Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
fatalis: Jo, Yama byl mega lamák xD Nechápu, jak moc to bylo lehký xD Prakticky jediný před čím se musí člověk mít na pozoru je ten vír a i tomu se dá v pohodě vyhnout xD

jo přesne ten vir je děs ale neni to nic težkyho ja ho vzdy přilakal na levy okraj a když mu šel z huby ten vir tak sem sel na druhou stranu a ani sem nemusel seskakovat dolu :)

Odesláno

Yama Tsukami je fakt lehkej, když jsem proti němu poprvé šel tak jsem měl lavasioth set (survial!) a tak sem se divil proč mi ten vír ubere životy na minimum :) a tak sem to bral, že je to prostě jeho útok a že mě pak maj ty jeho světlušky dodělat (stačilo by 1 ťuknutí)...no a časem sem zjistil, že ten vír má zabít na jednu ránu a že mě vlastně celou dobu zachraňoval ten skill :D

btw unite jsem dohrál solo (HR9, white fatalis set...)

Odesláno
Yama Tsukami je fakt lehkej, když jsem proti němu poprvé šel tak jsem měl lavasioth set (survial!) a tak sem se divil proč mi ten vír ubere životy na minimum :) a tak sem to bral, že je to prostě jeho útok a že mě pak maj ty jeho světlušky dodělat (stačilo by 1 ťuknutí)...no a časem sem zjistil, že ten vír má zabít na jednu ránu a že mě vlastně celou dobu zachraňoval ten skill :D

btw unite jsem dohrál solo (HR9, white fatalis set...)

HR9 white fata set ?? dobře ty :) kua doufam ze to taky jednou budu mit

Odesláno
Online má mnoho významů...

Mě zajimá jeslti tam spolu chodíte a lovite nebo proti sobě bojujete něak.

A nebo tam jenom obchodujete.....

A ti 4 jsou náhodný výběr nebo to musí být friends?

PvP ve hře neni takže chodite spolu a davate monstrum co zabrat :) nehraješ z nahodnymi hrači v hale maš hodne mistnosti když pujdeš do mistnosti čislo 1 a tam pujdou dalši 3 tvy kamoši tak budeš hrat snema infrastructure ve hre neni ale pokud bys chtel hrat po netu tak tu je navod jde to hrat pres wifi max a přes nejake ty wifi kliče :)

EDIT: co to je kdyz mi kocka navari skill Heroic ??? a jak nejlepe dostat z hr9 nebo hr8 rathalose heavy scale ?

Odesláno
potrebuju radu s par prvnima Queastama (hraju to teprvr chvili) prvni je anteka in the snow: ja lovim takyvy ty jeleny (mysli ze to sou ty anteky) a z nich vypdne jen anteka pelt nebo raw meat a zadny anteka cosi a druhej je ten Q kde mam donyst pogo tongue: musim se utkat s tim drakem ptz on me killne na par ran

jeleny lov dál, někdy to z nich vykucháš

máš donýst popo tongue, nemáš zabít toho draka (tigrex), zab a vykuchej mamuty

co to je kdyz mi kocka navari skill Heroic ??? a jak nejlepe dostat z hr9 nebo hr8 rathalose heavy scale ?

Heroic - tušim, že je to jako když máš skill adrenaline +2, nejsem si ale jistej

rathalos heavy scale? to je lehky, spis myslis heavenly scale, to je snad kolem 8% sance ze ti to dropne, koukni na gamefaq na %

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu