fatalis Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Můžeš mi vysvětlit, proč mi tohleto píšeš sem? Já nevim, je možný, že si nějaký postižený, ale tohle te topik o MHFU a né nějaká volná diskuze blbče... ještě k tomu jsme se dneska viděli a nenapsal si mi nic nutnýho...:roll: Koukám, že demence lidí je už na MAX... Jinak sorry za OT...EDIT: ty vole, to by ste nevěřili co ten debil udělal... on mi napíše sem takovou kravinu a do 10 min se ke mě stavil... kdyz sem ho videl ve dverich tam sem myslel, ze se asi poseru... nevšimej si spamu ja byl horši :D z akantorem bys nemel mit problem je celkem lehky naber si flash bomby :D bomb material a flashbugy na kombnaci 2x max potion :D cold drink a hlavne nejaky dobry hammer Onslaught hammer bych doporučil a do cca 25-30 minut by mel padnout :D ja mam mensi problem z ucamou :D pamatuju jak sem dal poprve akantora sem myslel ze se rozbrečim radosti :D fakt nic težkeho jen davat pozor EDIT: witku :) pls jak mam dostat z rathiana rathian spine :) potrebuju 1 na golden moon Z set a nevim jak to z nej vytřiskat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dávej HR6 Two Queens quest ( Rathian + Pink Rathian ) a nebo jenom HR3/HR5 Rathiana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dávej HR6 Two Queens quest ( Rathian + Pink Rathian ) a nebo jenom HR3/HR5 Rathiana. cože ja myslel že to je matroš z G-RANK rathiana diky witku :D EDIT: witku nespletl ses ja potrebuju rathian spinne ne spike :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Rathian Spine ? psp u sebe nemam, abych se podíval a tady to nikde nemůžu najít.. http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/943356/55031 vůbec si nevybavuju, že by existoval rathian spine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 zdar us sem tu dlouho nebyl za tu dobu se toho hodne zmenilo vite jaky je to pocit mit na sobe armor z White Fatalis super :P :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 zdar us sem tu dlouho nebyl za tu dobu se toho hodne zmenilo vite jaky je to pocit mit na sobe armor z White Fatalis super :P :) Bohužel, k Fatalisovi jsem se ještě nedostal...:D Já sem rád za set ze Silver Rathalose...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 jn fatalis je proklate teskej ale nejvic mi delal problem tigrexove a garuga na G level ty sem nesnasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 crimson a black fatalis jsou lehci ale wh.fata je z nich nejtežši :) konečne sem si udelal od všech HR9 elder dragonu sety na blademastra :) dokonce i od ucamulbase :) sem se divil kdyz mi přišly 3 divine plate v rewardu :D ted dodelavam volcanos set :D witku jak otevřit fatalise na hr9 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 mate tu nekdo nejakej z tehle setu? White Fatalis set RARE 10 Dark Ukanlos RARE 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 crimson a black fatalis jsou lehci ale wh.fata je z nich nejtežši :) konečne sem si udelal od všech HR9 elder dragonu sety na blademastra :) dokonce i od ucamulbase :) sem se divil kdyz mi přišly 3 divine plate v rewardu :D ted dodelavam volcanos set :Dwitku jak otevřit fatalise na hr9 ? ja nevim proč ale strašně mi dělali problem tigrexove a naruga garuga na HR9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 crimson a black fatalis jsou lehci ale wh.fata je z nich nejtežši :) konečne sem si udelal od všech HR9 elder dragonu sety na blademastra :) dokonce i od ucamulbase :) sem se divil kdyz mi přišly 3 divine plate v rewardu :D ted dodelavam volcanos set :Dwitku jak otevřit fatalise na hr9 ? witek nejsem ale fatalise na hr9 otevřeš dokončením řady zbraní v G-lvl training Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 witek nejsem ale fatalise na hr9 otevřeš dokončením řady zbraní v G-lvl training hej tak to dikes :d trainingy sem skoro nedelal :D neviš kdo je dark ukanlos ja tu mam jen ucamulbase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 hej tak to dikes :d trainingy sem skoro nedelal :D neviš kdo je dark ukanlos ja tu mam jen ucamulbase :D názvy neřeš, je to prostě ukanlos = ucamulbas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 :D to jsem nevedel dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 mate tu nekdo nejakej z tehle setu? White Fatalis set RARE 10 Dark Ukanlos RARE 10 já ^^ witku jak otevřit fatalise na hr9 ? Han to říká správně, stačí dá jeden každej G training s jakkoukoliv zbraní na otevření Fatalise HR9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Han to říká správně, stačí dá jeden každej G training s jakkoukoliv zbraní na otevření Fatalise HR9. :D dikes jak cip mate tu nekdo nejakej z tehle setu? White Fatalis set RARE 10 Dark Ukanlos RARE 10 ja taky krome hr9 fata setu mam od ucamulbase set a od vsech hr9 elder dragonu :) edit : mam tu par skillu o kterych nic nevim tak prosim o radu :D nevim co to je terrain negated,concentration,perseverance,flame scale protect,mist hide protect,stealth,mobility+1,gathering+1 dam big thanks :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Terrain Negated: Když se přiblížíš k lávě ve Volcanu, nebude ti to ubírat životy / bude jenom pomaleji, záleží jestli máš "Low" nebo "High". Concetration: Zrychluje nabíjení u Giant Sword a Bow a taky dělá rychlejší nabíjení power baru u Long Sword. Perservance: Pokud máš víc jak 50% HP sebesilnější útok tě nemůže zabít, zbyde ti vždycky jeden HP. Flame Scl Protection: Poison Negated, Fatigue Negated ( chameleosovo útok co bere staminu pokud si pamutuju.. ), Anti Theft Mist Hide Protection: (Ice Res+20 nebo +30,) Anti Freeze, Dragon Wind Res Stealth: Monster bude preferovat jiný hráče a bude se na tebe otáčet míň. Mobility:Ubírá míň staminy při kotoulech a skocích s lance/gl/bow. Gathering+1: Můžeš víckrát sbírat na jednom místě. U něterejch si nejsem 100% jistej, pač jak sem několikrát říkal.. už to nehraju.. Ale mělo by to bejt dobře ;) btw zrovna edituju nový video, dneska už bude na YouTube =P Je to HR100 lao shan zabitej ve 3tim arealu, celý to má 8 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jen bych dodal, že ten skill survial, perservance nebo jak se tomu řiká, tak to není že pokud máte víc jak 50% života, správně je to tak, že musíte mít (nejsem si jistej) asi 75 životů (max je 150) zkoušel jsem jít na fatalise s tím, že mi kočky uvařily ´špatně´ a snížily mi životy, měl jsem zmenšenej health bar a měl jsem tušim okolo 80% života a stejně mě zabil na jednu ránu takže ne 50%, ale nad 75 života! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Terrain Negated: Když se přiblížíš k lávě ve Volcanu, nebude ti to ubírat životy / bude jenom pomaleji, záleží jestli máš "Low" nebo "High".Concetration: Zrychluje nabíjení u Giant Sword a Bow a taky dělá rychlejší nabíjení power baru u Long Sword. Perservance: Pokud máš víc jak 50% HP sebesilnější útok tě nemůže zabít, zbyde ti vždycky jeden HP. Flame Scl Protection: Poison Negated, Fatigue Negated ( chameleosovo útok co bere staminu pokud si pamutuju.. ), Anti Theft Mist Hide Protection: (Ice Res+20 nebo +30,) Anti Freeze, Dragon Wind Res Stealth: Monster bude preferovat jiný hráče a bude se na tebe otáčet míň. Mobility:Ubírá míň staminy při kotoulech a skocích s lance/gl/bow. Gathering+1: Můžeš víckrát sbírat na jednom místě. U něterejch si nejsem 100% jistej, pač jak sem několikrát říkal.. už to nehraju.. Ale mělo by to bejt dobře ;) btw zrovna edituju nový video, dneska už bude na YouTube =P Je to HR100 lao shan zabitej ve 3tim arealu, celý to má 8 minut. DIKY witku mam jeste dotaz kdyz se otevre hr9 wh.fata tak musim ho dat v prvnim kole nebo muzu na neho jit vickrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Han: Jo, možná máš pravdu, musel bych se podívat na gamefaqs. Možná je to 60%+ pro survival a 50%- pro Adrenaline. fatalis: Můžeš na něj jít víckrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Han: Jo, možná máš pravdu, musel bych se podívat na gamefaqs. Možná je to 60%+ pro survival a 50%- pro Adrenaline.fatalis: Můžeš na něj jít víckrát tak tos me potěšil pač ten blby hr6 wh.fata :D mi pride nesmrtelny neže by byl težky ale nezbyde mi vzdy čas jinak rozhodl jsem se koupit Wii :) samozdrejme ktomu klasic Gamepad ne ty dva blby ovladače :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 tak tos me potěšil pač ten blby hr6 wh.fata :D mi pride nesmrtelny neže by byl težky ale nezbyde mi vzdy čas jinak rozhodl jsem se koupit Wii :) samozdrejme ktomu klasic Gamepad ne ty dva blby ovladače :D On je v HR 6 White Fatalis? Toho si musim nějak otevřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 On je v HR 6 White Fatalis? Toho si musim nějak otevřít? NEVIM JESTLY TAM JE ALE JA HO MAM STAŽENYHO :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 na wii se mh3 hraje dobře s wiimote, zprva mi to vůbec nešlo, ale zvyknul sem si a ani by mě nenapadlo teď říct, že je blbý ovládání fatalise na hr6 odemkneš dohráním řady zbraní v základním tréningu (třeba všech 10 questů s bow/gun) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 na wii se mh3 hraje dobře s wiimote, zprva mi to vůbec nešlo, ale zvyknul sem si a ani by mě nenapadlo teď říct, že je blbý ovládánífatalise na hr6 odemkneš dohráním řady zbraní v základním tréningu (třeba všech 10 questů s bow/gun) a kolik je max hr v mh3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.