Jonny Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 jestli to vážně funguje tak kupuju kabel bylo by to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 hej prosím vás to opravdu nejde nastavit rozlišení ? hrozně mně to štve nemám tam celej obraz doufám že to bude v novější verzi EDIT: teď jdem to šel skusit na jinou televizi a všim jsem si že ten obraz je seřízlej dole a na hoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 hej prosím vás to opravdu nejde nastavit rozlišení ? hrozně mně to štve nemám tam celej obraz doufám že to bude v novější verziEDIT: teď jdem to šel skusit na jinou televizi a všim jsem si že ten obraz je seřízlej dole a na hoře Zatim ne, vydrz na dalsi verzi, zatim aspon neco, ne:!:? :psp: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bundy Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 cau, hale kdyz zpustim hru tak nedojde ani do menu a sekne se a vypne nevite co s tim mam FW 3.71.dik predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 je to funkční jen pro PSP Slim! s cfw. 3.80/3.90 M33 a pecka už ¨výšla nová verze s podporou přidán fullscreen (celoobrazovkový) režim # 1 (TV 16:9) vylepšena kompatibilita s UMD všechny hry jsou nyní funkční, když je plugin deaktivován nyní již nedochází k pádu při ukončení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 přidána verze FuSa v1.0 build 041 - fullscreen mod - větší kompatibilita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 hm to je hezký že je nová verze já si myslel že to bude pěkná změna a vono hovn* celej obraz mi nejede a už mi nejede ani tonda hawk project 8 pic* EDIT: hm to je divný je to ve více hrach které mi šli a ted nejdou třeba flatout vvždy se vypne podsvícení, menu v tv nenaběhne skuste to pls někdo at vim že to není pluginem ale nastavením dik (ale třeba SSX on tour mi fachá v pohodě EDIT2: hm tak to je hezký už ani ssx on tour mi nejde pic* co stim je ? hej to opravdu nikdo neví proč to nefunguje nebo to všem funguje a problém je u mně sry za 2 přispěvky za sebou ale on by si toho nikdo nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 ^ ja ten plugin vzdycky testuju na wipeoutech.. ty jely a porad jedou ale fullscreen mi rozhodne nefunguje.. porad kostka osekla nahore a dole :( njn je to porad jeste beta build.. ale i kdyz to zatim nefunguje, sem rad, ze je snaha o lepsi geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sineD Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 no mne setko ide. fullscreen je nezdeformovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 tak to se mas... btw co mas za obraz na TV 16:9/4:3?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 hm prostě mi to nejde skoušel jsem to na 3 televizich nic vždy když tmáčnku + a - tak to ztmavne menu nenaběhne nebo to mačkám blbě poradte kdo to vyřeší dám pts hodně pts EDIT:hm tak jsem zjistil že na mé druhé kartě to normálně funguje takže chyba je u mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 hm prostě mi to nejde skoušel jsem to na 3 televizich nic vždy když tmáčnku + a - tak to ztmavne menu nenaběhne nebo to mačkám blbě poradte kdo to vyřeší dám pts hodně ptsEDIT:hm tak jsem zjistil že na mé druhé kartě to normálně funguje takže chyba je u mně a jede ti fullscreen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 ne ne právě že když hop tam přepnu tak se to sekne aha ted jsem přišel na to že to není kartou ale je to asi hrama třeba gta mi normal funguje mez full screnu ale třeba tonda mi se starší verzí fungoval ale ted už mi nefunguje vubec prostě počkám na new verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 ne ne právě že když hop tam přepnu tak se to sekne ten by ale mel byt nastaven defaultne... nebo teda alespon ja to tak mam 1.. je pro fullscreen(16:9) jinak prepinanim z 0 na 1 a naopak se nic nedeje :( ..ani sek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 to já to mněl na 1 dal jsem to na 0 a pak zpět po chvilce hráni zpět na 1 obraz se dal normálně na 16 : 9 ale hra se sekla no prostě čekat na další verzi ale teda proč nejdou jiný hry de mi jen GTA nic jinýho u všeho mi stmavne obrazovka a psp se vypne přitom mi to na starší verzi šlo co ty na tom hraješ za hru ? hm tak to je hezký už mně nefungujou ani GTAčka čim to je ? to není možný do pytle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 to já to mněl na 1 dal jsem to na 0 a pak zpět po chvilce hráni zpět na 1 obraz se dal normálně na 16 : 9 ale hra se sekla no prostě čekat na další verzi ale teda proč nejdou jiný hry de mi jen GTA nic jinýho u všeho mi stmavne obrazovka a psp se vypne přitom mi to na starší verzi šlo co ty na tom hraješ za hru ?hm tak to je hezký už mně nefungujou ani GTAčka čim to je ? to není možný do pytle mam stejnej problem:cry:.proste ztmavne obrazovka, menu nikde, obraz nikde proste vsecko v pi**:cry:.asi si to chce fakt pockat na tu novou verzi.nevite nekdo kdy bude?:?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson194 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 pls nemohli by ste mi poradit pucil sem si od bratra kabel na jedny strane mam 3,5 jeckten zapojim do psp a na druhy to mam 3 sinche ktery zapojim do psp (kabel je od nokie) mam zapojenej kabel na televizi nastavim spravnej vstup.pustim hru kterou mam ulozenou na karte (virtual tenis 3) zmacknu to + a- a nic se nestane mam firver 3.9 a plugony sem tam dal podle navodu v cem je problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 máš CFW jestli ne tak tutorial pro začátečníky a jetli jo mussíš je aktivovta v recovery menu a tadle beta je na spustu her nefunkční i když jsou tam napsaný mně to funguje na jedinou hru a to je GTA:lcs ale zajímavý je že na starší verzi šli skoro všeci hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 přidána verze v1.0 build 045 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 hm to je hezký že je nová verze ale problém zustává stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson194 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 to sem udelal ale ted kdyz to mam vsecko spoüsteny a pustim gta tak v tom jak se nacita se sekne a vypne se co stim nevim co s tim mam delat vzdycky se mi to kousne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ital Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Koupil jsem si kabel od sony za 590,- a ten podporuje vsechno, fotky, filmy i hry. Je teda pravda, ze obraz u her neni pres celou obrazovku, ale mam plazmu od panasonicku a ta ma funcki zoom:) Takze obraz je pres celou obrazovku... Nemusel jsem instalovat zadny pluginy, proste sem propojil psp s tv a jedu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 to protože sis koupil ten 5-ti kolíkovej kabel ale toto jde i na normál klasický av tedy 3 kolíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Counterfeit Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Takže když si koupím kabel za 500 tak mi to půjde i na fat psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 ne psp fat nepodporuje hraní na TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.