Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 je proti tomu dekorace... earplug jewel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 je proti tomu dekorace... earplug jewel... ale houby kasly na jevel vem si na neho nejaky GS co ma att paralyzer,thunder a kdyz uvidis ze bude chtit zarvat tak jednoduše zmačkni R vem si na neho shock trap a jeste na kombinaci a mas vystarano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 zkusil jsem si koupit tu dekoraci co zvyšuje attack, ale když jsem se koukl do statusu, tak jsem měl attack pořád stejný... Nevíte proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 ... Kupovat jentak nějaký dekorace a dávat je jentak na nějaký comba neni to nejlepší co můžeš dělat. Vždycky, když chceš na brnění nějakej skill, snaž se, aby to brnění samo dávalo +body na tenhle skill, takže už jenom přidáš pár jewelů a máš to. errror: nevim jaký seš HR, pokud je to HR3 Tigrex, udělej si třeba Azure Rathalos set, dává HGE pokud si dobře pamatuju, jestli ne, plácni na něj jeden dva Earplug gemy. Pokud HR6 tak tam už je těch brnění na výber víc. Stačí se kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 víte někdo přesnější datum vydání MH3 v Evropě? (Wii only) smazal sem si omylem save v JAP verzi MH3 (jak sem měl vědět že ty klikyháky znamenaly delete? :D) a snažim se to zase nehrát abych byl víc natěšenej na EU verzi (komplet ENG a obraz půjde barevně :) (nějaký jiný kodování barev v televizi nebo co)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 často se tu mluví o HGE skillu, a já nemám ani ponětí o tom, co to je...:D Takže jste snad pochopili, na co se zeptám zase teďkon...:D co je HGE skill?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 HGE = High Grade Earplug. Na některý monstra ti stačí Earplug, aby sis nechytil uši a nezůstal stát na místě, když zařvou ( Rathian, Rathalos, Naruga, Blangonga ) Na některý, potřebuješ HGE třeba na Tigrexe, Akantora, Diablos, Khezu. Earplug je +10 earplug points HGE je +15 earplug points Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 HGE = High Grade Earplug.Na některý monstra ti stačí Earplug, aby sis nechytil uši a nezůstal stát na místě, když zařvou ( Rathian, Rathalos, Naruga, Blangonga ) Na některý, potřebuješ HGE třeba na Tigrexe, Akantora, Diablos, Khezu. Earplug je +10 earplug points HGE je +15 earplug points to je divný, protože mám earplug a když zařve Rathalos, tak se za ty uši chytim... A ješte jsem se chtěl zeptat, jaký zbraně jsou impact a jaký cutting? našel jsem si totiž na gamefaqs dva obrázky, s citlivejma místama monstra, a jeden obrázek je na impact weapon a druhý na cutting weapon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Earplug stačí na Rathalose, Rathiana, Azure Rathalose, Pink Rathiana HGE potřebuješ na Silver Rathalose, Gold Rathiana. cutting = ls, gs, ds bla bla prostě sekací zbraně impact = hammer, hh "mláticí" zbraně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Earplug stačí na Rathalose, Rathiana, Azure Rathalose, Pink RathianaHGE potřebuješ na Silver Rathalose, Gold Rathiana. cutting = ls, gs, ds bla bla prostě sekací zbraně impact = hammer, hh "mláticí" zbraně. a co jsou střílecí zbraně, jako např. Bow ? Bow ani neseká, ani nemlátí.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 střílecí zbraně sou střílecí zbraně na ty by měla bejt jiná tabulka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Nevíte co je lepší, jestli zbraň s 1040 sílou a zelenou ostrostí, nebo zbraň s 988 sílou a modrou ostrostí?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 jak mam prosim vas ziskat ,,rathian spike"? us sem ho zabil 3x a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Dávej ji vickrát a čim vyšší HR tim líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 dobre staci 10x ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 dobre staci 10x ? Jsem v HR 3, Ratkiana jsem zabil už 23x a ani jednou to z něho nepadlo... Myslim, že si budeš muset ještě počkat na vyšší HR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Záleží na tom, jaký máš štěstí. Můžou ti stačit dva, nebo jich budeš muset dát 20.. už si nepamatuju % na různejch HR, koukni na gamefaqs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Poradili by jste mi co jsou ty Treasure v Guild Card? Vůbec nemůžu přijít na co to je...:D A když tak mi prosim poraďte, kde můžu nějaký sehnat v HR 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ted dělám Q, kde mám zabít 2 Khezu... najdu je, a jeden menší než druhej...:cheesygrin: Jsou strašně malinký, nevíte jakto? Je to chyba hry, nebo je to naschval, jako mláďata?:) Omlouvám se za double post, ale je to tu mrtvý...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 sou schvalne takhle maly a rathian spike pada normalne zabij rathiana u zensky a ne v halle a mas to hnedka a treasure card je kdyz hrajes s vice lidma tak ti to vzrusta (aspon myslim ze je to vono az nebudu linej a zapnu psp tak se juknu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 sou schvalne takhle maly a rathian spike pada normalne zabij rathiana u zensky a ne v halle a mas to hnedkaa treasure card je kdyz hrajes s vice lidma tak ti to vzrusta (aspon myslim ze je to vono az nebudu linej a zapnu psp tak se juknu) neni treasure card, ale jenom sekce treasure v guild card... treasure jsou naky poklady, ktery obcas naky najdu, to jediny jsem si zjistil, nasel jsem si i video, kde je mam hledat, ale nevim od jakyho HR je muzu najit...:D jo a s tim Rathian Spike jsem se spletl, tech mam hodne, spletl jsem si to z Rathian Plate...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Rathian plate pada o podstatu min ale porad pada na gamefaqs to vsechno mas a s tema pokladama to se hleda no ale nejak sem to nikdy moc neresil googluj gamefaquj a youtubkuj vono to urcite najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Rathian plate pada o podstatu min ale porad pada na gamefaqs to vsechno mas a s tema pokladama to se hleda no ale nejak sem to nikdy moc neresil googluj gamefaquj a youtubkuj vono to urcite najdes já jsem toho našel plno... Kde to mám najít a všechny takový blbosti... Ale nikde jsem nenašel, k čemu slouží, takže jsou asi k prdu...:) A připadá mi, že už je to tu docela mrtvý... Chtělo by to něčim oživim....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Rathian Plate rozhodně na prd nejsou... Všechno je k něčemu dobrý :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Rathian Plate rozhodně na prd nejsou... Všechno je k něčemu dobrý :dozey: :dozey: kdyz chces delat strasne moc chytryho a pouzivat tyhle smajli tak si ty sasku precti ne jenom 2posty nadtim ale trosku vic on mluvi ze naprd sou asi ty poklady :) doufam ze si pro priste trapne a nepouzitelne komentare nechas dekuji. a aby to nebyl offtopik: tak si myslim ze ty poklady ti davaj takovy ti pokepoints (nebo jak se to menuje) ze muzes posilat tu kocku po vode za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.