Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Portable 2G tutorial

WItekS

Recommended Posts

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Alchemy guide se otevře po zkompletování combine listu (mimo samozřejmě alchemy věcí)

Nebo si udělej dekorace co přidávají Secret Arts +2 a při 10 máš skill Alchemy...

Thunderbug jelly padá z G rank Thunderbugů, to jsou ty modrý koule :D

nebo se da ziskat jeste pred G rankem od Eldera v horach vymenou za Dragonmoss/Dragonwood, ktery vam muze privest kocka s lodkou, ale uz nevim odkud.. tusim swamp

S vytaženou zbraní budeš běhat vždycky stejně rychle :D Ale jinak se dá zvýšit rychlost s založenou zbraní a to skillem Runner.

Runner pouze snizi spotrebu staminy pri behu.

S vytazenym GS se nechodi!!!... princip boje s GS spociva v tom.. pribehnout k monstru ve vhodny okamzik, zautocit s vytasenim zbrane, pokud je cas muze se pouzit charge nebo par dalsich uderu, odskocit, zandat zbran.. atd. V podstate se s nim bojuje stylem vypadu jako s vetsinou zbrani na blizko.

hele k ceanetaur U setu se hodi dual swordy co ? exprt,sharpness skilly

Je dobry na vsechny melee zbrane, ale podle me je nej pro LS s velkym raw dmg.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem viděl 4 kluky jak si dali WFata HBG (clustama) do 10ti min :D Jsem čuměl jak orel :D

u me je opravdovy umeni ho dat v solu!!! hraju only solo jsem v hr7 ale tu potvoru nejde porazit asi to bude znit silene ale uz se o to snazim 1 rok :D:D:D

dokonce mam dual sword ultimus a heawen a stejne nic :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Solo jsem si Wfatu taky nedal x'D

to je muj sen ho dat v solu kazdy machruje jak ho nedaji pres wifi max ale nikdo se nepochlubi jak ho daji v solu :D:D:D to me bavi vic prece v solu ja pouze dal crimsona a black fatalise ale tam to je udelane dobre muzu proti nim bojovat i 4 kola az pak je zkolim ale u wfata musim hned v 1 kole a to je moc tezke :D

Odkaz ke komentáři

Ja jsem white fataka zase nikdy nedal v parte. Spolubojovnici mi pochcipali a bylo po questu :/

V solu jsem na nej chodil s akantor bow G nebo s lao shen bow G (uz nevim jak se jmenujou :X ) uz proto abych mu znicil vsechno co se da. Navic kdyz hrajete v solu (bez kocky), otaci se stale jenom na Vas a neni tezke naucit se kde stat kdyz vysila blesky.

Vubec nejlehci mi prisel s lao bow, volcanus setem vyjewelenym na scatter/pellet up.

Dualy jsou na nej taky super, ale u nich jsem obcas nervil, kdyz porad v vzlitaval a ja se nudil na zemi :) ...s bow se ho sem tam podari sundat z oblohy a neni nad ten pocit :]

Vybornou zbrani je taky gunlance. Staci stat pred nim, vykryvat jeho utoky a po vykryti utoku strilet kolmo nahoru primo do drzky a prokladat dragon firem pokud je nabitej. :*

Odkaz ke komentáři

[;670579']Ja jsem white fataka zase nikdy nedal v parte. Spolubojovnici mi pochcipali a bylo po questu :/

V solu jsem na nej chodil s akantor bow G nebo s lao shen bow G (uz nevim jak se jmenujou :X ) uz proto abych mu znicil vsechno co se da. Navic kdyz hrajete v solu (bez kocky)' date=' otaci se stale jenom na Vas a neni tezke naucit se kde stat kdyz vysila blesky.

Vubec nejlehci mi prisel s lao bow, volcanus setem vyjewelenym na scatter/pellet up.

Dualy jsou na nej taky super, ale u nich jsem obcas nervil, kdyz porad v vzlitaval a ja se nudil na zemi :) ...s bow se ho sem tam podari sundat z oblohy a neni nad ten pocit :']

Vybornou zbrani je taky gunlance. Staci stat pred nim, vykryvat jeho utoky a po vykryti utoku strilet kolmo nahoru primo do drzky a prokladat dragon firem pokud je nabitej. :*

Máš v tom point.

Pěkně paráda =)

Odkaz ke komentáři

[;670579']Ja jsem white fataka zase nikdy nedal v parte. Spolubojovnici mi pochcipali a bylo po questu :/

V solu jsem na nej chodil s akantor bow G nebo s lao shen bow G (uz nevim jak se jmenujou :X ) uz proto abych mu znicil vsechno co se da. Navic kdyz hrajete v solu (bez kocky)' date=' otaci se stale jenom na Vas a neni tezke naucit se kde stat kdyz vysila blesky.

Dualy jsou na nej taky super, ale u nich jsem obcas nervil, kdyz porad v vzlitaval a ja se nudil na zemi :) ...s bow se ho sem tam podari sundat z oblohy a neni nad ten pocit :']

ja na neho jdu vzdy silver sol setem ktomu ultimus heawen a earth :D a proste to nejde zkousel jsem i akantor bow ale on je proste hajzl stim druhym armorem :D

Odkaz ke komentáři

...

přecets muj post ?

jasně, že mu skoro nic neubíráš, pokud si pamatuju tak je to asi 10% z celkovýho útoku zbraně, proto sem řek, aby sis vzal bomby. Když mu dost ubereš tak on zase pude do normálního modu

to jako fakt z druheho armoru prejde do normalniho modu ??? :D pač ja ty bomby vzal vzdy a dal jsem to pod neho hnedka :D:D:D

Odkaz ke komentáři

=/

Nevim jestli dáváš otevřenýho na HR9 nebo stahovanýho.. otevřenej má 16 000 HP a stahovanej 12 000, pokud si dobře pamatuju.

-Normální mod ( 16 000 - 9 000 ? asi.. )

-Armor mod ( 9 000 - 3 000 )

-Normální mod ( 3 000 - 0 )

ty čísla nejsou na stopro, ale než se zase na něco zeptáš, di na minegarde.com / youtube.com / gamefaqs.com a hledej.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu