†mefistos† Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 panitball ti oznackuje monstrum takze ho na mape uvidis...khezu whelps naleznes uplne nahore na mape, musis projit uzkou chodbou (mini tunel) a tam vysplhat a vykopat to ze zdi joo uz vim.. a potrebuju k tomu nejakej nastroj?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 joo uz vim.. a potrebuju k tomu nejakej nastroj?:roll: je to lokace uplne nahore, projdes tou chodbickou a pudes nahoru (vysplhas) ale ze zadne steny to nevymlatis... je tam jakoby "zkamenely" drak (pozdeji zjistis ze je to odhozena kuze kushaly daory) . a v te zkameneline je prasklina. pomoci Pickaxe (old, nebo iron pickaxe) to vytezis, a pak RYCHLE do cervene bedny u stanu, pac ti to ubira permanentne HP. pickaxy koupis u prodavacky vedle armor/weapon shopu ve meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 hej lidi jak se to hraje online pls pres program xlin kay ,potrebujes k tomu jedno z podporovnych zarizeni(klic, karta,AP) zabtyek si vygoogli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Zdar co znamená skill (brnění) defensive maneuvers +2 ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Zdar co znamená skill (brnění) defensive maneuvers +2 ? dik to bude nejspis to, ze blokovani/uskakovani ubira min staminy;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Odkial bravate Dragon Seeds??Najjednoduchejsi sposob ako nahrabat Power extract,mi pride ist na quest hr1 "deliver 10 priscine liver" s alchemy a carving celebrity no a narobit si power extracty(no a ze ich treba=takto odchadzam s 2o power extraktmi+5 mega juicami :D na supu)Lenze zas som out s dragon seeds,bo tie co mam,mam len zo sadenia power seeds...mno a v vo volcane,ze 1ks na zatah,takze tam sa mi neoplati chodit..??Takze prezradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ^Asi ti doporucim zatim delat power juice a mezitim sazet power/amor seedy na zahrade a lodku vysilat do swampu za 300/500 odkud Felynak vozi power extracty. Dragon seed je myslim nejrarovejsi seed, a nevim odkud jich spolehlive ziskat dost.. na power extracty je dobry mit kamose, co hraje monster huntera aby jste mezi sebou mohli tradeovat aneb nejstarsi smelo vsech her s tradem... save game, trade, load game :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 hmm...takeho nikoho nemam,ja vsetko len poctivo krvou a studenym potom platim LOL takze ten moj vynalez na power extracty je asi naj,este je moznost farmit Gypcerosa ze...lenze,kto by furt mynal pasce a moc prace je s tym anyway.Takze len zohnat ten dragon seed hmmm. Inak uz iba dva HR8 maratony a Lao dostane stasnu nap*cu :ziped::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 hmm...takeho nikoho nemam,ja vsetko len poctivo krvou a potom platim LOL takze ten moj vynalez na power extracty je asi naj,este je moznost farmit Gypcerosa ze...lenze,kto by furt mynal pasce a moc prace je s tym anyway.Takze len zohnat ten dragon seed hmmm.Inak uz iba dva HR8 maratony a Lao dostane stasnu nap*cu :ziped::cheesygrin: piscine liver nejsou ani tak problem, jako ty dragon seedy... mozna dat gypcerose s purple gypcerosem u babci(Lv 5*, 03/15) s carving celebrity bude rychlejsi.. s poradnou zbrani z HR9 musej umrit, ze nestihnou ani simulovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 No ono tie power extracty a pure crystaly dostavas hlavne za capture,takze davat pozor nato abych ho nesundal a zase len pitfall trap...Inak ocesat ho s hispeed gathering,ked zobi mrtveho je hodnotnejsie ;) no nic,potrebujem zohnat ten dragon sheed a to dost :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 [;366710']piscine liver nejsou ani tak problem' date=' jako ty dragon seedy...mozna dat gypcerose s purple gypcerosem u babci(Lv 5*, 03/15) s carving celebrity bude rychlejsi.. s poradnou zbrani z HR9 musej umrit, ze nestihnou ani simulovat :D[/quote'] ja farmim HR5 dualy,ty simulujou klidne 2x,takze poprve je vycarvim a pdruhgy dostanou triplepound do hlavy Killo,mas nejakou zbran pripravenou na Shana? weste:kdyz sem tudle repelnul toho HR8shana a dostal sem SS:),tak sem si pak dal HR5 a vycarvil sem ruby,to sem mel luck jak svin ale narazil sem na problemek-z ceho je fire dragon powder?asi z hi Teo/Luny co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Killo,mas nejakou zbran pripravenou na Shana? weste:kdyz sem tudle repelnul toho HR8shana a dostal sem SS:),tak sem si pak dal HR5 a vycarvil sem ruby,to sem mel luck jak svin ale narazil sem na problemek-z ceho je fire dragon powder?asi z hi Teo/Luny co? Uz sa stalo :D mno ale len som ho zahnal spataka,ma jaksi viac HP ako som ocakaval :cheesygrin::blink: najprv s Khezu kladivom=nic a potom s True etarnalmi=nist :roll: apom nadruhy krat mi zadelil ruby,na tie mam celkom stastie... Mno Fire Dragon Powder dostanes jedine z Tea a iba a jedine tym,ze mu zdestrojis kridla ;) na vyzsom ranku samo... Ty si Laa uz zavrazdil?Ak ano cim...proste s atk up a megacom /powermi 1650raw+250 thunder fialovost+40%aff a nic,ani len nelahol :roll: Asi nasadim heavy pierce ;) a clust Lv2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 hele nevite nekdo co se deje se SOC? uz asi treti den se tam pokousim dostat a ani H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Waiet: s tim lao shanem nechapu, bud na nej mas extra kliku, nebo ja extra smulu... asi spis to druhy :( jinak fire dragon powder je z hi rank teostry nebo lunastry.. asi to bude za ty robity kridla jak rika KILLa, ale muzes ho i vycarvit a ja ho taky dost casto mivam jen tak v rewardu MAMUTH: me taky nejede, to vsechno co vim :D btw KILLa: od te doby co jsem zabijel laa v 2G, sice jen normal a hi rank sem nezazil, ze by spadl na zem.. mozna ze v 2G uz neumi padat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 hele ted sme prisel na tu farmu a ukazala s emi animace ze sem i ubjevil v jeskyni mec... jak ho mam vyndat? nejaka kocka mi tu da 2 kameny.. ls poradte co mam delat abych ten mec dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 no na zacatku je peknej navod ale spis pro pokrocile nemyslite? nektere zkratky novackum nemusi nic rikat.. a dost casto se tam bavite o skillech.. taky by bylo dobry knim neco napsat nemyslite?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 ten mec v te jeskyni muzes pouzivat k tezbe tusim dark pieces...ja osobne jsem to mockrat nevyuzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 ten mec v te jeskyni muzes pouzivat k tezbe tusim dark pieces...ja osobne jsem to mockrat nevyuzil jj uz sem nato taky prisel:D dik.. ale skoda vypada pekne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Píšu z Chorvatska, rychle sem pročet diskuzi a asi takle, Na Lao Shana stačí i Naru Dualky, dobrej set je Diablos Z ( HGE, SharpSword, Sharpening Inc, RA plus 1 ) a podejte si břicho, bomby se hodí. Viděl sem že MAMUTH si stěžuje na Rathalos Heavenly Scale - no kdo ne ? :D Takže muj tip je buď, Carving Celebrity set, GS a flashies - seberte shiny, carvněte ocas. nebo, hammer a omen set, zase flashky se hodí a tak 15 minut deal. a taky de GnS, tam je hodně velká šance na Ian i Los HS. Ještě když je chytne.... Khezu Thunder Mauk je asi nejlepší zbraň na ně, k tomu HGE a Omen set a jeto ^^ Tak zatim, čau čau xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 [;366837']btw KILLa: od te doby co jsem zabijel laa v 2G' date=' sice jen normal a hi rank sem nezazil, ze by spadl na zem.. mozna ze v 2G uz neumi padat[/quote'] Mno ale vies co myslim...Mozno si teraz v 2G nediiloval dost dmg,on lahne len vtedy,ked za kratku dobu ho rozbijes jak cinel :cheesygrin: Najviac,co sa mi podarilo ash Laa polozit 4x!!!na zem,sam...Cize kludne ho mozes zabit aj bez toho aby lahol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Mno ale vies co myslim...Mozno si teraz v 2G nediiloval dost dmg,on lahne len vtedy,ked za kratku dobu ho rozbijes jak cinel :cheesygrin: Najviac,co sa mi podarilo ash Laa polozit 4x!!!na zem,sam...Cize kludne ho mozes zabit aj bez toho aby lahol... to bych nerekl... zemrel mi hned jak vlezl do 5. sektoru divny je, ze v MHF2 mi lehnul min 2X, spis 3X a tady ani jednou a urcite jsem do nej pakrat rubal, tak ze se na chvili ani nepohl z mista.. dneska jsme to s Waietem resili a myslim si, ze to je mozna tim, ze jsem na nej pouzival jen raw, v MHF2 jsem na nej vzdycky chodil se starou dobrou aka bow, takze si myslim, ze to mozna zpusobuje dragon atribut... ale mozna je to blbost.. ty na nej pouzivas neco s dragonem? btw dnes jsem si konecne otevrel HR8 laa, takze to mozna vyzkousim s tema narga dualkama i kdyz ze zacatku dam mozna spis prednost bow.. s tou se na nem da vic rozbit ...vetsi sance na SS, HamtyHamty:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Tak to gratujesn :P Mno a skusal som tie True Eternal Schism,520dragon naj dragon element dualy v hre...Hovorim nic,zatial som len zahnal...Mno a inak bow,len pierce a pierce,to mu robi najviac zle.Najvia dmg dilujes podla mna s LBG.Idem si ho asi teraz dat.Inak pravda so shooterom ho rozbijes najlepsie :) (potrebujem ten upgrade smoldera a demolishera)na HR9 elderov //Tak som killol HR8 Lao shana :D Mno a nelahol,asi som nenakladal dostatocne :lol: 4.01min pred koncom (90%town)s Villian Tessen 364raw huge white a huge blue+55%affinity s RE+2,Sharp Sword,Sharp inc,HGE,Demonic protection =cize toto mi dava 406raw a 571def na Diablo Z a Rathalos Soul Z rukach...Dobry set ;) Inak zas ziadny heavenly scale :roll: len ruby tym mam uz plnu ****...Zas mi padla hlava do pevnosti :roll: to sa mi stava casto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Nemate nejakej osvedcenej zpusob jak dostat RATHIAN PLATE uz sem ulovil 46rathianu a jeste ani jedno :( zkousel sem vsemozny kombinace typu rozsekat hlavu chyti useknout vocas nechytit a chytit a proste vsechno a furt nic :( chodim na PINK RATHIANA u ty baby potom ten rathian HR3 a HR1 a i na rathalose a rathiana u babky a furt prd :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 tail carving-elder rathian Plate 3% hi-rank-12% u pink iana jenom 1% a 7% u hi rank goldena 10% viz gamefaqs takze nejlepsi je tailcarving hi rank rathiana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 lidi necete nekdo dojit zitra kolem pul pate do krusek?? potreboval bych help s par G blosama na kladiiiiivko :P sim pekne ;) dyztak i ja muzu s necim pomoct :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.