TwiCe Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 ted už je to ot ale kámoš tu japonštinu vyřešil linuxama.. :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 a nemate nekdo japonsky fonts do windows? Abych tak moh I psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 tve tak sem si dal vcera jako urgent solo narugu (napoprve) s true devil slicer + , silver sol setem, a sada jak svin :) :) zbyvala minuta do konce, ja uz nemel nic, jen dve bomby + a jednu malou, tak sem postavil dve bomby, stoupl si za ne a jak se na me rozbeh, tak sem je evade slashem (sek a uskok) odpalil, nacez Quest Cleared, inu, probudil sem revem pul baraku :)))) svine jedna cerna :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Podarilo sa mi konecne nalozit CFW(uplne sam :) )Tak som sa rozhodol,ze po 876h44m je cas prejst na 2nd G...Hladal som funkcne linky tu na fore a nedari sa >.> mozem niekoho poprosit o odkaz?pliiz.dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 brla: hehe, nice, na cos Silver Sol gemoval ? Evade+2 se na Narugu hodí.... gj ;) Killa: pspiso.com btw: dodělávam Golden Moon Z ( Luck Booster, Capturing Celebrity, Omen, ESP/Special Up ), už mi chybí jenom Ian Spine ( něco jako Spike )... po 20 HR8 Rathianech: 0. teď zkoušim Pink, jestli to nepadne.... Nevim, už sem dokonce dostal 2x Sky Scale z toho green iana..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 Dik Witku uz sosam...Uz sa neviem dooockaat :bash: potom ete musim najst niekoho,kto mi konvertne save file :roll: a idem nato :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 pic.. videjko.. fatalis za 5min kdo nevidel urcite musis shlidnout;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 brla: hehe, nice, na cos Silver Sol gemoval ? Evade+2 se na Narugu hodí.... gj ;)Killa: pspiso.com btw: dodělávam Golden Moon Z ( Luck Booster, Capturing Celebrity, Omen, ESP/Special Up ), už mi chybí jenom Ian Spine ( něco jako Spike )... po 20 HR8 Rathianech: 0. teď zkoušim Pink, jestli to nepadne.... Nevim, už sem dokonce dostal 2x Sky Scale z toho green iana..... mno byl to muj prvni pokus, takze sem jel standard - earplugy a dogemovat na attack Lg akorat mam ted problemy s Gckovym azure losem... debil jeden, poprve sem chcipl, podruhe time limit (sere me ten shakalaka king v jeskyni, dycky kdyz uz los spinka, tak me pri pokladani barrelu slahne (samozrejme nejdriv barely, takze to konci tak prenatalni explozi :P ) , takze si asi poskladam green lala setik a zkusim to s ponekud vyssi Def. :) to pak jeden muze byt odvaznejsi :) co mi doporucite?? True devil slicer + , nebo obyc smolder ?? ptz kladivem (k dispozici juggernaut - Onslaught ++) ho nepripravim o vocas, coz je pro me stezejni, pripadaji v uvahu vazne jen ty LS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 [;354337']pic..videjko.. fatalis za 5min kdo nevidel urcite musis shlidnout;) ty kokso.... dobra mazanica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 west][:To videjko je priam hrozne...To mi pripomyna Akantotboyz=taky sraaci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2008 ...nehrajou to zrovna takticky, ale jatka to sou dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 jezis,kam mam dat ten eng. patch????sak to neviem ani spustit :lol: :D //UMDgen v4 mi konvertne CSO?skusal niekto....idem nato. ///OK tak mam konvertnuty save to 2ndG,ale nejde mi cez UMDgen4v aplikovat eng. patch...moste mi niekto pomoct?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 pokud mas cso, tak to hod na iso a patch aplikuj jen na data.bin!!! to video je jen dalsi lamarna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 akorat mam ted problemy s Gckovym azure losem... debil jeden, poprve sem chcipl, podruhe time limit (sere me ten shakalaka king v jeskyni, dycky kdyz uz los spinka, tak me pri pokladani barrelu slahne (samozrejme nejdriv barely, takze to konci tak prenatalni explozi :P ) , takze si asi poskladam green lala setik a zkusim to s ponekud vyssi Def. :) to pak jeden muze byt odvaznejsi :) co mi doporucite?? True devil slicer + , nebo obyc smolder ?? ptz kladivem (k dispozici juggernaut - Onslaught ++) ho nepripravim o vocas, coz je pro me stezejni, pripadaji v uvahu vazne jen ty LS... stimhle hammer sem ho daval za 10 minut, s pirate setem.. Ale kdyz ls tak smolder, azure I red sou silny proti thunder a slaby na dragon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 HR8... je to tam :D musim se pochlibit, ze jsem narugu dal na prvni pokus sice s jednim umrtim, ale stejne.. cekal jsem vetsi ztrestani od tyhle nigy :) btw jinak naruga je moc hezka jesterka.. hned po rathalosovi je to moje druha nejoblibenejsi potvora ;) ..a hlavne chci to X-ovy brneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 [;354860']HR8... je to tam :Dmusim se pochlibit' date=' ze jsem narugu dal na prvni pokus sice s jednim umrtim, ale stejne.. cekal jsem vetsi ztrestani od tyhle nigy :) btw jinak naruga je moc hezka jesterka.. hned po rathalosovi je to moje druha nejoblibenejsi potvora ;) ..a hlavne chci to X-ovy brneni [img']http://img515.imageshack.us/img515/1057/screenshot087dq5.png[/img] hehe, chcipl ve stejny lokaci jako muj :P ale Rathalos zustane aspon u me neprekonan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 Nejde mi to opatchovat...Prcam sa s tym uz pekne dlho,kedze si vsetko robim sam neviem si rady :/ prosim,mozte mi niekto podrobnejsie poradit,alebo aspom odkaz >.> fakt som v koncoch,uz koli tomu mam servisnu baterku nastalo :lol: Lolec(ziadna strata) Ako hovorim,som sam v zahranici,pomoste ktosi pliiz >.> dik Waiet:skusal som prekonvertovat a aplikovat na .bin a nic,robim nieco zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 stahnes si patch ...v umdgenu otevres mhp2g a otevres si soubor data.bin kliknes na data.bin pravym a das apply ppf (a tam das ten patch co si stahl...) a hotovo....to zvladne kazdej nub...i ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 :) to som presne spravil...Pri save ako compress CSO to zamrzne a nic.Ako ISO to mam len rozbalene,alebo v .rar Toto by som potreboval upresnit,kedze mam CSO,rozbalit ako co?ulozit,ako co?Alebo ako :lol: //Tak som to supol ako .iso,aplikovane(0.9.9) na .bin a aj tak nic !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 hehe, chcipl ve stejny lokaci jako muj :P ale Rathalos zustane aspon u me neprekonan :)rathalos me taky ceka, ale cekem se na nej tesim, proti nemu bojuju fakt rad, tak doufam, ze ma na G ranku aspon nejaky novy utoky.. jinak ja ho celkem lovil 126x, tak doufam, ze pro me to nebude freeze..KILLaMH: 1) sezen MHP2G v iso... stahni, nebo preved z cso 2) spust UMDGen a otevri v nem to iso 3) v UMDGen jdi do slozky USRDIR, kde je soubot data.bin 4) klikni pravym tlacitkem na data.bin a zvol apply patch.. vyber svuj path(*.ppf) 5) po dokonceni to vsechno uloz jako iso.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ehmm... weste, kdo tu říkal že Naruga X je hnusnej ? :D Jinak Gj, pěkně ;) Jo to video, to je pwnage, musim to někdy zkusit.... nevěděl sem že to takle de... Nic moc skill, ale sranda xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 [;354969']rathalos me taky ceka' date=' ale cekem se na nej tesim, proti nemu bojuju fakt rad, tak doufam, ze ma na G ranku aspon nejaky novy utoky.. jinak ja ho celkem lovil 126x, tak doufam, ze pro me to nebude freeze..KILLaMH: 1) sezen MHP2G v iso... stahni, nebo preved z cso 2) spust UMDGen a otevri v nem to iso 3) v UMDGen jdi do slozky USRDIR, kde je soubot data.bin 4) klikni pravym tlacitkem na data.bin a zvol apply patch.. vyber svuj path(*.ppf) 5) po dokonceni to vsechno uloz jako iso..[/quote'] 173 Losu na konte (vsecky mozny ranky), a stejne fuj, jako verim ze s kladivem np, nicmene chci i ten ocas, tak uvidim, ted na nej zase po chvili zaskocim, tak mu treba natrhnu zadel :) a kdyz ne, tak ho zatlucu jak hrebik :) a ano, novy pohyby/utoky ma :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ja bych rek, ze podstate ma jen noy komba:roll: ale po me je jasnej favorit Aka/Uca-s tema je o fakt sranda jinak sem si pred nedavnem(tejdnem:cheesygrin:)dal HR9 final invitation s uca bowem-1. byl na pohodu,ale druhej... dobry kombo na uca by byl 1 s fire duals-zadni noha a druhej do hlavy hammerem,to by asi byla celkem rychlovka...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 ^^ 3x flame duals a 1x hammer je taky rychlovka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 to uz je lamarna... trchu OT: nevsim si nekdy kolik lidi hraje na xlinku tekkena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.