Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

uz se tesime :D

WItku, jakej, ze to mas nejrychlejsi cas na G Nargu?(no cats, traps, sonics,flashs...)

dneska sem dal 7:578)(jo Saha na me ma cca 3min(s hammer), ale jeste tam je rezerva)

ja az dneska objevil uzasnej opening na triple pound a to je takovej jednoduchej...(evade skrz tail whip a triple...ale zatim se k tomu neumim nejlip postavit...)

chtel bych dat nargu pod 6...

//7:18 (a to stihla odkulhat a predtim sem minul 2 golf swingy...)

Odesláno
Zdarec lidi začínám s monstr hunterem a všechny vás roznesu =). Ale teprv ve středu 3.12.2008 mi příde PSP =).Tak už se těšííííím =).

Okey, tak si už začni pročítat tut a kdybys něco potřeboval ptej se ;)

WItku, jakej, ze to mas nejrychlejsi cas na G Nargu?(no cats, traps, sonics,flashs...)

dneska sem dal 7:578)(jo Saha na me ma cca 3min(s hammer), ale jeste tam je rezerva)

ja az dneska objevil uzasnej opening na triple pound a to je takovej jednoduchej...(evade skrz tail whip a triple...ale zatim se k tomu neumim nejlip postavit...)

chtel bych dat nargu pod 6...

//7:18 (a to stihla odkulhat a predtim sem minul 2 golf swingy...)

Cus, no myslim že s hammer sem dával tak kolem ... 6.5 plus mínus, nějak tak 34-3.xx mi zbejvalo...

No pěkně, podskočit tail a na triple pound je účinný, pač když neni v ragi tak stíháš klidně i všechny tři, v ragi je lepší dát jenom první dva nebo jede, podle toho co udělá a jak blízko je flinch.

Odesláno
Okey, tak si už začni pročítat tut a kdybys něco potřeboval ptej se ;)

Cus, no myslim že s hammer sem dával tak kolem ... 6.5 plus mínus, nějak tak 34-3.xx mi zbejvalo...

No pěkně, podskočit tail a na triple pound je účinný, pač když neni v ragi tak stíháš klidně i všechny tři, v ragi je lepší dát jenom první dva nebo jede, podle toho co udělá a jak blízko je flinch.

psal si mi nejakejch 9 min tehdy, zmetku :D

prislo mi, ze ze ze zacatku je lepsi se soustredit jen na hlavu(pak daj flinche jak je presne potreba)

Odesláno
psal si mi nejakejch 9 min tehdy, zmetku :D

prislo mi, ze ze ze zacatku je lepsi se soustredit jen na hlavu(pak daj flinche jak je presne potreba)

Jojo, ještě sem ho pak dával, asi tak tejden v kuse =D A pak sem se na to vykašlal...

Zdar, jenom se chci zeptat z ceho si mam udelat nejaky dobry dualky ? tak pls doporucujte :) dik premyslel jsem o Black Wing Edge (narga)

Stoprocentně, já bych teda určitě volil Sharpness ;)

Odesláno

pigi: Jaký že si HR ? Pokud si děláš finální up Naruga dualek, tak si je dej k Sharp Sword setu. Pokud něco předtim tak Sharpness+1 a máš rovnou fialovou..

GS set je dobrej na HR8 Rathalos X, jinak třeba AKantor je takovej universální ale zbav se Distraction.

GS sou dobrý třeba ty z Hermitaura / Shoguna, potom upgrade sekery ( vypad mi název ), taky Naruga GS de... A samozřejmě ty zmiňovaný

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu