WItekS Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 oblivion: ne-e, healthbar si nezapneš jinak než přes cheat. Khezu je slabej na fire, ale i s tou Iron Katanou ho dáš, jenom to nebude hned ;) termix to někde na první stránce psal, jak si vzít felyna na quest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Hele taky možná blbý dotaz, ale jak zjistím, kde všechny ty věci seženu. Např. přines to a to a jak zjistím kde to najdu?? (Asi to zní blbě) :D E//: Tady sem nějaké mapy stáhl, tak se chci zeptat jestli sou všechny :D http://uloz.to/3450273/mhfu-mapy.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 a co mas treba donest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Hele taky možná blbý dotaz, ale jak zjistím, kde všechny ty věci seženu. Např. přines to a to a jak zjistím kde to najdu?? (Asi to zní blbě) :DE//: Tady sem nějaké mapy stáhl, tak se chci zeptat jestli sou všechny :D http://uloz.to/3450273/mhfu-mapy.rar všechny mapy máš na gamefaqs, je to dost dobrá stránka, máš tam skoro všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Ještě mám otázku. Dá se nějak vyjít z village (ne v questu), když chci sehnat nějaký item a v questu mám ještě nějaký limit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 No jsou takový ty úkoly, kde máš jít k modré bedně, vzít si tam Paw Pass Ticket a dát ho do té červené bedny... A tyhle úkoly se používají na hledájí různých věcí atd., protože takovej quest ti zabere max 30 vteřin a pak máš 50 minut čas...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Kde ten úkol dostanu??:cheesygrin::cheesygrin: Jsem ze začátku u 2 hvězd u babky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Kde ten úkol dostanu??:cheesygrin::cheesygrin: Jsem ze začátku u 2 hvězd u babky v GH je máš hned od začátku a myslim, že u babky jí už taky máš, je to první úkol a myslim, že se jmenuje Gathering- název mapy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Po asi 20ti pokusech sem zabil Khezu, ale nedostal sem od něj žádnej electro sac =((((( Myslíte, že když ho dám znova tak mi nějakej vypadne, nebo musím být vyšší level nebo HR nebo jak se tomu tady říká...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oblivionrpg Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak sem si ho teď dal znova a hned na poprve =) A vypadli mi 2 electrosacy, takze muzu vylepsit svou katanu konecne.. Juchůůů-- Edit: kurva tak potrebuju 4 sacy. Tak nic no =/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 GH je asi gathering hall co?? Kdo tam ty questy zadává?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ty 3 ženský na levo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 A to se odemče až udělám 1. hvězdu u babky + ten quest na odemčení 2. hvězdy ne?? Já si smázl save totiž :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 ty máš myslim hned od začátku, otevře se ti to společně s tou babkou... Jinak Witeks, děláš taky něco jinýho než že paříš MHF? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ale oni mě píšou že se mám vrátit později. Jinak hraju UNITE tak jestli to není tím.A quest mě tam zadá jen ten nějakej trpaslík úplně vlevo, že mám zabít Giadroma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ale oni mě píšou že se mám vrátit později. Jinak hraju UNITE tak jestli to není tím. já hraju taky UNITE...:) Tak zkus udělat nějaký ty úkly u babky... Jinak tobě ty úkoly bude dávat jen ta růžová(zatim), to je ta uplně na kraji, ta co stojí ti jenom oznamuje, že máš urgent quest... tak zkus jít k tý růžoví a kliknout na ní víckrát, třeba si s tebou jednou pokecá a podruhý dá úkol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 třeba si s tebou jednou pokecá a podruhý dá úkol... Jo bylo to tímhle :cheesygrin::cheesygrin: Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Jinak Witeks, děláš taky něco jinýho než že paříš MHF? :D haha to se neboj. Ale od tý doby, co hraju Monster Huntera tak už moc jinejch her nehraju.. Všechny mi proti tomu připadaj pitomý =P No a Frontier je strašně návykovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 pls s questem Water Wyvern in the Desert nemuzu toho Plesiotha porad zabit, pouzivam Ravage Blade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 haha to se neboj.Ale od tý doby, co hraju Monster Huntera tak už moc jinejch her nehraju.. Všechny mi proti tomu připadaj pitomý =P No a Frontier je strašně návykovej. já myslel uplně něco jinýho než počítač... Přece jenom nesedíš u kompu nebo u psp a nepaříš celej den a pořád dokola... A jestli jo, tak si na tom špatně...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Jo pochopil sem to. Taky sem na to řek, jo to se neboj. Třeba teď sem v Itálii =P A za dva tejdny jedu na soustředění s judem. atd atd. ale to je OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lief1468624470 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Co se vyplati vic? elemental attack up nebo attack up large? + jaky skilly se nejvic hodej na kocku, mam otevreny vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 ty vole nikdy bych nerekl ze se v solu dostanu na HR9 :D ten yamatsukami mi prisel celkem lehkej :D ani nevite jak sem rad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Fata, co je na tom pravdy? xD Fakt jo? Hr9 solo jo? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Fata, co je na tom pravdy? xDFakt jo? Hr9 solo jo? xD pravdy je na tom dost, nekecá, je to strašnej frajer...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.