west-- Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Killa: Mluvíš mi z duše, přesně tak to je. Když vim že je prostě dam s několika různejma zbraněma v pohodě, ale za 2x delší čas, proč si nevzít HBG a ze strandy je pwnout ^^Ten HBG mě baví víc a víc... poslední dobou používam jenom HBG, Lance a Dualy. West: :) Doufal sem že na to přídeš, teď vidíš jak se třeba to moje combo ( RA+3, Sharp Sword, Sharpness+1 ) hodí, s Raging Tempest je to smrtící, tohle kopí si fakt musíš udělat ;) A právě často i bezpečnější prostě bloknout, nebo odskákat pryč. Je to docela sranda, že HR9 Black Diablos, taková strašná kráva, se na tebe rozeběhne a ty to bez Guarding skillu v pohodě blockneš a ani to stebou nehne :D Blosové sou zrovna moje oblíbený oběti na HBG a Lance srandu.... btw dneska až budu doma tak na SoC hodim další set screenů, teď jich mam fakt hafec. Tak pak hodim link ^_^ Rjang tempest mam rozhodne v planu, ale zatim jsem se ke G rajangovi nedostal... jinak me s tim blokovanim spis prekvapilo, ze ubranim vsechny tigrexacky utoky bez posunuti dozadu a bez ujmy na zdravi... to si ve freedomu 2 opravdu nepamatuju :) jinak panove mam na vas dotaz.. jaky ascii cod je pro ten trojuhelnik?.. to se na cf urcite hodi vedet;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Ja som ho skopyroval od Waieta LOL takze neviem ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 lidi nevite proc kdyz si dam v PSP vyhledavat hry (pro pripojeni na kai, aby mi to detekovalo konzoli - mam slima) , tak mi to sekne celej komp?? mam wifimax ... na webu xlinku sem nic co by mi pomohlo nenasel... nemate s tim nekdo zkusenosti? na PC mam XP SP 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 [;360936']jinak panove mam na vas dotaz.. jaky ascii cod je pro ten trojuhelnik?.. to se na cf urcite hodi vedet;) (r.) alt + 16► 17◄ 30▲ 31▼ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Nemáte někdo návod na Kai ? Mám sice jen router , ale tak třeba to pojede ... V kruškách trávím trochu moc času :D A nemáte nějakou PRO taktiku na farmení pokkepointu ? lovení ryb mě těžce nebaví ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 (r.) alt + 16► 17◄ 30▲ 31▼ stacila 30ka, ale dik... uz umim napstat celej PS komplet.. ×,O,▲,■ :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Stvorec je jako? :D Inak prvy krat som na HR8-HR9 urgente,ze coo? O_o Zaujimavy tvor ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Stvorec je jako? :DInak prvy krat som na HR8-HR9 urgente,ze coo? O_o Zaujimavy tvor ^^ ■ ...254 ja se k Yame blizim pomalu ale jiste.. zatim jsem skoncil azure rathalosem dneka to vidim na rathiany... trochu mam obavy z red blangongy, ale to se poda zatim kdyztak poradte nejaky tipy, jak na tu chobotnici, uz se ji nemuzu dockat :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 dualy a demonizovat chapadla :) ale bacha na zalehnuti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 [;361109']stacila 30ka' date=' ale dik... uz umim napstat celej PS komplet.. ×,O,▲,■ :lol:[/quote'] to jde pouzit i jko sipky:cheesygrin: good work KILLaMH a k yame-ona neni tezka,jde s SnS a pry neni na skodu lance,protoze pres tu nevidtelnou barieru jde delat dlouhej charge,ja ji ale vzdycky daval s dualama-nejaky frozen potvory(ale ne s final upgradem,i kdyz bych moh mit),se schismama a jako bonus s uca dualama:cheesygrin: a pravdepodobne by to mohlo taky dobre jit s LS,asi i GS ona to je 1 z mala monster kt. jdou asi upa vsim:cheesygrin: 1hit KO resist se muze hodit,ale pokud vim i ten jeji spesl attack jde prezit ale docela ta potvurka sype-kdybych strelil vsechny materialy z mejch asi 5 zatahu tak mam cca 600k:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Mne bude zatial stacit nejaky jej fluid na upgade khezu hammera++ :P Skusim este dualy :) Prvy krat som ju bol len omrknut (2x K.O. a abandon :lol: ) bdw.mate niekto ten novy khezu hammer?Srasidelne zvuky vydava a skoro vobec neodskakuje,ani z red shoguna,jak keby bol zivy O_o buuuu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 ja si ted momentalne farmim HR8 iana, pac chci jeho setik, ma pekny skilly mno... chybi mi ten spike G (kde ho kua vzit, dneska sem jich dal 15 a ani jeden) , a jeden divineplate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Mne bude zatial stacit nejaky jej fluid na upgade khezu hammera++ :P Skusim este dualy :) Prvy krat som ju bol len omrknut (2x K.O. a abandon :lol: )bdw.mate niekto ten novy khezu hammer?Srasidelne zvuky vydava a skoro vobec neodskakuje,ani z red shoguna,jak keby bol zivy O_o buuuu :lol: xD Přesně. Khezu hammer FTW, ty zvuky sou super. A na GnS se dost hodí west: Raging Tempest, ne Ragang. Raging je z black blose a je to nejlepší RAW lance ve hře. A pamatuješ dobře, v MHP2 to nebylo... :) Cvak: teamxlink.uk tam jsou návody OMFG teď se mi zas něco stalo.... Dával sem na SoC ty screeny.. bylo jich kolem 25... ke skoro každýmu comment.. a když sem dal Submit Topic - Aplika IE Nemůže zobrazit... Trvalo mi to asi půl hodiny než sem to tam celý dal a takle to dopadlo... No pro příště, radši si to uložim než to postnu. Dam je tam třeba zejtra, teď už fak nemam náladu.. Můžete checkovat tady: http://s235.photobucket.com/albums/ee188/WItekS/?special_track=nav_tab_my_albums Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 to je ta kusha tak obrovska? co si na ni beres? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 White mono za 2.5min :roll: :lol: //Co je to za HBG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 ja vim ze tam nekde Witekk pouziva BG z yamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 west: Raging Tempest, ne Ragang. Raging je z black blose a je to nejlepší RAW lance ve hře. A pamatuješ dobře, v MHP2 to nebylo... :) aha, tak to uz teda nevim jak to sakra ctu :) no zatim se na to nechystam, nedavno jsem si dodelal diablos chaos braker a to mi tak trochu zpotrebovalo diablos matros, ale zatim jsem ho aspon nacal;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 kde vlastne sezenu monster broth ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 tady to mas deniszku je tam jak save pro MHP2, tak i MHP2G aspon podekuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 díkec ........... neboj vždycky dekuju :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 ja myslel tykovym tim "malym" tlacitkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 :D AHA , sorry uz tam mas thanks :D :oops: , jo a ten monster broth je odkad ? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 ty deniszku? proc ty vlastne nechodis hrat do krusovice baru? je nas tam dohromady tak 8 kdo to hraje (vcetne barmana :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 no ...... dá se řict že bych chodil klidne , ale momentalne me tíži čas ( škola ) pisemky a sami picoviny ..... a prosti tyden nemam vubec cas ( sem pryc ) ale jinak budu chodit , kdyz tak prazdky budu mit asi volny... EDIT : ale jednou sem tam uz s váma byl xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 aha :D tak to jsem se asi zrovna nekde ulejval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.