milux Odesláno Červen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2008 já hrál ve vysokých tatrách na štrbském plesu :-D ale jinak parim furt ve vyucovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Tos tak ja sem hral na hodne mistech ale tak vetsinou doma kdyz sem si varil obed protoze nasi nebyli doma a jak sem byl zazrany do hry tak sem si pomalu nevsiml ze to nejak cosi chytlo a malem sem zapalil barak kvuli tomu ze sem hral na psp jinak obvykle mista no na zachode ve skole na praxich venku na kalbach :D no jakoze na hodne mistech sem hral jinak nejake primo zajimave misto to si asi nevpominam protoze sem hraval tak casto ze uz si to ani nepamatuju :D:D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Tak WC ,škola.......letadla, busy......jednou sme jeli s kámošem v bude a von pařil GTA : LCS a jel tam na těch kolejích ve vzduchu (teď nevij jak to pojmenovat....jak tam jezdí ten vlak...) jel tam sanchezovi, v proti směru ...proti němu ten vlak von si ho nevšim....a nehorázně se ho lek....začal pokřikavat ne celej bus, a vydával taký divný zvuky....kvuli tomu nás z busu vyhodili.........jinak moje PSP taky hodně nacestovalo......letos letíme do Japonska...JUPÍÍÍÍ!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 pr mne, asi jak jsem byl minulej rok ve vesmíru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 pr mne, asi jak jsem byl minulej rok ve vesmíru..... Ha-ha-ha ... Jinak musím ještě dodat, že docela zajímavé bylo hrát na tanku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 - Na hokeji - pri Hodine (pres AD hoc s kamosem) (ve skole) - WC - bohuzel ale i kdyz sem byl s pritelkyni nekde (nereknu kde :D ) - kdyz mame sehrat neakou scenku ve skole tak sehravma jenom s PSP xD - :psp:kdyz sme se fotili ve skole mam jeste fotku ale ne v PC:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1ll3rm4n Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 ne... někde sem četl že ho někdo koupil vod celníků... třeba to bylo to moje... :roll: ja to od celniku koupil,ale fifu sem tam nemel :cry: takze tvoje to nebylo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 heh... zachod se asi nepocta ze ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 ja kdyz jel na BMX tak kdyz sem udelal nepovedenej trik a vyflakl jsem se ze schodu tak sem si prelamal hnatu takze sem paril v sanitce a taky kdyz sem cekal nez prijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 ja kdyz jel na BMX tak kdyz sem udelal nepovedenej trik a vyflakl jsem se ze schodu tak sem si prelamal hnatu takze sem paril v sanitce a taky kdyz sem cekal nez prijede V sanitce? trosku kecas ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Nejzajímavější asi bylo když sme měli den země a měli sme jít do lesa zbírat odpadky tak sme si skámošem sedli na pařezy a pařily GTA VCS pře MP:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 prito pritamtom:D v letadle.. na WC.. ve skole.. na JIPce... u babicky.. u dedy... u tety.. na terase ... :D je hodne mist:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 moje nejlepsi parba byla v potapeni kdyz sme s kamosama zjistili ze u sebe mame vsichni PSP... zacali sme pari GTA... sekli sme se na tom ze sme ani do vody nevlezly a pak nas vyhazoval plavcik z bazenu ze uz se lazne zaviraji :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-=SiD=- Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 JOOO v tech divadlech se toho ani vic delat neda...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Presiel som vsetky need for speedy na zachode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 na zachode :D ve skole :D kdyz sem pak dostal neomluvenou hodiny protoze sem tam stravil celou hodinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara69 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Sem nedávno hrál za běhu když sem běžel na těláku patnáctistovku. Trochu se to klepalo ale pri RocoLoco to nijak nevadilo :). Sem sice doběh poslední ale to nevadí halvně že to rychle uteklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Sem nedávno hrál za běhu když sem běžel na těláku patnáctistovku. Trochu se to klepalo ale pri RocoLoco to nijak nevadilo :). Sem sice doběh poslední ale to nevadí halvně že to rychle uteklo :D jo a ja jsem paril uprostred vybuchu v Cernobylu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 tak hral jsem v chorvatsku-...:-D v aute a na svatbe....:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack123 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 hm, v letadle pri letu do Dominikanský..pak doma v posteli, ve skole...takze nic tak extra... ale napadlo mě, že jednou zkusim třeba ve sklepě nebo tak něco..si dát silent hill origins...dneska sem to začal pařit po tmě a docela hustý... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 na koncertě filharmonie jsem hrál nhl07,lidi na mě čuměli jak na vola... A ty se divis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 na WC všehno možný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 kdyz jsem v ceskych budejovicich sedel na lavicce na maji v ulici volfa ty co bydli na maji urcite vi proc je to tak zvlastni misto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 nejzajimavejsi misto?!:D na posedu:lol: Ne asi!!:)Zkourenej s kamosem na posedu Naruta:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 dneska u doktorky v ordinaci, rekla at se posadim, ze si me najde v pocitaci no a nez si me nasla tak jsem stihl porazit Jinpachiho v tekkenovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.