WItekS Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Potřeboval bych helfnout s xlinkem , PSP se připojí vpohodě , port sem povolil , takze sem udajne reachable , ale kdyz nikdo se ke me nemuze pripojit :/ Zdar, nejdřív řekni jestli máš Vistu nebo XP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 XP , jel sem presne podle navodu , i port forwarding ... hmm tak chyba je v NAT, ikdyz sem ho nastavil dobre , tak port 30000 mam porad zavrenej , nechap , zejtra zapojim starej modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Zdarec lidi začínám s monstr hunterem a všechny vás roznesu =). Ale teprv ve středu 3.12.2008 mi příde PSP =).Tak už se těšííííím =). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 uz se tesime :D WItku, jakej, ze to mas nejrychlejsi cas na G Nargu?(no cats, traps, sonics,flashs...) dneska sem dal 7:578)(jo Saha na me ma cca 3min(s hammer), ale jeste tam je rezerva) ja az dneska objevil uzasnej opening na triple pound a to je takovej jednoduchej...(evade skrz tail whip a triple...ale zatim se k tomu neumim nejlip postavit...) chtel bych dat nargu pod 6... //7:18 (a to stihla odkulhat a predtim sem minul 2 golf swingy...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Zdarec lidi začínám s monstr hunterem a všechny vás roznesu =). Ale teprv ve středu 3.12.2008 mi příde PSP =).Tak už se těšííííím =). Okey, tak si už začni pročítat tut a kdybys něco potřeboval ptej se ;) WItku, jakej, ze to mas nejrychlejsi cas na G Nargu?(no cats, traps, sonics,flashs...) dneska sem dal 7:578)(jo Saha na me ma cca 3min(s hammer), ale jeste tam je rezerva) ja az dneska objevil uzasnej opening na triple pound a to je takovej jednoduchej...(evade skrz tail whip a triple...ale zatim se k tomu neumim nejlip postavit...) chtel bych dat nargu pod 6... //7:18 (a to stihla odkulhat a predtim sem minul 2 golf swingy...) Cus, no myslim že s hammer sem dával tak kolem ... 6.5 plus mínus, nějak tak 34-3.xx mi zbejvalo... No pěkně, podskočit tail a na triple pound je účinný, pač když neni v ragi tak stíháš klidně i všechny tři, v ragi je lepší dát jenom první dva nebo jede, podle toho co udělá a jak blízko je flinch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Okey, tak si už začni pročítat tut a kdybys něco potřeboval ptej se ;)Cus, no myslim že s hammer sem dával tak kolem ... 6.5 plus mínus, nějak tak 34-3.xx mi zbejvalo... No pěkně, podskočit tail a na triple pound je účinný, pač když neni v ragi tak stíháš klidně i všechny tři, v ragi je lepší dát jenom první dva nebo jede, podle toho co udělá a jak blízko je flinch. psal si mi nejakejch 9 min tehdy, zmetku :D prislo mi, ze ze ze zacatku je lepsi se soustredit jen na hlavu(pak daj flinche jak je presne potreba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Zdar, jenom se chci zeptat z ceho si mam udelat nejaky dobry dualky ? tak pls doporucujte :) dik premyslel jsem o Black Wing Edge (narga) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Black wing edges jsou jedny z nejlepsich raw dualek, obzvlast se vyplatej, kdyz nemas na setu sharpness +1 a chtel bys tam neco jinyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 psal si mi nejakejch 9 min tehdy, zmetku :Dprislo mi, ze ze ze zacatku je lepsi se soustredit jen na hlavu(pak daj flinche jak je presne potreba) Jojo, ještě sem ho pak dával, asi tak tejden v kuse =D A pak sem se na to vykašlal... Zdar, jenom se chci zeptat z ceho si mam udelat nejaky dobry dualky ? tak pls doporucujte :) dik premyslel jsem o Black Wing Edge (narga) Stoprocentně, já bych teda určitě volil Sharpness ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 ok ja mam set s sharpness +1 takze jeste chybi ty dualky :) a kdyby vas to neobtezovalo tak i nejaky dobry GS dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 no prave, ze k narga DS je ti sharpness +1 k nicemu... nejsilnejsi GS je Diablos King Blade, pak je silny Gaoren Token(ma fialovy ostri) a ja osobne pouzivam Uca GS(na Diablos GS sem moc linej :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Aji Eviscator Blade není k zahození , teda až na to ostří :thumbup:..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 ok a z jakyho GS se dá vylepšit Diablos King Blade dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 ok a z jakyho GS se dá vylepšit Diablos King Blade dik moc Z Golem Blade pudes na Executioner , tak tam mas Sword of the Diablos a potom nemas kam uhnout :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 caw kamos si koupil psp a chcem hrat 2 tak to jde jen ve skole nebo jde i jinde a jak THX za odpoved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 caw kamos si koupil psp a chcem hrat 2 tak to jde jen ve skole nebo jde i jinde a jak THX za odpoved ;) proc by ti to neslo hrat jinde ale bohuzel jen pres AD HOC musite jit kte hale a tam dat myslim kolecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 no v hale jsme byly ale kdyz sme chtely jit treb na neco spolu tak to neslo byly to ty bily papiry to musej bejt cerveny a pres adhoc sme byly ×D jako myslis wifi dava se to X ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 no v hale jsme byly ale kdyz sme chtely jit treb na neco spolu tak to neslo byly to ty bily papiry to musej bejt cerveny a pres adhoc sme byly ×D jako myslis wifi dava se to X ;) dejme tomu ze ty zadavas quest a tvij kamos musi jit kte nastence a u te nastenky se pripoji na tvuj quest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 aha to me nenapadlo ×D hned v pondli to zkusim a reknu ti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 pigi: Jaký že si HR ? Pokud si děláš finální up Naruga dualek, tak si je dej k Sharp Sword setu. Pokud něco předtim tak Sharpness+1 a máš rovnou fialovou.. GS set je dobrej na HR8 Rathalos X, jinak třeba AKantor je takovej universální ale zbav se Distraction. GS sou dobrý třeba ty z Hermitaura / Shoguna, potom upgrade sekery ( vypad mi název ), taky Naruga GS de... A samozřejmě ty zmiňovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 ja jsem only 1 :( ted chcu delat 2 doufam ze to pude a ten set npr jakej ja mam obrazek se svim setem v profilu tak se mrkni ;) a porad THX THX za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 uz dlouho jsem nehral 2G chci se zeptat jake questy musim splnit aby se mi otevrel urgent HR8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Jsem nováček, chtěl jsem se zeptat jestli můžu začít tímto dílem Monster Hunter nebo je lepší zahrát nejprve některý z předchozích dílů? Pokud ano, kterým? Děkuji za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Jsem nováček, chtěl jsem se zeptat jestli můžu začít tímto dílem Monster Hunter nebo je lepší zahrát nejprve některý z předchozích dílů? Pokud ano, kterým? Děkuji za případné odpovědi. zacni hrat timto dilem ale nejprve si ho musis opatchovat do ENG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 zacni hrat timto dilem ale nejprve si ho musis opatchovat do ENG Jasně, japonsky neumím, i když bych chtěl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.