamenné prodejně 299 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 10% zlava na PS3 hry a predobjednavky za super ceny dnes u The Hut !!! Viac informacii najdete na stranke v mojom podpise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.