S_Adam Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 A jaký je mezitím rozdíl ?Mezi MHP2G a MHFU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 A jaký je mezitím rozdíl ?Mezi MHP2G a MHFU? unite je v angličtině 2g je v japonštině, jde na to english patch, stříká víc krve a je zelená :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 mam menši dotaz hraju ted v traning school G-RANK a nevim jake vsechna monstra tam maj byt potrebuju je vsechny rozbit a mam jich projetych jen 6 a dal zadne nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 hele jaky je skill na na gunnera abych nenabijel zbran pokud to jde pač sem na netu videl ze strilel a nemusel nabijet furt plny zasobnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 prosim nekdo poradte co mam delat s tema pointama jak je dostanes za quest...prosim o radu...dekuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 myslis guild point? nebo pokke point Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 hele jaky je skill na na gunnera abych nenabijel zbran pokud to jde pač sem na netu videl ze strilel a nemusel nabijet furt plny zasobnik jj, dneska sem dodělal new set s guts,reload-1,recoil+1 a dám do něj ještě auto-reload (to je to co hledáš, je to i v trainingu s plesiothem), takže reload-1 mi v brnění vůbec nevadí :), navíc recoil+1 mi zajistí rychlejší palbu díky menší zpětný vazbě ale pozor, pokud máš auto-reload tak se ti recoil zvýší na strong (nebo jestli se zvýší o jednu příčku výš?) tak sem zvědavej jestli mi to recoil+1 zase sníží nebo jestli je to strong zafixovaný btw witeks se ptal na postřehy z MH3 při boji s někym většim jako třeba diablos je naprosto epic to jeho dupání, řev a i výskok ze země, hlavně když máš repráky na víc, připadá ti to jako doopravdy :) a co je asi největší vychytávka tak to, že monstra choděj a měněj útoky naprosto plynule, už žádný zasekávání, všechno je plynulý! když se zakopává tak ho můžeš vytáhnout sekáním, některejm monstrum svítěj ve tmě oči taky je dobrý, že hammer neni už tolik overpowered, na psp se dal rathian nebo rathalos dát s hammerem naprosto v pohodě, ale v MH3 je polovinu času ve vzduchu a na to se hodí spíš katana luky zmizely, místo nich si sám vytvoříš ze 3 odnímatelných částí vlastní kuši podle toho na co se ti hodí (každá část má jiný střely tak si je nakombinuješ podle sebe, recoil, reload..... to samý a podle toho jak co zkombinuješ tak ti to vyhodí výsledek a všechno ti to spočítá - jaký náboje,recoil,reload...) koukni na youtube, hlavně ten diablos mě dost překvapil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 plz lidi kde seženu Alluring Hide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 plz lidi kde seženu Alluring Hide http://www.gamefaqs.com/portable/psp/file/934395/50172 kdy se to už naučíte používat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 stačilo mi řisct zčeho to padá Edit: vtom nesmyslu se nikdo nevizná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 stačilo mi řisct zčeho to padáEdit: vtom nesmyslu se nikdo nevizná CTRL+F a zadáš to co hledáš vypíše ti to procenta dropu, z jakýho monstra padá, v jakym HR monstrum je prej nesmysl xDDD a přitom je to nejužitečnější stránka na MH jednoduše - padá to z Khezu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 myslis guild point? nebo pokke point tak mi rpsoim vysvetli co je tam to a tam to:Da k cemu to je a jak se to vyuziva??dam ti te naky crds za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 co je na tom pravdy ? http://www.joystiq.com/2010/01/26/monster-hunter-frontier-soon-stalking-beasts-on-xbox-360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Díky Hane, některý věci už sem viděl ve videjkách, ale třeba ty bowguny zní zajímavě :) Taky se mi líbí Diablos, popravdě, je docela strašidelnej :D Jo je to pravda, MHFO bude i na X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Díky Hane, některý věci už sem viděl ve videjkách, ale třeba ty bowguny zní zajímavě :)Taky se mi líbí Diablos, popravdě, je docela strašidelnej :D Jo je to pravda, MHFO bude i na X360 :wohow: oooo a neviš jestly to vyjde taky pro eu :) abych si to zahral protoze ted mam moznost koupit wii nebo xbox a ja nevim jak se mam rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 tak mi rpsoim vysvetli co je tam to a tam to:Da k cemu to je a jak se to vyuziva??dam ti te naky crds za radu... no guild points sou asi k nicemu ale pokke pints so na tu tvoji farmu.kdys mas naky ty pokke points tak zajdes za tim tiposem s batohem a za ty pointy si vylepsujes tu farmu a ty pokke pints sbiras tim e bud najides naky to vejce a odneses ho k tomu stanu nebo sbiras veci (v inventari je u nich napsany account item, nebo nak tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 :wohow: oooo a neviš jestly to vyjde taky pro eu :) abych si to zahral protoze ted mam moznost koupit wii nebo xbox a ja nevim jak se mam rozhodnout To neví nikdo, Capcom se k tomu vůbec nevyjádřil. Bejt tebou si koupim Wii a MHTri, nebo prostě ošéfuju MHFO na PC =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 To neví nikdo, Capcom se k tomu vůbec nevyjádřil.Bejt tebou si koupim Wii a MHTri, nebo prostě ošéfuju MHFO na PC =P no jo witku mh3 me strašne laka ale to je tak vse co by se dalo na wii zahrat grafika tam je jak na ps2 a tituly stoji taky za houby zato xbox ma vic dobrych her a :) a znatelne lepši grafiku ale uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 dneska sem dokreslil rathalose . podivejte http://2i.cz/a72f94be6d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 dneska sem dokreslil rathalose . podivejtehttp://2i.cz/a72f94be6d Pěknej nechtěl bys udělat třeba i Tigrexe nebo Nargacugu? Byl bych vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 no zkusim tigrexa asi az zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Je to pěkný, ale připadá mi, že mám moc velký křídla a naopak malou hlavu a tělo... JInak fešný..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 ale on tak ma byt :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 http://2i.cz/dbb71c36e5 tak tady je udelal sem brasku od tigrexe (Beriorosu) z moster hunter 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 dal sem ti za to thenks ale běda jestli to není tvůj výTVOR ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.