Han3 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 a kolik je max hr v mh3 :) 100 HR minimálně witku chtěl jsem se tě zeptat - HR se zvyšuje expením nebo stejně jako v MHF po zabití určitejch monster? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 100 HR minimálněwitku chtěl jsem se tě zeptat - HR se zvyšuje expením nebo stejně jako v MHF po zabití určitejch monster? doufam že ta hra je na dlouho pač nechci kupovat wii zbytečne a co MULTIPLAYER jde to po netu ? :D doufam ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 fatalise na hr6 odemkneš dohráním řady zbraní v základním tréningu (třeba všech 10 questů s bow/gun) V treninkach mam trochu zmatek, mluvíš o těch Battle Training? tam jak jsou určitý monstra a já mám na výběr ze zbraní, z jakýma to monstrum chci dát? Takže mám si vybrat nejakou zbran( např. Hammer) a 10x stim zabít monstra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 V treninkach mam trochu zmatek, mluvíš o těch Battle Training? tam jak jsou určitý monstra a já mám na výběr ze zbraní, z jakýma to monstrum chci dát? Takže mám si vybrat nejakou zbran( např. Hammer) a 10x stim zabít monstra? dokončit všechny úkoly s určitou řadou zbraní, takže třeba u některejch úkolů máš na výběr hammer nebo hunting horn a ty ukoly uděláš doufam že ta hra je na dlouho pač nechci kupovat wii zbytečne a co MULTIPLAYER jde to po netu ? :D doufam ze jo singl je docela krátkej, napoprvé bych ho dohrál asi za 100+ hodin (všechny ukoly hotový) je to dělaný právě na multiplayer po netu! ale platí se za něj a tak očekávám, že se budou oběvovat neustále nový monstra jako ve Frontier koukni na youtube, čekám na duben až to vyjde (nebo březen?) a pak koupim origo a budu hrát po netu split screen pro dva hráče je jenom pro arena questy (jen 10 úkolů), ale zajímavý je, že pro jednoho hráče je hra daleko daleko snadnější, než ve dvou (splnění časovýho limitu zabití monstra), měl jsem zato, že v týhle hře je to vždycky - čím víc lidí, tím daleko lehčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 dokončit všechny úkoly s určitou řadou zbraní, takže třeba u některejch úkolů máš na výběr hammer nebo hunting horn a ty ukoly udělášsingl je docela krátkej, napoprvé bych ho dohrál asi za 100+ hodin (všechny ukoly hotový) je to dělaný právě na multiplayer po netu! ale platí se za něj a tak očekávám, že se budou oběvovat neustále nový monstra jako ve Frontier koukni na youtube, čekám na duben až to vyjde (nebo březen?) a pak koupim origo a budu hrát po netu split screen pro dva hráče je jenom pro arena questy (jen 10 úkolů), ale zajímavý je, že pro jednoho hráče je hra daleko daleko snadnější, než ve dvou (splnění časovýho limitu zabití monstra), měl jsem zato, že v týhle hře je to vždycky - čím víc lidí, tím daleko lehčí taky sem si toho všimnul u 2G když hraju sam nedelam zadne chyby a zabiju kazdeho rychleji jakmile hraju z nekym hned je to horši :) ty vole celkove dohrany za 100 hodin to je hodne malo :( ja mam ve 2G presne 400 hodin a to jeste nemam otevreny fatalise EDIT : ono to bude asi tim tezši v mp kdyz naraziš na nejakeho trotla co to neumi hrat a zbytecne bude prekazet :D a nebo ho hnedka monstrum killne to me nasere nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Woah takže už hraješ ? Hezky :) Napiš víc postřehů atak. Jojo ve Frontieru se HR zvyšuje tim, že nabíráš HRpoints ( různě za různý questy ). S tim single / duo hranim to asi chápu.. ve Frontieru je to tak udělaný pro Premium questy ( 9.80USD ) -> na 72 hodin se ti otevřou questy za který je mnohem víc HRpts než za jiný questy a v rewardech dostáváš gold tickety ( jeden se prodá za 50 000z, z HR100 premium dostáváš většinou 3, 4 za kolo ). Tyhle questy se daj postnout buď pro 1-2 lidi, nebo pro 3-4. Pro 1-2 maj samozřejmě monstra míň HP, takže nepotřebuješ vždycky 4 lidi aby si to moh dávat rychle. Je to proto, že sou placený a myslim, že to funguje docela dobře. Asi takle nějak by to mělo fungovat i u Tri. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Woah takže už hraješ ? Hezky :) Napiš víc postřehů atak.Jojo ve Frontieru se HR zvyšuje tim, že nabíráš HRpoints ( různě za různý questy ). S tim single / duo hranim to asi chápu.. ve Frontieru je to tak udělaný pro Premium questy ( 9.80USD ) -> na 72 hodin se ti otevřou questy za který je mnohem víc HRpts než za jiný questy a v rewardech dostáváš gold tickety ( jeden se prodá za 50 000z, z HR100 premium dostáváš většinou 3, 4 za kolo ). Tyhle questy se daj postnout buď pro 1-2 lidi, nebo pro 3-4. Pro 1-2 maj samozřejmě monstra míň HP, takže nepotřebuješ vždycky 4 lidi aby si to moh dávat rychle. Je to proto, že sou placený a myslim, že to funguje docela dobře. Asi takle nějak by to mělo fungovat i u Tri. ^^ klidne bych i platil kdybych to zprovoznil :D :) a doufamze MHtri me nezklame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Napiš PM a kouknem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Napiš PM a kouknem na to. witku udelame to až budu mit rychlejši a stabilni internet :) tak to budu pařit furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 klidne bych i platil kdybych to zprovoznil :D :) a doufamze MHtri me nezklame :) ale pozor, zachvíli vyjde MH3 v evropě (konečně full engliš) a to si teda zaplatim určitě, rozhodni se jestli budeš hrát MH na PC nebo Wii (to sis snad kvůli týhle hře koupil ne? Obojí hrát asi nebudeš, cenově by se to tolik nevyplatilo :) witku zajímalo by mě, jak je to s obtížností, monstry a HR, jakym systémem je to dělaný, třeba že máš HR1 - level up na HR2 a pak ti naskočej nový úkoly - monstra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 ale pozor, zachvíli vyjde MH3 v evropě (konečně full engliš) a to si teda zaplatim určitě, rozhodni se jestli budeš hrát MH na PC nebo Wii (to sis snad kvůli týhle hře koupil ne? Obojí hrát asi nebudeš, cenově by se to tolik nevyplatilo :)witku zajímalo by mě, jak je to s obtížností, monstry a HR, jakym systémem je to dělaný, třeba že máš HR1 - level up na HR2 a pak ti naskočej nový úkoly - monstra? pocky kdyz si zaplatim originalku což si rozhodne koupim tak budu moct na wii hrat po netu zadačo nebo budu platit ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 pocky kdyz si zaplatim originalku což si rozhodne koupim tak budu moct na wii hrat po netu zadačo nebo budu platit ? :) i na wii je to placený a teď otázka jestli je to dobře - pokud se bude platit, o zábavu bude postaráno, nový questy... Before you fork over Wii Points you get a twenty day trial subscription. Afterwards, it’s 800 Wii Points ($ 8 for a 30 day subscription, 1,500 Wii Points ($15) for a 60 days, or 2,000 Wii Points ($20) for 90 days. Please note the online fees are only for Japan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 čau chci se zeptat kde se vezme Rathalos Ruby jsem HR 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 čau chci se zeptat kde se vezme Rathalos Ruby jsem HR 6 snad vždycky mi to padlo, když jsem dělal na HR6 epic hunting quest, kde je i rathalos (kut-ku,velociprey,rathalos?) nebo to taky padá ze silver rathalose gamefaq... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 čau chci se zeptat kde se vezme Rathalos Ruby jsem HR 6 Nedávno jsem si dělal set ze Silver Rathalose a potřeboval jsem na to 5x Rathalos Ruby, snad nejrychlejší způsob je když děláš Silver Rathalose a když už je skoro mrtvej (kulhá) tak položit trap a trang bombama ho uspat, pak je velká šance, že ho budeš mít v rewardech... Ještě se mi povedlo jednou sebrat rathalos ruby když vyletel do vzduchu a ja do něj hodil flash, on spadne a na zemi se blízká taková tečka, tak tam sem to už taky našel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 čau chci se zeptat kde se vezme Rathalos Ruby jsem HR 6 je to material z HR6 rathalose :) nejlepe davej quest kde je silver los a gold ian tam ti padne jak od lose ruby tak i od iana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Mám otázku hraju Monster Hunetr Freedom Unite a jsem v Basic Training a zbývá mi poslední sedmý quest, ve kterém mám zabít nebo ochočit monstrum ale nevím si rady jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Mám otázku hraju Monster Hunetr Freedom Unite a jsem v Basic Training a zbývá mi poslední sedmý quest, ve kterém mám zabít nebo ochočit monstrum ale nevím si rady jak na to. ochočit monstrum? to fakt jde? :) to ani nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 V MHP2G/MHFU to nejde, ve Frontieru jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 ochočit monstrum? to fakt jde? :) to ani nevim... lol hraju MHFU docela dlouho a o tomhle taky nic nevim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 V MHP2G/MHFU to nejde, ve Frontieru jo. A jak to jako funguje? Prostě tě to monstrum začne poslouchat nebo co?:) Chodí pak za tebou a je něco jako tvůj pomocník?(to asi težko, ale bylo by to hustý):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 heh to ne, funguje to asi takhle: Pokazdy, kdyz chytis nejaky monster ( trap + trangs ), mas sanci na to, ze ti zustane jako tvuj pet, mazlicek. Muze ho dostat jenom ten, co hostuje quest. Kazdy monster ma jinou % sanci, na to, ze ho chytis, treba Velocidrome ma 90% a Rajang asi 3% .. Kdyz teda uz mas svoje pet, muzes si nekym dat PvP ( player vs player ). Bojuje se v arene a ty se snazis zabit provitnikovo monster rychleji, nez on zabije tvoje. Muzes umrit treba 100x, ale hrajes dal a jenom te to zpomali. Ja mam Rathalose, Pink Rathiana a Graviose :) Svoje pets muzes ruzne krmit a tak, ale zas tak hodne tomu jeste nerozumim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 heh to ne, funguje to asi takhle:Pokazdy, kdyz chytis nejaky monster ( trap + trangs ), mas sanci na to, ze ti zustane jako tvuj pet, mazlicek. Muze ho dostat jenom ten, co hostuje quest. Kazdy monster ma jinou % sanci, na to, ze ho chytis, treba Velocidrome ma 90% a Rajang asi 3% .. Kdyz teda uz mas svoje pet, muzes si nekym dat PvP ( player vs player ). Bojuje se v arene a ty se snazis zabit provitnikovo monster rychleji, nez on zabije tvoje. Muzes umrit treba 100x, ale hrajes dal a jenom te to zpomali. Ja mam Rathalose, Pink Rathiana a Graviose :) Svoje pets muzes ruzne krmit a tak, ale zas tak hodne tomu jeste nerozumim... mazec, tak to je fakt styl! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Hele kde stáhnu ten patch aby se mi to dalo do angličtiny? Nějakej nejnovější kde je všechno přeložený, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Stáhni si Monster Hunter Freedom Unite a takovou věc řešit nemusíš...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.