xDante1986 Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 vzhledem k tomu, že celkem dost lidí nabízí flashe a není v tom přehled nic zakládám tento topic, pro informaci mi vždy uveďte tyto tři věci: 1) Místo, kde flashujete 2) Cena, za kterou flashujete i pokud zadarmo nebo jen na dotyčném kolik dá 3) kontakt (ICQ, Skype, Email nebo telefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devil5 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Ahojky,prosim shanim fleshera z plzne uz si nevim rady kde sehnat.Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlomennypez Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Uživatel: zlomennypez Místo: Zlín, Olomouc, Valašské Meziříčí Všechny možné typy mechanik E: xbox-upgrade@email.cz Tel: 723 643 209 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamesonman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Vsechno jde, kdyz s chce. Fat 500, slim MXIC i Winbond 1000. Vzdy nejprve testuji flash na nahradni mechanice a davam zaruku na praci a funkcnost konzole! + jednotnou cenu update (reflash) 200 pro vsechny mnou flashnute mechaniky (pokud vyjde novy CFW do 42 dni od flashe je update zdarma). Praha - centrum + cela CR by post. Kontakt PM. Ukazka prace: By jamesonman at 2011-09-25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SilentB Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Prosím o vymazání ze seznamu flasherů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesan Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Flash FAT a SLIM Na Všechny PHAT mechaniky nejnověší Firmware LT+ 2.0 ! SLIM mechaniky LT+ 1.92 Zaručuji spolehlivost a rychlost, osobní setkání není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anyndur Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Sháním flashera z Hradce Králové nebo Pardubic pro flash na LT+ 2.0 (preferuji spíše HK, dále nejlépe na počkání). Kdyby se někdo našel, prosím ať se ozve skrz PM. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Místo - Kroměříž, Holešov, Zlín, Přerov, Olomouc + okolí, i celá ČR poštou Kontakt - ICQ: 444-762-733, Email: kobensidlik@seznam.cz 1 - Flash všech FAT mechanik LT+3 + aktualizace na nejnovejsi dashboard. 2 - Flash SLIM mechanik (9504 i 0225 atd..). LT + 3.0 !!!!! (zatim nejde mech s fw 1175) 3 - Dále provádím spoof FAT mechanik, kalibrace i výmněna laseru, Unban, čištění, oprava RROD a RGH (fat+slim). 4 - Vyčtene DVD key si nechávám pro další flashovaní za polovinu ceny. 5 - Napočkání i zasílám poštou po celé ČR. 6 - Spolehlivostí ručím již mnoho spokojených zákazníků. Ukázka Flash SLIM : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FOXHOUND Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Ahoj. Chtěl bych poděkovat flasherovi RENDIS z Teplic. Spolupráce naprosto perfektní, rychlá a vše šlape bez problémů. Doporučuji ! FOX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 galfar Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Hodonin a okoli - platba pouze za prvni flash, ostatni jiz zdarma! Flash FAT i SLIM vsechny modely - LT+ 2.0 !!!!! Vsechny aktualni verze, ktere jsou flashovatelne delam. Posilejte soukrome zpravy na muj nick nebo email: xboxhod@gmail.com LT+ 2.0 pro FAT i SLIM !!!!! Cena na zaklade emailu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lysdexic Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Hledám nekoho na Flash z Brna, co nejrychleji. Díky za Reakce. thatdavieguy@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragy84 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Také hledám někoho z Brna.Bohužel nikdo ze seznamu tu se neozívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armin32 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Shanim flash. Strakonice, Prachatice a okoli sem z Vimperka. Diky moc cena okolo 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 madmucho Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Dobrý den, Úpravy xbox 360 fat i slim, vše známé, Karlovarský Kraj. Pro podrobnosti PM. Solidní jednání poradím vysvětlím odkáži. Umím to co ostatní jsem dostupný v Karlovarském kraji, za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rachel000 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 Sháním flashera ze Strakonic potřebuji pro xbox 360.Nechce se mi kupovat originál hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poce Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 nabizim flashovani PSP v Usti nad Labem ... pm me ... moznost taky poslat psp a flashnute poslat z5 :)) ... pm me nebo FB Patrick Pocedič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 nabizim flashovani PSP v Usti nad Labem ... pm me ... moznost taky poslat psp a flashnute poslat z5 :)) ... pm me nebo FB Patrick Pocedič A jakou má tato nabídka souvislost se seznamem flasherů pro Xbox 360 do které si svou inzerci umístil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecin Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Sháním flashera z Liberce nebo z Jablonce pro flash na LT 2.0 (Arcade) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MEGIl_ Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Sháním flashera z Olomouce nebo z okolí Uničova,Šumperka pro flash na LT 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danteantik Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 ahoj, sháním nějakého flashera z Teplic, Bíliny a Mostu případně okolí... pokud někdo víte, tak mi pošlete kontakt na pubertolog@seznam.cz. předem děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanielJindrich Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Zdrajím nevíte o někom kdo flashuje xbox v okolí Příbrami?? Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Taky sháním Flashera, nejlépe s dlouhodobou zkušeností a velkou znalostí X360, při flashovani jsem neco podělal a potřebuju to spravit, kontaktujte me na destroyer.51@seznam.cz mam x360 fat a chci flash na 2.0 .. zalohu souboru KEY mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 galfar Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Hodonin a okoli - platba pouze za prvni flash, ostatni jiz zdarma! Flash FAT i SLIM vsechny modely. LT+ 2.0 !!!!! Nově i RGH ..... email: xboxhod@gmail.com Cena na zaklade emailu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamesonman Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Taky sháním Flashera, nejlépe s dlouhodobou zkušeností a velkou znalostí X360, při flashovani jsem neco podělal a potřebuju to spravit, kontaktujte me na destroyer.51@seznam.czmam x360 fat a chci flash na 2.0 .. zalohu souboru KEY mám muzeme se domluvit pres postu, jsem z prahy, napis mi pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Soráč, už jsem našel jednoho z mého okolí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirek1975 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Aktuální flash iXtreme LT+ jenom FAT konzolí: 1. Lesní Hluboké - Brno venkov 2. 500kč, na počkání nebo poštou 3. Miroslav750116@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
vzhledem k tomu, že celkem dost lidí nabízí flashe a není v tom přehled nic zakládám tento topic, pro informaci mi vždy uveďte tyto tři věci:
1) Místo, kde flashujete
2) Cena, za kterou flashujete i pokud zadarmo nebo jen na dotyčném kolik dá
3) kontakt (ICQ, Skype, Email nebo telefon)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
12
8
7
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 15
5
led 7
5
srp 27
5
bře 17
4
Top Posters For This Question
jamesonman 12 posts
Bigelow 8 posts
romik 7 posts
Rutz 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
pro 15 2010
5 posts
led 7 2012
5 posts
srp 27 2011
5 posts
bře 17 2011
4 posts
Oblíbený příspěvek
malinecekk
Někdo z F-M a okolí Děkuji
491 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.