jakubgaluszka Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 ty pako hrál si vůbec jedničku?:D že tady tvrdíš že byla revoluční jen dabingem?!:D ta hra nemela konkurenci v ty dobe nejlepsi filmova hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Táák teprve teď jsme to dohrál (ano až teď :D ) a musím říct nebýt konce tak je to horký kandidát na hru roku :) ( ale celkem jim rozumím , přece si museli nechat otevřený nějaký vrátka pro PŘÍPADNĚ další pokračování :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Já mám nahráno přes 10 hod. a jsem v 53%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Salazar ''horký kandidát na hru roku'' tak to ani omylem :D i kdyby měla ''dodělaný'' konec tak těžko :D Srig v 70% je konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Pro mě by to hra roku byla, nebýt bbc2 a rdr a asi gt5. Jo, to by tak mohlo být, jsem v 11. kapitole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Dnes vyšel na všechny platformy první velký stahovatelný přídavek ke hře Mafia II, který se jmenuje Jimmyho vendeta. K dispozici je na Steamu dokonce v češtině, včetně českého dabingu, což je tak trošku překvapením. To, kdy vyjde český DLC k Mafii 2, nedokázala potvrdit ani Cenega a všeobecně se předpokládalo, že bude k dispozici později. S českým dabingem měl vyjít do konce roku, ale jak se zdá, zázraky se dějí a vychází spolu s dalšími jazykovými mutacemi. Pro PC je na Steamu za 7,99 euro, což je v přepočtu zhruba 200 korun. Zatím není zcela jasné, zda je český DLC k dispozici také pro konzolové verze. V diskuzi na webu mafia.czech-games.net si jeden z návštěvníků stěžuje, že si k české X360 verzi Mafia 2 DLC stáhl za 800 Microsoft Points, ale na českou verzi mu nechce fungovat. V DLC Jimmy's Vendetta hrajete za postavu Jimmyho, nájemného zabijáka a přídavek slouží jako pohled na mafii z jiné strany. Obsahuje několik misí, které jsou spíše arkádového ražení - hodně střílení, jezdění na čas a podobné. Zdroj: eurogamer.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 nevíte jestli bude pokračování mafie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 jasně že víme... hned po vydání dvojky ohlásili trojku na červen 2012... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 A to jako fakt, nebo si delas srandu, jestli to tak je, tak stejne neverim datumu, vsichni vime, jak dlouho jsme cekali na dvojku a kolikrat byla odlozena :-) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Ne ne a čtyřka prej bude na Vánoce 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Ne ne a čtyřka prej bude na Vánoce 2013 to máš špatný info to bude jen DLC na 3jku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 To víte,musíte si počkat na osekání aby to mohly vydat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 canava má přehled :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Styl Jimmyho vendety se mi nelíbí, vedlejší mise ala GTA v němém stylu, bez animací... ještě to bodové hodnocení. Tak to vypadat nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Já si myslím, že to nebude špatné. Bude to někdo kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 jimmyho vendeta vypadá docela fajn, aspon něco novýho co v tom dělat, ale přijde mi to jak extrémní jízda co tam chybí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Něco o dalším DLC: http://mafia-daily.net/2010/09/naechster-dlc-bereits-am-21-september/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Hmm, pár prvních úkolů v Jimmy's Vendeta teda nic moc, ale jak říká, že by mohl driftovat celej den, když uděláte smyk má styl... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin_k Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Omylem jsem si koupil anglickou verzi této hry. Nechce jí někdo koupit ode mne? Případně za kolik? Je nehraná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Když 2K něco slíbí, nikdy to nesplní. Jimmyho Vendeta samozřejmě pro nás (PS3) dostupná není. Je pouze US a UK Store, ale u nás nic... a jelikož jsem tohle přesně očekával, tak mě to ani nezklamalo. (trochu teda ano!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Mafia 2 dohrána na střední obtížnost za 14:30 hod. Ten konec je vážně divnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 chudák joey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 spojler Podle tebe ho zabili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Ten konec je právě stylovej akorát na Mafia 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Hodně mi to vrtá hlavou, před hodinou jsem to dohrál a nemyslim na nic jiného. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.