iLukas Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Aha :cry: :D škoda hej a ty ostatni aplikace ne ty na tom videu to si stahuješ přes to Apple Store ne v menu ? vsetko si stahujem v menu.... mam tam cydiu a appstore....z tade vsetko stahujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 jednoznačně blinker :lol: :lol: ... teď trochu vážněji.. na 1.1.4. mě zaujal agile massenger, velmi dobrá náhrada za icq :) kamarád mi teď říkal, že hrál na iphonu nějaký ,,bubny", prostě se bubnovalo na displej a podobně, nevíte, jak se to jmenuje?? Vola sa to BAND. Musis si to stahnut v IPA formate a cez iTunes nahrat do ipodu. Asi to nepojde tak musis zmenit mobileinstallation za customovanu a pojdu ti stahovane IPA hry. Ale musis mat custom 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Do doby, než jsem ho bricknul (nebo mi odešla baterka :-/ - reklamace ) jsem využíval poměrně často iBeer, Drums a iPhysics člověka to zabaví, a některé aplikace jsou dost zábavné, viz. iBeer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Jo a hej iLukasi jak sem sem daval ti videa jak tam ta holka lešti tu obrazovku kde se to dá stahnout nevíš i když je to video tak se mi to libi :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Vola sa to BAND. Musis si to stahnut v IPA formate a cez iTunes nahrat do ipodu. Asi to nepojde tak musis zmenit mobileinstallation za customovanu a pojdu ti stahovane IPA hry. Ale musis mat custom 2.0.Pokud ma folty jeste porad 1.1.4. da se BAND stahnout klasicky pres installer...;) Myslim, ze je dostupny na BigBoss source.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Jo a hej iLukasi jak sem sem daval ti videa jak tam ta holka lešti tu obrazovku kde se to dá stahnout nevíš i když je to video tak se mi to libi :D :D http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=64&start=15 http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?t=336 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Diky moc to vyuziju :lol: když tátu naštvu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 jestli bude zajem mam ten casopis se vsemi iphone aplikacema muzu je sem vypsat jestli budete chit raději oskenuj ;) já bych se rád podíval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 http://ulozto.sk/704728/iphone-mania.pdf je to od jedneho clena z forum.iphone (J03L M4DD3N) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 prosim niekto reupload? ^^^^^^^ s ulozto mi to ide priserne pomaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 http://rapidshare.com/files/141589582/iphone-mania.pdf kdyby ještě někdo chtěl rapid ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 teraz som skusil Shazam ... a to je fakt paradny program :) dalej hra Aurora Feint... skvela free hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 pls nemáte tento časák upnete mi ho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 hele abych ti rekl tak ani za moc nestoji cetl jsem to cely a nic moc,vic toho najdes na netu..akorat jsou dobry ty aplikace co tam jsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 pls nemáte tento časák upnete mi ho :) Par prispevkov nad tvojiim mas linky na ten casak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 dobrej nápad by byl udělat seznam těch aplikací od autora tématu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 myshoo cauko mohol by mi niekdo poslat app Shazam lebo vzdy ked si ju dam stiahunut my vypise ze nemoze stiahnut lebo na Slovensko to nefunguje ak by mi mohol niekdo poslat priamo tu app na mail tak by som bol vdacny tomasek@chello.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 dobrá aplikace : MXTUBE :) ..... je to jako youtube, akorát ty videa se dají stáhnout :) .... není špatná věc . Najdete na Cydii :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 iBand!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 iBand!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ehm,pokud vim tak to není aplikace ale celá skupina ne ? :):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 nn je to aplikace z AppStore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.