canava Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 tak kdy už bude to demoooo.. doufám že do těch 16:00 to bude snad se to nezpozdí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Prave se ke mne dostalo info ze specialni edice PC se rusi a konzolove verze specialni edice nebudou lokalizovane . Tak kdo si predobednal at vi ... a odkud to máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 meridius, tak to bývá ale vždy... Konzole jsou levnější, ale mají prostě horší grafiku. S tím se musí počítat. Jenže ta konzole ti ještě pár let s takovou grafikou vydrží, PC ne. Já osobně mám i herní PC, i obě konzole, tak mohu porovnávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 a odkud to máš? Píše se to všude... jen dodám, že limitka pro konzole je v tak omezeným množství, že ji stejně většina hráčů ani nesežene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Na US store už je demo venku,EU zatím nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Na US store už je demo venku,EU zatím nic.. jo ale to je jen ENG...:(.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 oni prostě musí furt něco odkládat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 a odkud to máš? Ze cenegy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 to je fakt super demo pořád nikde.....ten PS+ mě začíná pěkně sr** ptz se to odložilo kvůli němu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 jn já na to nemám nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Tak na EU store už je demo taky tak mužete vesele stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Tak na EU store už je demo taky tak mužete vesele stahovat :) Na EU store je demo v češtině, nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 lidi tak je tam uz demo v cestine??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Rohlais jop v češtině. Tak demo dohráno,grafika se mi líbí,byl jsem teď zvyklej na sprasenou grafiku v red dead redemption tak je tohle oproti tomu pokrok :) Splachování záchodu,napouštění vody je tam uplně zbytečný ale líbí se mi možnost někoho vyhodit z telefoní budky a sám si zavolat,třeba na policajty aby stáhly pátrání nebo si sám opravit motor u auta když se rozbije . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Rohlais jop v češtině.Tak demo dohráno,grafika se mi líbí,byl jsem teď zvyklej na sprasenou grafiku v red dead redemption tak je tohle oproti tomu pokrok :) Splachování záchodu,napouštění vody je tam uplně zbytečný ale líbí se mi možnost někoho vyhodit z telefoní budky a sám si zavolat,třeba na policajty aby stáhly pátrání nebo si sám opravit motor u auta když se rozbije . Jako že mám češtinu? :D já to mám v ENG :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Tak to je velká rána pro mě. Jako jeden z mála, na kterého ještě vyšla sběratelská edice hry, mi dnes bylo oznámeno, že lokalizovaná nebude. Prosím o radu, jestli změnit na normální edici v češtině nebo nechat sběratelskou, ale v angličtině. Tak mě napadá, že bych si tu sběratelskou mohl objednat z anglie a vyjde mě to o 400,- míň...Pls poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 rači češtinu teda :) v češtině to bude úplně jinej zážitek.. teda pokud neumíš dobře anglicky.. já umím jakž takž a místo ukázek sleduju titulky a přemýšlím jak se to má přeložit takže z ukázek vidím sotva půlku :D ale když jsem hrál to demo tak jsem si užíval grafiku a animace a jen poslouchal a věděl jsem přesně co se bude dít a to je luxus.. jinak demo se mi líbí hlavně ty bitky ! jen se mi na tom nelíbí že když dáte kolečko tak vždycky jde nejdřív levá, pravá, a pak levej hák (nevím jestli to je tak přesně), tohle by se mohlo obměňovat, jinak ta interakce s prostředím je luxusní.. rozmlátit někomu hlavu o auto je nezapomenutelný zážitek :D grafika aut a města nic moc teda ale když jsem byl v té továrně atd. tak to vypadá hodně dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 No, asi to zruším, ale zase víš co, byl bych jeden z mála, kterej by to měl, to je taky fajn pocit..Jinak anglicky umím perfektně, to mi problém nedělá. Jen bych chtěl slyšet v češtině dabing no, to je rekord totiž na konzolích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Nech si tu edici a za rok si koupíš od někoho českou verzi :-) Určitě to tak udělej, litovat nebudeš.. spíše kdyby sis nechal ujít tu edici tak by si vždycky myslel na to, že sis ji nekoupil... btw. mě se ten dabing moc nezdá no..jako dabéři super (jak jinak) ale nesedí jim to do pusu a to někdy fakt hodně,kdy postava ještě řekne slovo a přitom už je ticho..a taky, hooooooodně se opakující hlášky,ale fakt hodně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stiffler Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Tak dnes odpoledne jsem si to stáhnul v češtině, dabing moc pěknej, a celkově ozvučené veeelice dobře, jenže jak opadlo nadšení že hraju konečně Mafii 2 začal sem si všímat co je špatně, hned před barákem sem narazil na chlápka kterej montuje motor, přitom mu zavřu kapotu ale ruce má pořád u motoru a jede si dál :cheesygrin: Navíc ovládání postavy mi přijde dost těžkopádné a grafika, čekal jsem rozhodně víc, ne že by to bylo špatné ale rozhodně jsem čekal víc, jedna bez trávy oproti třeba Xboxu, dost tam chybí jelikož to pole podním vypadá jak vytažené z Mafia 1, další věc je kouř, při brždění se stává že od předních kol vychází kouř ovšem ten se často zasekává a lítá uplně jinak než kola auta a je to celé nesladěné, finální verzi koupím ale doufám že tohle je opravdu jen nepovedené před produkční demo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ježiš jestli je to rok starý demo tak to asi dokonalý nebude :D takže to ve finální verzi bude vylepšený, a opakující se hlášky atd. tam jsou protože do dema nemůžou narvat všechny hlášky, postavy, písničky a další kravinky... víte kolik by to demo mělo ? ... je to luxus a po 5 minutách hry jsem ovládání dokonale zvládal a nemůžu si stěžovat maj to dobře udělany :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ježiš jestli je to rok starý demo tak to asi dokonalý nebude :D takže to ve finální verzi bude vylepšený, a opakující se hlášky atd. tam jsou protože do dema nemůžou narvat všechny hlášky, postavy, písničky a další kravinky... víte kolik by to demo mělo ? ... je to luxus a po 5 minutách hry jsem ovládání dokonale zvládal a nemůžu si stěžovat maj to dobře udělany :P Jak víš že je starý 1 rok ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Sice se jedná o demo 1 rok starý, ale kód hry je bohužel finální. Jen je škoda, že PS3 verze ve spoustě detailů znovu pokulhává za konkurencí... bez krve, bez 3D efektu trávy, bez pohybu oblečení,... sice detaily, ale v celkovým součtu je dojem z technický stránky PS3 verze hodně rozporuplnej :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Sice se jedná o demo 1 rok starý, ale kód hry je bohužel finální. Jen je škoda, že PS3 verze ve spoustě detailů znovu pokulhává za konkurencí... bez krve, bez 3D efektu trávy, bez pohybu oblečení,... sice detaily, ale v celkovým součtu je dojem z technický stránky PS3 verze hodně rozporuplnej :/ Ptám se vás po 2. , jak víte že je to DEMO staré 1 rok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 ježiš a není to jedno je jasný že to demo není z tohoto roku...přemýšlej to se neudělá za den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.