zdenecek Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 hele neni nakej skill na zvyseni rychlosti behani se zbrani v ruce treba s GS bych behal jak s LS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 jako s LS to asi nepujde, ale urychli ti to... jenze je to asi pekne tezke vyrobit.. a navic podle tvojich otazek odhaduji ze za sebou mas maximalne Kut Kuta v lvl 2 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 S vytaženou zbraní budeš běhat vždycky stejně rychle :D Ale jinak se dá zvýšit rychlost s založenou zbraní a to skillem Runner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 hele k ceanetaur U setu se hodi dual swordy co ? exprt,sharpness skilly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Alchemy guide se otevře po zkompletování combine listu (mimo samozřejmě alchemy věcí)Nebo si udělej dekorace co přidávají Secret Arts +2 a při 10 máš skill Alchemy... Thunderbug jelly padá z G rank Thunderbugů, to jsou ty modrý koule :D nebo se da ziskat jeste pred G rankem od Eldera v horach vymenou za Dragonmoss/Dragonwood, ktery vam muze privest kocka s lodkou, ale uz nevim odkud.. tusim swamp S vytaženou zbraní budeš běhat vždycky stejně rychle :D Ale jinak se dá zvýšit rychlost s založenou zbraní a to skillem Runner. Runner pouze snizi spotrebu staminy pri behu. S vytazenym GS se nechodi!!!... princip boje s GS spociva v tom.. pribehnout k monstru ve vhodny okamzik, zautocit s vytasenim zbrane, pokud je cas muze se pouzit charge nebo par dalsich uderu, odskocit, zandat zbran.. atd. V podstate se s nim bojuje stylem vypadu jako s vetsinou zbrani na blizko. hele k ceanetaur U setu se hodi dual swordy co ? exprt,sharpness skilly Je dobry na vsechny melee zbrane, ale podle me je nej pro LS s velkym raw dmg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Jo sorry, to je fakt :D Já jen machřil před kamarádem že běhám rychlejc a nějak se to vžilo :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Zdenecek prodává PSP, už tu nebudou dementní dotazy.. Za THX nebo points se zlobit nebudu :wohow::wohow::cheesygrin::cheesygrin::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 wut :D bavite sa tu pekne .. som rad, ze to tu neumrelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 kua ja ne a nedam white fatalise do p*dele :D:D ty jeho blesky ´to je konec a ten druhy armor :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Jsem viděl 4 kluky jak si dali WFata HBG (clustama) do 10ti min :D Jsem čuměl jak orel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Jsem viděl 4 kluky jak si dali WFata HBG (clustama) do 10ti min :D Jsem čuměl jak orel :D u me je opravdovy umeni ho dat v solu!!! hraju only solo jsem v hr7 ale tu potvoru nejde porazit asi to bude znit silene ale uz se o to snazim 1 rok :D:D:D dokonce mam dual sword ultimus a heawen a stejne nic :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 u me je opravdovy umeni ho dat v solu!!! hraju only solo jsem v hr7 ale tu potvoru nejde porazit asi to bude znit silene ale uz se o to snazim 1 rok :D:D:Ddokonce mam dual sword ultimus a heawen a stejne nic :D:D:D WOW :D lol, rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Solo jsem si Wfatu taky nedal x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Solo jsem si Wfatu taky nedal x'D to je muj sen ho dat v solu kazdy machruje jak ho nedaji pres wifi max ale nikdo se nepochlubi jak ho daji v solu :D:D:D to me bavi vic prece v solu ja pouze dal crimsona a black fatalise ale tam to je udelane dobre muzu proti nim bojovat i 4 kola az pak je zkolim ale u wfata musim hned v 1 kole a to je moc tezke :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Ja jsem white fataka zase nikdy nedal v parte. Spolubojovnici mi pochcipali a bylo po questu :/ V solu jsem na nej chodil s akantor bow G nebo s lao shen bow G (uz nevim jak se jmenujou :X ) uz proto abych mu znicil vsechno co se da. Navic kdyz hrajete v solu (bez kocky), otaci se stale jenom na Vas a neni tezke naucit se kde stat kdyz vysila blesky. Vubec nejlehci mi prisel s lao bow, volcanus setem vyjewelenym na scatter/pellet up. Dualy jsou na nej taky super, ale u nich jsem obcas nervil, kdyz porad v vzlitaval a ja se nudil na zemi :) ...s bow se ho sem tam podari sundat z oblohy a neni nad ten pocit :] Vybornou zbrani je taky gunlance. Staci stat pred nim, vykryvat jeho utoky a po vykryti utoku strilet kolmo nahoru primo do drzky a prokladat dragon firem pokud je nabitej. :* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 [;670579']Ja jsem white fataka zase nikdy nedal v parte. Spolubojovnici mi pochcipali a bylo po questu :/V solu jsem na nej chodil s akantor bow G nebo s lao shen bow G (uz nevim jak se jmenujou :X ) uz proto abych mu znicil vsechno co se da. Navic kdyz hrajete v solu (bez kocky)' date=' otaci se stale jenom na Vas a neni tezke naucit se kde stat kdyz vysila blesky. Vubec nejlehci mi prisel s lao bow, volcanus setem vyjewelenym na scatter/pellet up. Dualy jsou na nej taky super, ale u nich jsem obcas nervil, kdyz porad v vzlitaval a ja se nudil na zemi :) ...s bow se ho sem tam podari sundat z oblohy a neni nad ten pocit :'] Vybornou zbrani je taky gunlance. Staci stat pred nim, vykryvat jeho utoky a po vykryti utoku strilet kolmo nahoru primo do drzky a prokladat dragon firem pokud je nabitej. :* Máš v tom point. Pěkně paráda =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 [;670579']Ja jsem white fataka zase nikdy nedal v parte. Spolubojovnici mi pochcipali a bylo po questu :/V solu jsem na nej chodil s akantor bow G nebo s lao shen bow G (uz nevim jak se jmenujou :X ) uz proto abych mu znicil vsechno co se da. Navic kdyz hrajete v solu (bez kocky)' date=' otaci se stale jenom na Vas a neni tezke naucit se kde stat kdyz vysila blesky. Vubec nejlehci mi prisel s lao bow, volcanus setem vyjewelenym na scatter/pellet up. Dualy jsou na nej taky super, ale u nich jsem obcas nervil, kdyz porad v vzlitaval a ja se nudil na zemi :) ...s bow se ho sem tam podari sundat z oblohy a neni nad ten pocit :'] Vybornou zbrani je taky gunlance. Staci stat pred nim, vykryvat jeho utoky a po vykryti utoku strilet kolmo nahoru primo do drzky a prokladat dragon firem pokud je nabitej. :* ja na neho jdu vzdy silver sol setem ktomu ultimus heawen a earth :D a proste to nejde zkousel jsem i akantor bow ale on je proste hajzl stim druhym armorem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 armor je cake.. Prines 20x Gunpowder, 10x Lg Barrel, 10x Ivy, 10x Med Monster bone, 3x Lbb, Gunpowder Felyne skill, Bomber skill, 1-5 combi books + Alchemy book. Az ti dojdou tak ho proste dosekej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 te svini wfata se pri druhem armoru strasne pomalu ubiraj HP mi prijde ze ji skoro nic neubiram :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 ... přecets muj post ? jasně, že mu skoro nic neubíráš, pokud si pamatuju tak je to asi 10% z celkovýho útoku zbraně, proto sem řek, aby sis vzal bomby. Když mu dost ubereš tak on zase pude do normálního modu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 ...přecets muj post ? jasně, že mu skoro nic neubíráš, pokud si pamatuju tak je to asi 10% z celkovýho útoku zbraně, proto sem řek, aby sis vzal bomby. Když mu dost ubereš tak on zase pude do normálního modu to jako fakt z druheho armoru prejde do normalniho modu ??? :D pač ja ty bomby vzal vzdy a dal jsem to pod neho hnedka :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 =/ Nevim jestli dáváš otevřenýho na HR9 nebo stahovanýho.. otevřenej má 16 000 HP a stahovanej 12 000, pokud si dobře pamatuju. -Normální mod ( 16 000 - 9 000 ? asi.. ) -Armor mod ( 9 000 - 3 000 ) -Normální mod ( 3 000 - 0 ) ty čísla nejsou na stopro, ale než se zase na něco zeptáš, di na minegarde.com / youtube.com / gamefaqs.com a hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smoil Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 pls kde sezenu Gold fish? v te pousti je nemuzu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Myslím že v „sektoru“ 5 nebo 6, jak si v té jeskyni.. a tam už to uvidíš, je to mezi takovýma DVĚMA stromama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2009 Kdy získám schopnost Alechemy? Kdy budu moci alchymovat? 8) hnedka klidně na začátku hry si vytvoř brnění který dohromady přidá +10 alchemy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.