YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Na ps2 ani na PSP to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Podle dema mi hra přijde až moc stylem GTA (obchody atd.), pohyb po městě mi bez nějakého kontextu (např. Mafia I, první mise) přijde moc nudný. V GTA apod. ne, ale tady v tom demu rozhodně. Navíc auto se chová divně jak na normální, tak na simulační režim jízdy.Jinak se hra tahá, sekání kamery, i chůze. Divné reakce kamery a postavy na analog. Střelba moc arkádová, všechno chování mohlo být intuitivnější. Navíc je to zpracovaný prostě divně, například ten skript, kdy vybouchlo to patro lihovaru a ti dva (zatím fakt nejsem zběhlej v příběhu a postavách) se objevili na schodech. Řeči jsou stylem Assassin's Creed, mluví nesmyslně a mimo: "Lépe to neumíš??" atd. Navíc se často v půlce věty zastaví a řeknou něco jiného. V jedničce byly postavy spjaté, tady se zdá, že jsou to dva kamarádi, nic extra. Jeden cizák. Snad to ve hře bude lepší. Stejně chci hru hrát na PC kvůli lepší grafice. Jen mě udivilo logo PhysX na začátku, netušil jsem, že už je i na konzolích... nebo jen PS3? PS3 nema vyhlazovani hran pomoci Gpu to ma jenom xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 blbá otázka, možná že se tu už někdo ptal, ale nevíte jestli bude lokalizovaná na PS2 nebo PSP?? si děláš kozy?:DDD pardon za OT ale toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 blbá otázka, možná že se tu už někdo ptal, ale nevíte jestli bude lokalizovaná na PS2 nebo PSP?? Rofl, joke měsíce! Po výměně NFS Shift za DiRT3 Mafia 2 nebude na PSP ani PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Rofl, joke měsíce! Po výměně NFS Shift za DiRT3Mafia 2 nebude na PSP ani PS2 jsem to nemohl vědět tak se zeptám :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Na mafii 2 se těším určitě si ji zahraju a co vy? ?:) co myslíte bude o mafii velký zájem? kolik lidí si ji tak koupí ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 jsem to nemohl vědět tak se zeptám :cry: Stačí se mrknout na první stránku nebo zapřemýšlet, na PS2 se z nových her dělají snad jenom sportovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi na jakem rozlišení mafia2 na PS3 pojede jestli 720p nebo 1080p ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Samozřejmě, že 720p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Tak jo lidi, všichni povinně co jste z Prahy jděte na půlnoční premieru, budou tam vývojáři, takže, sebou baseballovou pálku a ukažte jim jak jsme chtěli aby Mafia 2 na PS3 vypadala :D Pro ty z vás, kteří se přijdete na půlnoční prodej Mafia 2 do Prahy, zde podrobnější rozpis "Panelová diskuze s vývojáři Mafie II aneb zeptejte se členů 2K Czech rodiny na co chcete". Účást: Martin Zavřel (vývojový/komunitní manažer) Tomáš Hřebíček (vedoucí animátor) Roman Hladík (vedoucí grafik) Jan Kratochvíl (programátor) Josef Vašek (designér) Martin Dvořák (dramaturg) Bloky: Mafia II: Natáčení v Hollywoodu Mafia II: Mocap – vystřižené scény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Jo, škoda, že nebydlím poblíž, hned bych jim přišel vypálit rybník =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Ja tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Tak jo lidi, všichni povinně co jste z Prahy jděte na půlnoční premieru, budou tam vývojáři, takže, sebou baseballovou pálku a ukažte jim jak jsme chtěli aby Mafia 2 na PS3 vypadala :DPro ty z vás, kteří se přijdete na půlnoční prodej Mafia 2 do Prahy, zde podrobnější rozpis "Panelová diskuze s vývojáři Mafie II aneb zeptejte se členů 2K Czech rodiny na co chcete". Účást: Martin Zavřel (vývojový/komunitní manažer) Tomáš Hřebíček (vedoucí animátor) Roman Hladík (vedoucí grafik) Jan Kratochvíl (programátor) Josef Vašek (designér) Martin Dvořák (dramaturg) Bloky: Mafia II: Natáčení v Hollywoodu Mafia II: Mocap – vystřižené scény kdy a kde to bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 http://www.xzone.cz/mafia2pulnocniprodej.php3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 http://xbox.gzin.info/index.php?sekce=novinka&id=369&tag=mafia-ii-na-ps3-orezana,-oficialne Hoši, je mi vás líto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 http://xbox.gzin.info/index.php?sekce=novinka&id=369&tag=mafia-ii-na-ps3-orezana,-oficialne Hoši, je mi vás líto :) detailně vymodelovanou trávu, rovněž budou absentovat velké kaluže krve a pohyb oblečení bude také méně detailní to je ale tragedie asi si kvůli tomu koupím xbox360... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Ježiš, někteří prostě nepochopí, že na grafiku je ta PC, na pohodlí konzoli, no nechme je při tom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 http://xbox.gzin.info/index.php?sekce=novinka&id=369&tag=mafia-ii-na-ps3-orezana,-oficialne Hoši, je mi vás líto :) Čůrá.i a ješte nám to daj dražší o kilo než pro X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 ačkoliv jsem xboxář tak co to?:DDDDDDDDDDDDto si dělaj prdel u RDR to mohli ps-kaři zkousnout ale toto?:D to nikdo nekoupi to jsou retardi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Škoda, že tu není tlačítko "Líbí se mi" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Tak tohle me strasne nastvalo. Nejhorsi verze a jeste nejdrazsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 A ještě nemůžete stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Je fakt, že když už to jsou méně schopní programátoři, měla by aspoň ta cena jinak. Ale tak s tím se nedá nic dělat. Snad ten děj to vynahradí. Demo mě ale nepřesvědčilo. Jinak Sada 23: To je opravdu názor pubertálního výrostku. Jen díky pirátům u nás vychází tak málo lokalizovaných her, dokonce i díky tomu jsou ceny dražší. A díky tomu můžeme děkovat PC a XBOXu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Já si jí koupím potom použitou!Víc jak litr za ní nedám Moje MW2 za 900,-Aukro(V únoru) Už se těším na vánoce GT5+Volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Jako já, do nové určitě nepůjdu, uvažoval jsem. Ale radši si koupím NHL11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.