pigi96 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 priprava do Great Hall kdyz se podivas na Q na HR1 tak vidis Rathalos atd a myslim si ze bys to hned ze zacatku nedal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 jo takhle... Já už dělám u tý babky questy ****** a myslel jsem, že až to dodělám tak budu mít 2 HR...:D A dokolika jsou ty HR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 9 maximum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 lol... Já jsem fakt debil...:) Já mám nahranej 60 h, už mám hotový skoro všechny úkoly u babky, a pořád se divim, že nemám vyšší HR...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 jj to jsem se taky divil az pak mi rekli ze se to dela V GH :D a ted jsem HR 5 myslim dlouho jsem to nehral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 tak díky za radu... Teď jsem dost dobře vyskillovanej a ty první úkoly v tý hospodě budu dělat poslepu...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 tak díky za radu... Teď jsem dost dobře vyskillovanej a ty první úkoly v tý hospodě budu dělat poslepu...:D jj pokud uz jsi tak daleko tak treba minovaneho ratalose das na 10-15 ran uplne v pohode :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 rathalose a rathiana mám skvěle zvládnutýho, prtože mám z něho LS, a teď ho chci vylepšit a potřebuju k tomu Rathian Plate a možnost, že to spadne je 4%, takže ho teď pořád zabíjim, dneska jsem ho zabil už 9x a pořád nic...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 rathalose a rathiana mám skvěle zvládnutýho, prtože mám z něho LS, a teď ho chci vylepšit a potřebuju k tomu Rathian Plate a možnost, že to spadne je 4%, takže ho teď pořád zabíjim, dneska jsem ho zabil už 9x a pořád nic...:D tak to GL pokud mas ICQ posly mi ho PM muzem pokecat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Gathering Hall, ne great a Rathian plate z Iana u babky nevymlatis, tj HR4-6 Ian nebo Ian u questu od kocky pokud si to spravne pamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Gathering Hall, ne great a Rathian plate z Iana u babky nevymlatis, tj HR4-6 Ian nebo Ian u questu od kocky pokud si to spravne pamatuju... ian je Rathian?:) A znamená to, že Rathian Plate vymlátim až budu mít HR 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Nejsem si jistej ale ty šance ( jestli nějaký vůbec existujou ) sou mega malý.. takže jak říká waiet, vyšší HR iana = lepší šance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a je lepší když má meč atributy 250 jedu, nebo 225 ohně?:) Nevim jak se rozhodnout, síla je stejná...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 na každýho funguje něco jinýho http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/943356/53725 obecně... http://www.gamefaqs.com/portable/psp/game/943356.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 A když si vemu např. atributu oheň na Rathalose, uškodí mu to aspoň trochu, nebo je to stejný jako bez atributy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Gathering Hall, ne great a Rathian plate z Iana u babky nevymlatis, tj HR4-6 Ian nebo Ian u questu od kocky pokud si to spravne pamatuju... jj, Gathering, sry, předtím jsem to spletl btw. jak jsem tak zkoušel adHoc party, tak jsem zjistil, že s HR1 tam ani nemá cenu hrát xD musím se rychle vypracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 jsem teprve v HR 2, a chtěl bych si pořídit porádnej Bow... Nevíte o ňákym dobrym Bow, ktery bych si mohl takhle na začátku pořídit? Doufám, že poradíte...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 co mě naštvalo, že se prej bude za HM 3 online platit (prý 8 euro za 30 dnů :roll:) vyjde začátkem roku 2010 stáhnul sem plnou japonskou verzi (i dvakrát) a přesto nefungovala a tak stahuju demo, ty gameplaye sou prostě neskutečně skvělý :D edit: už to fachá :) pařim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 co mě naštvalo, že se prej bude za HM 3 online platit (prý 8 euro za 30 dnů :roll:)vyjde začátkem roku 2010 stáhnul sem plnou japonskou verzi (i dvakrát) a přesto nefungovala a tak stahuju demo, ty gameplaye sou prostě neskutečně skvělý :D a to MHF 3 výjde i na PSP? Myslel jsem, že jenom na Wii...:) Ale stejně, když mám rozehraný Unite, tak nezačnu s trojkou, to by bylo blbý...:) Jo a chtěl jsem se zeptat, můžu v HR2 sehnat Blood Red Horn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ErOOr Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Čaute mám problem s Urgent quest na HR3 s Tigrexem. Nevím zda toto už zde zaznělo. Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 a to MHF 3 výjde i na PSP? Myslel jsem, že jenom na Wii...:) Ale stejně, když mám rozehraný Unite, tak nezačnu s trojkou, to by bylo blbý...:) Jo a chtěl jsem se zeptat, můžu v HR2 sehnat Blood Red Horn? MH3 je Wii only, napsal sem to sem jenom jako zajímavost ^^ http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/943356/55031 - CTRL + F a zadej název věci co hledáš Blood Red Horn ti padá když zničíš horn (roh) monoblosovi (40% šance) u babky (elder) a nebo z damyo hermitaur když zničíš shell (skořápku co má na zádech:)), jen pro upřesnění Čaute mám problem s Urgent quest na HR3 s Tigrexem. Nevím zda toto už zde zaznělo. Děkuji předem. najdi nějakej guide na youtube, třeba - nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 a rozbiju tomu Hermitaurovi tu skořápku lukem?:) Když pořád budu střílet do toho rohu, bude to ok?:) EDIT: tak to zkoušim, zkoušim... a nejde to.. vždycky ho zabiju, ale nerozbiju mu tu skořápku... Zkoušel jsem už na něj jít s GS, LS, a Bow a nic... Nevíte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 nejlepší je na to hammer / hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 můžu někde sehnat firestone, když jsem teprve v HR 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ErOOr Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Čaute mam trochu problém s tím když Tigrex zařve tak mně paralizuje a zabije. Nevíte jaký set je proti tomu řevu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.