Han3 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 zrovna sem zabíjel white fatalise staženýho (the big daddy) ale nechápu proč je v názvu napsanej jenom fatalis a ne white fatalis když je bílej :D zprva sem ho dával lehce s akantor bow ale pak začal ze sebe bleskovat a jakobych mu ubíral míň, to bude asi ten armor mod jak tady witeks řikal že jo(?) :)...pak došel čas... ale ten černej v castle schrade (special quest) neni vůbec těžkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 zrovna sem zabíjel white fatalise staženýho (the big daddy) ale nechápu proč je v názvu napsanej jenom fatalis a ne white fatalis když je bílej :Dzprva sem ho dával lehce s akantor bow ale pak začal ze sebe bleskovat a jakobych mu ubíral míň, to bude asi ten armor mod jak tady witeks řikal že jo(?) :)...pak došel čas... ale ten černej v castle schrade (special quest) neni vůbec těžkej stazeny white fatalis je dost tezkej a je jen na jedno kolo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Nj na fatalise se netěšíím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Nj na fatalise se netěšíím zato ja jo ja vzdy porazil vsechny fatalise jak crimsona tak black ale white fata nikdy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 z jakýho lao shan lunga můžu sehnat lao shan ruby? (i z toho nejlehčího jak jde zabít?) kam mu mam střílet abych to z něho dostal? (akantor bow + adrenaline 2) jo a ještě v HR6 je special quest zabít fatalise v castle schrade, ale když zbylo do konce 4:48 tak utek...takže je taky jenom na jedno kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 z jakýho lao shan lunga můžu sehnat lao shan ruby? (i z toho nejlehčího jak jde zabít?)kam mu mam střílet abych to z něho dostal? (akantor bow + adrenaline 2) myslim ze v solu z aka ho nedas nwm,nwm jinak mu strilej na bodlaky co ma nahore az se mu rozbijou tak ten bodlak co ma na hlave a pak do bricha ale doporucuji nejaky dobry hammer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 zrovna sem zabíjel white fatalise staženýho (the big daddy) ale nechápu proč je v názvu napsanej jenom fatalis a ne white fatalis když je bílej :Dzprva sem ho dával lehce s akantor bow ale pak začal ze sebe bleskovat a jakobych mu ubíral míň, to bude asi ten armor mod jak tady witeks řikal že jo(?) :)...pak došel čas... ale ten černej v castle schrade (special quest) neni vůbec těžkej Jojo, to je armor mod :) Tenhle quest sme jednu dobu dávali hooooddněěě moc a zkoušel sem ho i v solu ale s lukem popravdě ne... Jenom s kladivem a tam mi trval necelejch 30 minut. Koukni na YouTube na White Fatalis melee tactix. Nj na fatalise se netěšíím Fatalis neni nijak jinak těžkej, než ostatní monstra, záleží jenom na tom, kolik času ztrávíš tim, že ho budeš dávat. Naopak, spíš podle mě je to jeden z jednodušších, jenom má dost životů. z jakýho lao shan lunga můžu sehnat lao shan ruby? (i z toho nejlehčího jak jde zabít?)kam mu mam střílet abych to z něho dostal? (akantor bow + adrenaline 2) jo a ještě v HR6 je special quest zabít fatalise v castle schrade, ale když zbylo do konce 4:48 tak utek...takže je taky jenom na jedno kolo? HR5 Azure Lao Shan, střílej Pierce ( samotná střela ) do ramen dokud se nerozbijou ty pláty. Potom můžeš dál střílet tam, a nebo prostřelovat krk, zase piercem. A radši bych vzal Felyne Heroics než adrenaline ^^b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Omlouvám se že to zde píšu ale jde Psp-3000 Flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Omlouvám se že to zde píšu ale jde Psp-3000 Flashnout? jo pres chickHEN :D podivej se do tutorialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 jo pres chickHEN :D podivej se do tutorialu Mno já kupuju psp tak sem o něm uvažoval ale nasral mně ten display jinak z5 k tématu: Od jakých questů je dobré používat bow popřípadě jaký na co upgradbnout a jaký armor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 cua hraje to nekdo okolo mesta lysa nad labem praha az kolikn :ú chtel bych to vyskouset :ú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 cua hraje to nekdo okolo mesta lysa nad labem praha az kolikn :ú chtel bych to vyskouset :ú to se ptej v topicu srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 jj diky .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Asi jsem hodne velka lama, ale prave jsem zacal hrat, tak se na me nezlobte :) Jak vyrobim potion? Mam to za ukol v jednom z tutorial questu ... pekne blby zaseknout se uz tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Blue mushroom + Herb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Radce mi pise "You need to add a little something to the Blue Mushroom", nevim co tim mysli ... Zkousel jsem Herb a Blue Mushroom zkombinovat a vznikl mi jen Garbage .. Edit: No, zkusil jsem to znova a hele, potion :D Succes rate 95%, takze jsem asi na poprve mel smulu. Stejne by me zajimalo co radce myslel tim pridanim neceho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Asi herb né :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Aha :D to uz mi predtim psal, ze potrebuju neco pridat k Herbu, dostal jsem se k houbam, rekl ze je to ono a ze potrebuju prodat jeste neco, tak jsem z toho byl zmatenej :dozey: Tak diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Aha :D to uz mi predtim psal, ze potrebuju neco pridat k Herbu, dostal jsem se k houbam, rekl ze je to ono a ze potrebuju prodat jeste neco, tak jsem z toho byl zmatenej :dozey:Tak diky za pomoc tak si ty potiony jednoduše kup :roll: kdyz nepochopis co mas zkombinovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Taran: koukni na google a najdi si Combination List - máš tam všechny kombinace všech možnejch a nemožnejch materiálů, suxes rate atd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Mno a odpoví někdo mně úpropsíím?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 taran www.mhf.blog.cz zrovna tam ty kombinace jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 sem ne zacatku hry, a chci si koupit tu bojovou kocku, ale zadna tam neni... to si ji musim nejdriv odemknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 obehej si povidani udelej si skolu s nejakejma zbranema a bud jeste misi u babky a mas ji nebo bude hned ted uz si nevzpominam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 obehej si povidani udelej si skolu s nejakejma zbranema a bud jeste misi u babky a mas ji nebo bude hned ted uz si nevzpominam a to se mi tam přidá mezi ty ostatní a poznám jí tak, že tam budou takový červený srdíčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.