Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

tutorial ke hre na PSP je v prvnim postu. dale je to jen diskuze k teto hre. precti si tenhle topic klidne celej, a sam seznas ze mam pravdu :)

edit: Ne, ted tu resime pokracovani hry z PS2 a PSP ,ktere mozna bude Wii only . To neni jina hra, to je pokracovani teto hry, cili OT to vazne neni :)

ok, tak dle marka bysme si meli zalozit novej MHP2G topic, kde muzeme vest volne diskuze, pac tento je pry vyhradne o tutorialu, a dostavat za jakejkoliv prispevek mimo tema (dle nazvu topicu) upominku nechci, kdo je pro? :)

nejsme totiz na chatu, sme na foru (coz ma svou cast pravdy)

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
brbla. asi fakt zijes v jiny dimenzi sektoru B5, nebo vazne nechapes puvodni myslenku tohohle topicu... dobre si procti nazev... to, co tu resite ted, nema s tutorialem ke hre na psp naprosto nic spolecnyho

edit. jo, ale ted tu resite hru na wii xD

chape ji spravne,navic ja sem ten topic s WItkem(a termixem) zakladal,takze vim o cem ma byt

a ja sem sem taky dal to video z Frontieru,takze bych mel dostavat upominky spis ja nez brbla a KILLA...

Odesláno
prosim vas mohli by ste mi doporucit naky dobry brneni tak celkove jsem hr5 a babky delam ty questy u kocky nevim ktery si mam udelat a vtech skillech se ve vsech nak nevyznam tedka mam obycejny rathalos na 13 urovni vsechno a potreboval bych vymnenit

ted si nejsem jistej esli ma HR5 diablose (RA a windpress se hodi skoro vzdy) ale esli jo, tak si ho udelej. ale zalezi s cim hrajes.... esli s lance, tak hermitaura, esli s dualama tak ceanataura, esli s LS tak obyc Rathalos set (dobry utocny) .

Odesláno

Zdar, taky hraju nově 2nd G a přijde mi o hodně těžší. Ve Freedomu byl klid......ale tady je to mazec. Pužívám zásadně katany a nebo dualky......ale v 2nd G mě to celkem s*re :-)

Jinak na akantora Flashe a mlátit a mláti....nejlepší na hlavu a taky na nohy.

Upadne a pak se chvilku válí takze jde celkem kosit. Jinak není tak těžkej jak vypadá :-)

Spíš se těším na bílého Akantora v 2nd G

• 2 weeks later...
Odesláno
klidne taky s nejakym monstrem pomuzu, idealne muzu pomoc s Ianem a losem (tech mam v zarezech opravdu dost :D )
[;382787']..mel bych par poznamek k Vespoidum:cheesygrin:
Mozme pomoct :dozey:

Piste o sto sest' date=' ja to pak jenom sesumiruju a pridam moje poznatky a je to tam =)

kam az chces zabrat ten basic?

jinak si udelam ten crimson set a pak udelam ty postupovy Q(chci ho mit na screenech:cheesygrin:)

... o cem to mluvis ? :D

EDIT: Pictures added.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu