Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
existuje nejaka stranka kde zjistim co dela jakej skill... ? a taky jestli je neco podobneho jako toto: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/934395.html i pro 2G?

EDIT: tak na skilly jsem si uz odpovedel: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/934395.html

premyslim co do Akantor setu mam RA+3 , sharpness+1 a par slotu jeste volnych...

Myslim ze jestli mas 2 weapon sloty tak by tam sel Sharpening Inc.. ale nevim spis ne.

Ja bych tam daval RA+2, Sharpness+1, sharpening inc/earplug.

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno
tak jak rikal WItek SkiesofCrimson je pryc,ale mame tu novy SoC

SkiesofCroda!(o tom taky mluvil WItek xD)

http://skiesofcroda.com/wip/main.php

jak tam tak koukam,tak WItek uz tam psal a zmetek se ani nezminil,ze uz to bezi xD

8) Muheheh já vim přece všechno !

=D

Jinak, znovu jsem se zamiloval, Tru Black Ruiner Lance je prostě skvělý ! Všechno dragon unresist padá do chvilky, včetně Fatalisů >=]

• 3 weeks later...
Odesláno

Nemam tolik casu, tak verim, ze prominete, ze jsem zde vsechno neprecetl (tech 53 stranek se proste neda :D )..

Verim, ze uz je to asi vetsina (vse) zodpovezena..

Chystam se hrat MHF - s jakou verzi mam zacit? Kde ji stahnu v anglictine? (verze v JAP mi ani nedoporucujte, pokud nepujdou nejak opatchovat na EN - jak?)

Jakym zpusobem se to hraje? Je tu moznost, hrat signle a pak pri setkani s kamosem ve skole, hrat v multiplayeru (adhoc) a plnit questy spolu a odpojit a zase pokracovat v single a dalsi den, zase v MP? (jako v Diablo II) Ci jak?

Diky!

Odesláno

Anonymous:Doporucujem stiahnut MH Portable 2nd G ktora je cela v japoscine a opacovat(navod najdes tu v Sport Clube)je to jednoduche...Usetris si problemy s prevodom sejvu z MHF2 do MHP2G,lebo ak ta to chyti,ver tomu,ze budes chciet coskoro prejst na nove mapy/monstra/zbrane ktore su v MHP2G...

Mam nove info...eng. MHP2G vyde v USA 22.9.08 :)

Odesláno
mno, zatim zkousim alespon MHF2.. jsem uplne na zacatku, ale nikde tam nevidim moznost multiplayer, kde to najdu?! Da se to hrat i po netu (jako onlinovka, napr. wow?), nebo jen pres adhoc, anebo jde jen single?

jde jen ad-hoc, ale spousta lidi to hraje pres xlink, takze by se dalo rict online

jinak multiplayer najdes v gathering hall... hospoda ve vesnici

a funguje to tak, ze si host veme quest u jedny z typek u baru a hraci, co se chteji pripojit do questu se muzou pripojit u nastenky v GH

Odesláno
Zbaň je to rozhodně pěkná , ale sehnat dvě lao ruby je celkem pěkná makačka , ikdyž někteří maj štěstí , že rashi ? :lol:

dik ale ja potrebuju jen jedno ruby takze uz vim na cem mam makat ale jak jsem poprve bojoval proti azure lao tak jsem to dostal v rewadru doufam ze se to bude opakovat jestly rash dostal dva tak to mel velke stesti :):)

Odesláno
lidi mam na vas prozbu chci si nechat udelat dragon demolisher ale potrebuju lao ruby a to momentalne nemam :) stoji mi to za tu zbran

Na Hi-rank a menej to bol najlepsi (najdostupnejsi) dragon hammer,ten si urcite urob.Ale neskor,ked uz prislo na finalne upgrejdy Lao zbrani,na kazdu bolo treba Lao Divine Plate (u mna fakt dost rare :roll:) takze som mal dve,jednu minul na jeho dualy Azure Sky Blades (ktore patria k jednym s najlepsich v hre) a jednu odlozil...Potom ked zabijes Ucamulbasa,otvoria sa ti "G" zbrane v ktorych bude aj Dragon demolisher G (alebo tak) a ten bude "lacnejsi" a skoro to iste...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu