WItekS Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Fata, co je na tom pravdy? xDFakt jo? Hr9 solo jo? xD Zvládneš to taky, stačí se jenom učit s tim jak postupuješ dál ve hře, sleduj videa, čti návody a tutoriály a uvidíš, že to neni vůbec těžký ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 http://psp.ign.com/articles/105/1059478p1.html Pro ty co umí anglicky, přečtěte si.. zajimavé čtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 fatalis: Jo, Yama byl mega lamák xD Nechápu, jak moc to bylo lehký xD Prakticky jediný před čím se musí člověk mít na pozoru je ten vír a i tomu se dá v pohodě vyhnout xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 fatalis: Jo, Yama byl mega lamák xD Nechápu, jak moc to bylo lehký xD Prakticky jediný před čím se musí člověk mít na pozoru je ten vír a i tomu se dá v pohodě vyhnout xD jo přesne ten vir je děs ale neni to nic težkyho ja ho vzdy přilakal na levy okraj a když mu šel z huby ten vir tak sem sel na druhou stranu a ani sem nemusel seskakovat dolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 jak dám v monster hunter multiplayer?? pls poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 jak dám v monster hunter multiplayer?? pls poraďte musis prijit k hale a dat X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 jestli máš MHFU tak O ... mas to tam napsany... ctverecek je na offline a kolecko na online... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Yama Tsukami je fakt lehkej, když jsem proti němu poprvé šel tak jsem měl lavasioth set (survial!) a tak sem se divil proč mi ten vír ubere životy na minimum :) a tak sem to bral, že je to prostě jeho útok a že mě pak maj ty jeho světlušky dodělat (stačilo by 1 ťuknutí)...no a časem sem zjistil, že ten vír má zabít na jednu ránu a že mě vlastně celou dobu zachraňoval ten skill :D btw unite jsem dohrál solo (HR9, white fatalis set...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Yama Tsukami je fakt lehkej, když jsem proti němu poprvé šel tak jsem měl lavasioth set (survial!) a tak sem se divil proč mi ten vír ubere životy na minimum :) a tak sem to bral, že je to prostě jeho útok a že mě pak maj ty jeho světlušky dodělat (stačilo by 1 ťuknutí)...no a časem sem zjistil, že ten vír má zabít na jednu ránu a že mě vlastně celou dobu zachraňoval ten skill :Dbtw unite jsem dohrál solo (HR9, white fatalis set...) HR9 white fata set ?? dobře ty :) kua doufam ze to taky jednou budu mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 kde se da sehat chaos mushrom (nebo jak to je) protoze nikde nemuzu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 upgradni houby na farmě a občas ti nějaká padne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Jaký je v tom online? Kolik lididí může hrát spolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Můžou hrát 4 a je to super. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 a účel toho online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 .. hrát ve více lidech ? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 a účel toho online? učel ? tak ja nevim :roll: asi co nejrychleji padne monstrum a abys mohl hrat s vice hrači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 .. hrát ve více lidech ? lol Online má mnoho významů... Mě zajimá jeslti tam spolu chodíte a lovite nebo proti sobě bojujete něak. A nebo tam jenom obchodujete..... A ti 4 jsou náhodný výběr nebo to musí být friends? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Online má mnoho významů...Mě zajimá jeslti tam spolu chodíte a lovite nebo proti sobě bojujete něak. A nebo tam jenom obchodujete..... A ti 4 jsou náhodný výběr nebo to musí být friends? PvP ve hře neni takže chodite spolu a davate monstrum co zabrat :) nehraješ z nahodnymi hrači v hale maš hodne mistnosti když pujdeš do mistnosti čislo 1 a tam pujdou dalši 3 tvy kamoši tak budeš hrat snema infrastructure ve hre neni ale pokud bys chtel hrat po netu tak tu je navod jde to hrat pres wifi max a přes nejake ty wifi kliče :) EDIT: co to je kdyz mi kocka navari skill Heroic ??? a jak nejlepe dostat z hr9 nebo hr8 rathalose heavy scale ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 potrebuju radu s par prvnima Queastama (hraju to teprvr chvili) prvni je anteka in the snow: ja lovim takyvy ty jeleny (mysli ze to sou ty anteky) a z nich vypdne jen anteka pelt nebo raw meat a zadny anteka cosi a druhej je ten Q kde mam donyst pogo tongue: musim se utkat s tim drakem ptz on me killne na par ran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 potrebuju radu s par prvnima Queastama (hraju to teprvr chvili) prvni je anteka in the snow: ja lovim takyvy ty jeleny (mysli ze to sou ty anteky) a z nich vypdne jen anteka pelt nebo raw meat a zadny anteka cosi a druhej je ten Q kde mam donyst pogo tongue: musim se utkat s tim drakem ptz on me killne na par ran jeleny lov dál, někdy to z nich vykucháš máš donýst popo tongue, nemáš zabít toho draka (tigrex), zab a vykuchej mamuty co to je kdyz mi kocka navari skill Heroic ??? a jak nejlepe dostat z hr9 nebo hr8 rathalose heavy scale ? Heroic - tušim, že je to jako když máš skill adrenaline +2, nejsem si ale jistej rathalos heavy scale? to je lehky, spis myslis heavenly scale, to je snad kolem 8% sance ze ti to dropne, koukni na gamefaq na % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 a neni nejaka oblast kam ten tigrex nedoleti?? nebo prste se nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 a neni nejaka oblast kam ten tigrex nedoleti??nebo prste se nedostane prostě lov mamuty, on tě vyhledávat nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 prostě lov mamuty, on tě vyhledávat nebude... jo ted sem to dal a du si schanet veci na novej luk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 S lukem bych ti moc nedoporučoval začínat, ale je to každýho věc...:D Na nějaký monstra je luk výbornej, ale přesto je lepší začít s hammerem nebo s LS... Ale je to jen můj názor...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 ja furt jedu jen s GS a BOW a je to dobry a kdde sezenu ,,Dosbiscus" prosiiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.