WItekS Odesláno Červenec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 existuje nejaka stranka kde zjistim co dela jakej skill... ? a taky jestli je neco podobneho jako toto: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/934395.html i pro 2G?EDIT: tak na skilly jsem si uz odpovedel: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/934395.html premyslim co do Akantor setu mam RA+3 , sharpness+1 a par slotu jeste volnych... Myslim ze jestli mas 2 weapon sloty tak by tam sel Sharpening Inc.. ale nevim spis ne. Ja bych tam daval RA+2, Sharpness+1, sharpening inc/earplug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 wow dnes jsem hral urgent s akantorem myslel jsem ze to bude horsi prvni strana dost pomohla gun chariot nepomahal tak jsem skusil hammer par K.O a bylo po nem myslel jsem ze je horsi nez fatalis ale to asi ne pls jak ziskam GRAVIOS BRAINSTEM NEBO JAK TO JE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 wow dnes jsem hral urgent s akantorem myslel jsem ze to bude horsi prvni strana dost pomohla gun chariot nepomahal tak jsem skusil hammer par K.O a bylo po nem myslel jsem ze je horsi nez fatalis ale to asi ne pls jak ziskam GRAVIOS BRAINSTEM NEBO JAK TO JE nejvetsi pravdepodobnost je kuchnuti z ocasu... takze mu urcite sekej ocas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 tahle hra se jako hraje single a když je možnost tak se propojej 2 psp a tam se už spřístupněj ty rozehraný chary nebo se musí od znova - nějak sem to nepobral =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Měl bych prosbu mohl by mi někdo poradit jakou strategii zvolit na shen gao rena popřipadě jakou zbran na nějk nejlepe použit? předem dík Shen gao ren zabit:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Měl bych prosbumohl by mi někdo poradit jakou strategii zvolit na shen gao rena popřipadě jakou zbran na nějk nejlepe použit? předem dík Kladivo a brneni se skillem quake resistance (abys nebyl otresenej kdyz dopne) a pak uz jenom u kazdyho kroku 3x rana do nohy, az vsechny 2x zrudnou tak potom kam chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 tak koupil jsem si akantor bow a skusil jsem obycejneho lao shana rozbil jsem mu horn zda a pak jsem sel do noch pouzil jsem cannon ball a balisty jaktoze nezemrel kam ho mam strefovat predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 tak koupil jsem si akantor bow a skusil jsem obycejneho lao shana rozbil jsem mu horn zda a pak jsem sel do noch pouzil jsem cannon ball a balisty jaktoze nezemrel kam ho mam strefovat predem dik strilej prurazny sipy(pierce) do jeho hrbu... jakoby do ty supiny na zadech, kam muzes polozit anti-dragon bmby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 hele , když se propojej 2 psp - neboli dva chary můžou si mezi sebou dát duel ??? prostě se řezat navzájem ? =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 hele , když se propojej 2 psp - neboli dva chary můžou si mezi sebou dát duel ???prostě se řezat navzájem ? =P nee nelze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 nee nelze..my se na konci questu s kamosema stejne rezem:cheesygrin:..skoda, ze tam neni pvp.. byla by to sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeero Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 [;390473']my se na konci questu s kamosema stejne rezem:cheesygrin:..skoda' date=' ze tam neni pvp.. byla by to sranda[/quote'] je to v podstatě o tom kdo si dřív ustele na zadku..... :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 tak jak rikal WItek SkiesofCrimson je pryc,ale mame tu novy SoC SkiesofCroda!(o tom taky mluvil WItek xD) http://skiesofcroda.com/wip/main.php jak tam tak koukam,tak WItek uz tam psal a zmetek se ani nezminil,ze uz to bezi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 tak jak rikal WItek SkiesofCrimson je pryc,ale mame tu novy SoCSkiesofCroda!(o tom taky mluvil WItek xD) http://skiesofcroda.com/wip/main.php jak tam tak koukam,tak WItek uz tam psal a zmetek se ani nezminil,ze uz to bezi xD 8) Muheheh já vim přece všechno ! =D Jinak, znovu jsem se zamiloval, Tru Black Ruiner Lance je prostě skvělý ! Všechno dragon unresist padá do chvilky, včetně Fatalisů >=] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 zdravim vim ze to tu nepatri ale chci ze zeptat nedal by mi tu nekdo pls linky na pc monster hunter frontier muze to bejt japan to mi je jedno dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Nemam tolik casu, tak verim, ze prominete, ze jsem zde vsechno neprecetl (tech 53 stranek se proste neda :D ).. Verim, ze uz je to asi vetsina (vse) zodpovezena.. Chystam se hrat MHF - s jakou verzi mam zacit? Kde ji stahnu v anglictine? (verze v JAP mi ani nedoporucujte, pokud nepujdou nejak opatchovat na EN - jak?) Jakym zpusobem se to hraje? Je tu moznost, hrat signle a pak pri setkani s kamosem ve skole, hrat v multiplayeru (adhoc) a plnit questy spolu a odpojit a zase pokracovat v single a dalsi den, zase v MP? (jako v Diablo II) Ci jak? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 Anonymous:Doporucujem stiahnut MH Portable 2nd G ktora je cela v japoscine a opacovat(navod najdes tu v Sport Clube)je to jednoduche...Usetris si problemy s prevodom sejvu z MHF2 do MHP2G,lebo ak ta to chyti,ver tomu,ze budes chciet coskoro prejst na nove mapy/monstra/zbrane ktore su v MHP2G... Mam nove info...eng. MHP2G vyde v USA 22.9.08 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 mno, zatim zkousim alespon MHF2.. jsem uplne na zacatku, ale nikde tam nevidim moznost multiplayer, kde to najdu?! Da se to hrat i po netu (jako onlinovka, napr. wow?), nebo jen pres adhoc, anebo jde jen single? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 mno, zatim zkousim alespon MHF2.. jsem uplne na zacatku, ale nikde tam nevidim moznost multiplayer, kde to najdu?! Da se to hrat i po netu (jako onlinovka, napr. wow?), nebo jen pres adhoc, anebo jde jen single? jde jen ad-hoc, ale spousta lidi to hraje pres xlink, takze by se dalo rict online jinak multiplayer najdes v gathering hall... hospoda ve vesnici a funguje to tak, ze si host veme quest u jedny z typek u baru a hraci, co se chteji pripojit do questu se muzou pripojit u nastenky v GH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2008 pls lidi help byli by neake tipy na stahleho white fata je to dost krute snazim se ho killnout azure ogre sword a samozdrejme s full silver sol setem jak vzdy udela podruhe tu auru cervenou zbran se mi hned tupi neznamena to treba ze je uz slabej tak kdyz tak dejte neake tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Vtedy je v druhom armor mode.Vtedy ho bombuj...A zober si dualy,Azury napr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 lidi mam na vas prozbu chci si nechat udelat dragon demolisher ale potrebuju lao ruby a to momentalne nemam :) stoji mi to za tu zbran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 lidi mam na vas prozbu chci si nechat udelat dragon demolisher ale potrebuju lao ruby a to momentalne nemam :) stoji mi to za tu zbran Zbaň je to rozhodně pěkná , ale sehnat dvě lao ruby je celkem pěkná makačka , ikdyž někteří maj štěstí , že rashi ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Zbaň je to rozhodně pěkná , ale sehnat dvě lao ruby je celkem pěkná makačka , ikdyž někteří maj štěstí , že rashi ? :lol: dik ale ja potrebuju jen jedno ruby takze uz vim na cem mam makat ale jak jsem poprve bojoval proti azure lao tak jsem to dostal v rewadru doufam ze se to bude opakovat jestly rash dostal dva tak to mel velke stesti :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 lidi mam na vas prozbu chci si nechat udelat dragon demolisher ale potrebuju lao ruby a to momentalne nemam :) stoji mi to za tu zbran Na Hi-rank a menej to bol najlepsi (najdostupnejsi) dragon hammer,ten si urcite urob.Ale neskor,ked uz prislo na finalne upgrejdy Lao zbrani,na kazdu bolo treba Lao Divine Plate (u mna fakt dost rare :roll:) takze som mal dve,jednu minul na jeho dualy Azure Sky Blades (ktore patria k jednym s najlepsich v hre) a jednu odlozil...Potom ked zabijes Ucamulbasa,otvoria sa ti "G" zbrane v ktorych bude aj Dragon demolisher G (alebo tak) a ten bude "lacnejsi" a skoro to iste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.