zozy Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Evil.bulk jo myslim ze mam cabel 5cinchu a chci vedet jestli je takovy scart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 jsem trochu v pasti koupil jsem si kabel zapojím do tv a do psp a jede mi jenom zvuk,myslím i u filmu...poradíte??? normalně je tří kolikovej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 a mas ho dobre zapoojeny podle barev?prehod v psp nastaveni connected display settings ->component/d-terminal output na interlace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 jsem byl trochu mimo jen to nastasvit v psp...a bylo to...ale zatím mi ty hry nějak nejdou...kouknu na to pořádně zítra,ale z toho co jsem měl dát na kartu se mi zdálo že tam po stáhnutí není všechno,teda hlavně to první...ale řešit to budu o víkendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 skoda ze nejede na to mhp2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Bartokar:musis pouzit fusa plugin :) FATALIS nevim o co ti jde...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 a ten fusa plugin sem pouzival driv nez ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 muzete mi poradit jak dostanu do psp recovery menu? Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 vypni PSP a při zapínání drř tlačítko R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Parada dekuji za radu ,maka to fajn max spokojenost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TykiTak Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 skusal POP revelation...a tie artefakty na telke ma dostali....chjo..skoda:)...ale dobry plugin:) vsetka cest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 http://www.prodejher.cz/84-Sony-PSP-doplnky-pro-PSP-Slim/2846-RGB-scart-video-kabel-pro-pripojeni-PSP-Slim-k-TV.html?page=1&back=view tohle nekdo skousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 je to na nic kdo ma ps2,ps3,xbox 360.Ale kdo ma jen psp tak to skuste nic nezkazite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 ja mam takovej tv cabel celkem na nic mam 5 koncovek ktery jsou vecne jenom na novejch televizich to je jeden problem a kdyz to zapojim do mojeho lcd tak to vypada oteresne jak ty hry tak filmy k cemu mi je vlastne toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetinko Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Vie mi niekto poradit nasiel som na play... tento kabel a chcel by som sa spytat ci niekto nevie ci by sa dal vyuzit jak na TV tak na monitor a ci tie hry pojdu fullscreen lebo na tom videu niesu full...ci ma s tym niekto skusenost diky tu je odkaz http://www.playcentrum.cz/xcm-1080p-vga-box-psp-slim-467101.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 8, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 http://www.prodejher.cz/84-Sony-PSP-doplnky-pro-PSP-Slim/2846-RGB-scart-video-kabel-pro-pripojeni-PSP-Slim-k-TV.html?page=1&back=view tohle nekdo skousel? Tohle je rgb kabel , nepodporuje rezim progresive scan ... Takze hry na nej nejdou , max pres fusa plugin.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetinko Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Tohle je rgb kabel , nepodporuje rezim progresive scan ...Takze hry na nej nejdou , max pres fusa plugin.... a ten moj kabel nevies mi aj v tom poradit je to pear prispevkov pod pigim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetinko Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Vie mi niekto poradit nasiel som na play... tento kabel a chcel by som sa spytat ci niekto nevie ci by sa dal vyuzit jak na TV tak na monitor a ci tie hry pojdu fullscreen lebo na tom videu niesu full...ci ma s tym niekto skusenost diky tu je odkaz http://www.playcentrum.cz/xcm-1080p-...lim-467101.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 9, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Tohle je normal component kabl , kterej muzes pouzit i na TV co ma component vstup ... + "redukce" na VGA , jestli to umele upscaluje do 1080p nevim , ale je to stejne k prdu bych rekl , protoze na tom videu kdyz zapl tu hru tak stejne nejela pres celou obrazovku :D To uz je lepsi si koupit zvlast VGA kabl a zvlast composite , kdyz budes hledat vyjde to levnej bych rekl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetinko Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 ok diky skusim to pohladat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza73 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 koupil jsem kabel tady za 179kč http://www.sintech-shop.cz/shop.php?cat=Sony%20PSP&sess=378864ea3d0284aedbb14c07b1291638&PHPSESSID=378864ea3d0284aedbb14c07b1291638 pak jsem postupoval podle návodu co jsem tady ve vlákně našel čili 1 ) Rozbalte, vytvořte si na rootu složku seplugins (pokud ji tam nemáte) a vložte do ní soubory dvemgr.prx, FuSa.prx a game.txt (pokud už nějaké pluginy používáte editujte game.txt a přidejte řádek ms0:/seplugins/FuSa.prx) 2 ) V recovery menu aktivujte plugin. Při spuštění hry by se mělo samo aktivovat menu, pokud ne stačí stisknout "-" a "+" najednou stáhnul jsem program tady http://foosa.do.am/ pak spustit PSP zapojit kábel spustit hru !!! nechat jí načíst do základního menu !!! až pak zmáčknout současně +a- naběhne menu zkontrolovat udaje dát EXIT a hop hra jede na TV :-) když chcu jet na PSP znova +a- a v menu přepnout na PSP jede to spolehlivě někdy se při přepínání zpět na PSP sekne stačí vypnout a je to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojda Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 a to funguje na vsechny hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Nekdo se tu ptal na Scart a na druhe straně 5 cinchu. Maji ho v tescu tedkom, ale jsou tam cinche a ne zastrcky na chinch. Takze jsem koupil jeste 5 cinchu zvlast a prepajim to natvrdo a propojim do toho PSP cabel a scart do tv, uvidime co se bude dit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.Jericho Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 http://www.prodejher.cz/84-Sony-PSP-doplnky-pro-PSP-Slim/2846-RGB-scart-video-kabel-pro-pripojeni-PSP-Slim-k-TV.html?page=1&back=view tohle nekdo skousel?......a ty jsi to už prosím tě zkoušel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 cus, koupil sem si AV kabel abych moch spojit psp s tv a dal sem tam fusa plugin, ale kdyz to pripojim, jde jenom zvuk, ale obraz neni videt, nevite proc? Odmena: koupim 40GB na CZSHARE EDIT: uz to mam, :thx: patri uzivateli En3my :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.