Sliva Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Prosim kde sezenu union ore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 no to se těží na farmě =) (pokud vym) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sliva Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Prosim kde sezenu union ore? a jeste acient potion a Life crystals?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Union Ore: Můžeš ho vykopat ve questě, pokud už si na HR4. Od HR5 nebo HR6 by se měl dát těžit na farmě. LifeCrystal je kombinace Wyvern Fang a GodBug Ancient Potion = Immunizer + Kelbi Horn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sliva Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Union Ore: Můžeš ho vykopat ve questě, pokud už si na HR4. Od HR5 nebo HR6 by se měl dát těžit na farmě.LifeCrystal je kombinace Wyvern Fang a GodBug Ancient Potion = Immunizer + Kelbi Horn oo moc dekuji a prosim ktery q potrebuju splnit z hr3 abych byl hr4?Jsem laik.Moc dekuji za kazdou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Pokud vim tak snad všechny. EDIT: Tak se dneska na netu objevilo Freedom Unite (Evropská verze týhle hry), takže by se mohl přejmenovat tewnhle topic. A chci se zeptat, jestli už existuje nějaký způsob na převedení save MHP2G->MHFU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sliva Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 tak to by mě taky zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 jj správně položená otázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Tak ono mě to je prakticky jedno. Moc nahráno sem neměl. HR jenom 2 nebo 3. Sem si to radši rozehrál odzačátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Tak ono mě to je prakticky jedno. Moc nahráno sem neměl. HR jenom 2 nebo 3. Sem si to radši rozehrál odzačátku. no kdysi neco bylo pro MHP2 a MHF2, takze si myslim ze to vyjde i tady.. ale kdo vi kdy... podivam se vam po tom... tak to prej de prez ted starej program MHP2 -> MHF2... skuste a uvidite... ale nevim co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 ted jsem hral MHU a je to tak jak se rika proste 2G predelany do AJ a s cenzurou krve... jen jsem zvedav jestli bude neco new na downloadu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Sis myslel že tam bude něco novýho?? Jediná novinka snad je že to podporuje Adhoc Party program na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Sis myslel že tam bude něco novýho?? Jediná novinka snad je že to podporuje Adhoc Party program na PS3. tak cekal jsem treba new monstra "aspon" :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthraxx Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Sem uplny zacatecnik...co to je to HR? Sem tedka HR 1 jak nebo kdy se dostanu na HR2? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Sem uplny zacatecnik...co to je to HR? Sem tedka HR 1 jak nebo kdy se dostanu na HR2? Diky za odpoved gamefaqs.com jsou to ranky za questy v GH(gathering hall)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 lidi MHFU je sice poměrně sklamání ale přec bych doněj rád šel =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 MHFU-oficiálně přeložený MHP2G->nic novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 tuhle hru bych si rád zkusil, ale neumim anglicky a bez čestiny je to naprd... ale napadlo mě, že když je patch na angličtinu, tak se nedá udělat patch na češtinu?:) tahle hra + čeština by bylo něco božskýho...myslim že nejsem sám, kdo by chtěl češtinu a kdyby to někdo přeložil, tak by byl fakt borec:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 no teda ja ti nevym ale hral sem MH2G ztím patchem na ajinu a vtom se vyznáž tam ti jen napíšou co máž zabít a zabyješto jinak je tam hromada vichytávek na kerý pak musíš přijít sám =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 ... Jop, s mým HR8 se mi to fakt chce pařit od začátku... Až bude nějakej save konvertor, hlaste XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 hele, když sem si koupil jednu tu kočku a už jí nechci, jak jí mám prodat nebo prostě vyhodit?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 bunny ... u ty kockobabky dej dismiss a vyber kocku kterou nechces,nebo v kuchyni u ty tabule dej Change/dismiss a vyber kocku a vyhodis ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 bunny ... u ty kockobabky dej dismiss a vyber kocku kterou nechces,nebo v kuchyni u ty tabule dej Change/dismiss a vyber kocku a vyhodis ji když u tý kočkobabky dám dismiss, tak ta kočka co mám je zašédlá...nemůžu jí nijak vybrat... EDIT: a jejda...:) ted sem zjistil ze sem to nechtic napsal do jinyho temata..ja mam MHF 2 a né MHF 2G...de to teda i nak v MHF 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Bunny...melo by to jit u ty babky,ale je mozny ze to nejde protoze prvni kocku dostanes zadarmo...stahni si MHF UNITE...tam mas i kocky co s tebou bojujou a save si muzes prevest :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 zdar jsem tu po dlouhe dobe mam jednu otazku vcem je lepsi MH UNITE od MHP2G ja myslim ze je to uplne stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.