arcane245 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 pls lidi jak mam zabit toho draka menuje se nak viut kut a quest jungle menace.v ty jeskyni je to v poho ale pak nekam uleti a ja ho 15min hledam a kdyz ho najdu ma tam velkou ochranku to pste nejde pls dejte nake tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 1) abys ho lehčejc našel, hoď na něj Paintball 2) ... Není snad nic lehčího než zabít Kut-ku... Prostě buď opatrnej, přečti si jeho pattern... Má snad všehovšudy 4 útoky... (běh, klování, tail whip a fireball)... :dozey: kdyz chces delat strasne moc chytryho a pouzivat tyhle smajli tak si ty sasku precti ne jenom 2posty nadtim ale trosku vic on mluvi ze naprd sou asi ty poklady :) doufam ze si pro priste trapne a nepouzitelne komentare nechas dekuji.a aby to nebyl offtopik: tak si myslim ze ty poklady ti davaj takovy ti pokepoints (nebo jak se to menuje) ze muzes posilat tu kocku po vode za to Sry, myslel jsem že to patří k té první části předchozího quote, máš to psát přehledně :dozey: :dozey: No jinak treasure hunty jsou k získávání Pokke Points... A ty jsou náramně užitečný. Dostáváš pokud vím desetinu všech treasure points v těch Pokke... Jinak treasure se ti samozřejmě nenechají, jde jenom o ty body... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Sry, myslel jsem že to patří k té první části předchozího quote, máš to psát přehledně :dozey: :dozey: No jinak treasure hunty jsou k získávání Pokke Points... A ty jsou náramně užitečný. Dostáváš pokud vím desetinu všech treasure points v těch Pokke... Jinak treasure se ti samozřejmě nenechají, jde jenom o ty body... Kazdej to pochopil :) kdyz se ti to nelibi tak se k tomu nevyjadruj a nehunti credits :) (sry za OT ale koukam tohle forum de fakt hodne do sracek... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Četl jsem na jedný stránce jeden kec, nevim jestli je to pravda, ale prej když jdu na Q, kde mám zabít např. Tigrexe, uberu mu životy a on mě 3x zabije, takže se vrátim do vesnice, jdu na Q znova, a Tigrex má ty životy, co měl minule než mě zabil, takže ho už jenom dorazim(doufám, že jse to pochopili, těžko se to vysvětluje)... Je to možný, nebo je to jen kec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Kec. (10 znaků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Spíš si to zmotal, takhle to funguje u elder dragonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Spíš si to zmotal, takhle to funguje u elder dragonů. takže až budu lovit např. chameleona, tak do něho můžu řezat, dokuď mě nezabije, a pak ho jen dorazit?:) To je dobrý...:D Jo a nevíš, proč když zabíjim Kushala Daoru, proč vždycky odletí, a já mám misi dokončenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Ne. U elder dragonů ( Chameleos, Kushala, Teo, Luna, Fatalis, Crimson Fatalis, White Fatalis ) máš 25 minut, na to abys je buď zabil, nebo jim ubral dost HP na to, aby odletěli. V dalšim kole maj tolik HP, kolik jim zbylo ( + trošku se vyléčí ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 panove sice sem to uz psal do sousedniho topicu, ale jiste mi odpustite ze to supu i sem jdou prehodit savy z 2nd G do freedom unite? pokud ano, udela to pro me nejaka dobra vila? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 huraaa dneska sem zabil konecne toho tigrexa a vzal sem si na nej queen blaster II . a mam celkem nahrano 63 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 panove sice sem to uz psal do sousedniho topicu, ale jiste mi odpustite ze to supu i semjdou prehodit savy z 2nd G do freedom unite? pokud ano, udela to pro me nejaka dobra vila? :) Jde... Ale musíš si to udělat sám (existuje na to návod) bo pokud se to udělá na jiném PSP, na tom tvém ten save nepojede... (Z vlastní zkušenosti...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 našel jsem si na gamefaqs tabulku výroby hammera, je tam jeden, kterej se vyrobí s Large Ruststone... Sehnal jsem si Lg Ruststone a mohl jsem si z něj vyrobit hammer, nebyl tam název, jenom otazníky, ale tak to je u všech zbraní, co vyrábím z Ruststone... Myslel jsem, že to bude on a on to byl blbej War hammer... Nevíte proč? Jak si mám teda z toho Lg Ruststone vyrobit Rustet Hammer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 našel jsem si na gamefaqs tabulku výroby hammera, je tam jeden, kterej se vyrobí s Large Ruststone... Sehnal jsem si Lg Ruststone a mohl jsem si z něj vyrobit hammer, nebyl tam název, jenom otazníky, ale tak to je u všech zbraní, co vyrábím z Ruststone... Myslel jsem, že to bude on a on to byl blbej War hammer... Nevíte proč? Jak si mám teda z toho Lg Ruststone vyrobit Rustet Hammer? tak jestli sis to neulozil tak tu hru proste vypni a zapni protoze se ti ta zbran vyroby asi haluzove tak to furt tu hru restartuj dokud se ti ta zbran nevyrobi urcite budes mit . mozna se mylim ale myslim ze to je tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Save game -> Udělej rusted weapon -> buď to vyjde / nebo ne -> pokud ne tak to vypni -> znova naloaduj -> di na quest, jakejkoliv -> save game -> zkus .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 WItekS, kolik máš nahraných hodin?:D Nejsi ty už docela mistr ČR?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Heh.. Na MHP2G 1600 ,ale už sem dlouho nehrál.. Na Frontieru, to bych se musel kouknout. Pak to sem napíšu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Čau, mám problém. Nevím jestli jsem nepochopil styl hry nebo jsem jen hloupej, ale na mě je hra strašně těžká =( Udělal jsem babčiby questy * a ** a teď´ chci dělat guild questy, ale hned * questy jsou pro mě buď neudělatelný nebo jen s obtížema a quest musím dělat tak 6-7x a to je na pi**. Třeba ten posranej buldrome mě dá na cca 3 rany a to si myslim že není normální ne? Pls, help, =(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tak máš špatný brnění, neb zkus jinou zbraň... na 3 rány je to normální, musíš mít u sebe herb, potion a nejlíp mega potion( to jsou lékárničky)...musíš před nim uskakovat... Jinak z jakou zbraní hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Hraju s great sword. Díval jsem se na jedno video a už si myslím že to s ním celkem zvládám.. No deď chodím a sbírám věci na vylepšení věcí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 zkus Hammer... Bulldrom bude okamžitě mrtvej, a když si uděláš Hammer z Bulldroma a párkrát si ho vylepšíš jenom věcma z něho, který v pohodě seženeš, tak budeš na začátek hry král, protože má sílu 936.. Koukni se na tenhle obrázek: http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/54076 .... Je to taková cesta Hammera, když si koupíš ten první, co se jmenuje Bone Club a pak máš jen nalevo >Bull Hammer> Bull Head Hammer> Bull Tusk Hammer a to je konečný hammer, docela dobrý na začátek, já jsem s ním hrát do HR3...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jakej skill pro felyna je podle vás nejlepší? :)Mám otevřený všechny a nevim, jaký budou pro mojeho felyna nejlepší... :) Jinak sry za double post...:oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 pls poradte mi a jak nastavim aby felyne chodil semnou na ty questy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 pls poradte mi a jak nastavim aby felyne chodil semnou na ty questy?? musíš si ho označit, ted z hlavy ti neřeknu jak se to přesně dělá, ale musí být u ní červená tlapka... EDIT: koukni se na 1. stranu, v 3. bodě to Witeks píše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tak v te sve kuchyni si ji oznacis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Ještě otázka (určitě strašně hloupá):oops:: Mám Iron katana gospel, a chci zabít Khezu, abych si mohl udělat Eager cleaver. Buším do něj ale už strašně dlouho a furt žije. Nemůžu si u monstra nějak zapnout healthbar nebo něco podobnýho, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.