dan-dan-dan Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 David50G na 1. stránce je tutoriál je to na MHP2 G ale je to úplně to samý jen MHFU má originální překlad kdežto na MHP2 G musíš mýt patch tak tam jsou základy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Tak co, nikdo mi neporadí z brněním? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 já poradim ech si silver sol je dobrý a já bych neviděl důvod měnit už ho máš vylepšený na max? až zabiješ ucamulbase myslim že se zbroj dá vylepšit ještě 10 true armor spherama asi začnu hrát MHFU jak jsem si smázl ten save :-( nebo proč se ti silver sol nezdá? malej armor nebo dekorace mě se zdá dobrý obojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 já poradim ech si silver sol je dobrý a já bych neviděl důvod měnit už ho máš vylepšený na max? až zabiješ ucamulbase myslim že se zbroj dá vylepšit ještě 10 true armor spherama asi začnu hrát MHFU jak jsem si smázl ten save :-( nebo proč se ti silver sol nezdá? malej armor nebo dekorace mě se zdá dobrý obojí. Mám to vylepšený na max... A připadá mi defense a i skilly takový naprd... Už ho mám od HR 6 a teď když už mám G-rankový armory tak si myslim, že sou ohodně lepší než Silver Sol Set... Jinak sem si ted udělal, že mám hlavu, nohy a ruce od Silver Rathalose a tělo a "sukni" od g-rank Rathalose... :D Plus jsem si k tomu přidal dekorace a neni to tak špatný... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 jj tak to by taky mohlo bejt dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Co dělá skill constitution? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Tak jsem si konečně vymyslel set... :D Vim, že pro vás neni nic extra, ale já nejsem takovej blázen jako vy, já jsem rád, že mám tohle...:cheesygrin: EDIT: omlouvám se za double posts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Prohoď waist a leggins, možná ti to dá ra+2 každopádně nice looks ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 Kdybych to prohodil, tak z toho ra+2 nebude(snad se nepletu :D)... Každopádně by to bylo težší na výrobu... Protože na to potřebuju HvnlyRathalosScl a Gold Rajang Pelt a ani jedno já nemám, nemlžu to sehnat... Rajanga jsem ještě nezabil (nepotřebuju a ani jsem se o to nikdy nesnažil :D) a HvnlyRathalosScl uplně nenávidim... Zabil jsem už asi 20 G-Rank Rathalos a nemám ani jeden... :D Jinak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 supr quest na gold rajang pelt je v singlu 2 rajangy v great areně v ****** odemknou se po udělání všech questů co jsou v singlu a ten set je nice jen bych si dodělal dekorace na Ra +3 jestli to ještě nemáš zaplněný a nebo jestli by se to tam vešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 supr quest na gold rajang pelt je v singlu 2 rajangy v great areně v ****** odemknou se po udělání všech questů co jsou v singlu a ten set je nice jen bych si dodělal dekorace na Ra +3 jestli to ještě nemáš zaplněný a nebo jestli by se to tam vešlo. Dekorace mám uplně zaplněný, vyšlo mi to přesně na earplug a artisan... :D A jak získat Black Rajang Pelt+ ? Je to hodně těžký, nebo je to věc, která z něho padá pravidelně? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 vpoho když máš něco na ice cokoliv tak je to v poho máš to třeba ice dualkama do 10 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 vpoho když máš něco na ice cokoliv tak je to v poho máš to třeba ice dualkama do 10 min. Musí to být Rajang z G-ranku, nebo stačí když udělám třeba HR 6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 stačí i druhá obtížnost single Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 stačí i druhá obtížnost single no teď jsem zabil Rajanga v HR 6 a žádný plus nemám, všechno jen obyčejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 ale to je opravdu už divný zkus to ještě a dotaz kde jsi v single playeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 jsem v HR 8... a doopravdy v HR 6 mi z rajanga žádný plus nepadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 v single playeru už jseš u tý kočky? felyne elden quests? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 no konecne sem se dostal k psp a us to moc neumim :-( musim se to doucit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 dotaz nevíte někdo jak můžu nahrát video z PSP na YT no na to YT už bych to zvlád ale nějakej nahrávací program nebo jak to všichni nahrávaj chtěl bych natočit s kámošema něco z MHFU a vůbec nevim jak už jsem se někde ptal na dvou mýstech na jednom my řekli že musm mýt dobrou kameru že PSP žádnej program na to nepobere a na jedné stránce mi řekly přes nějaký prográmek ale neřekli jaký a pak neodepsali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 dotaz nevíte někdo jak můžu nahrát video z PSP na YT no na to YT už bych to zvlád ale nějakej nahrávací program nebo jak to všichni nahrávaj chtěl bych natočit s kámošema něco z MHFU a vůbec nevim jak už jsem se někde ptal na dvou mýstech na jednom my řekli že musm mýt dobrou kameru že PSP žádnej program na to nepobere a na jedné stránce mi řekly přes nějaký prográmek ale neřekli jaký a pak neodepsali. Všichni točej přes RemoteJoy, návody najdeš tady a určitě na googlu... Program funguje tak, že je PSP propojený s PC pomocí USB a ty na obrazovce na Pc vidíš to samý co na PSP... Tam už najdeš točení... :D EDIT: nevíte jestli se dá koupit Pale extract ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 nn nedá ale z kheza je v poho i z rvní ne? a dík za ten program fakt jsem ti vděčnej až se někam dostanem tak něco natočim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 nn nedá ale z kheza je v poho i z rvní ne? a dík za ten program fakt jsem ti vděčnej až se někam dostanem tak něco natočim :-) JJ, Z Khezu je snad 93%... Ale když jich potřebuju hodně... :D Jinak už se těsim až něco natočíš... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 nevim kde to sehnat na cfw 5.50 gen D3 nevíš já nic nenašel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 nevim kde to sehnat na cfw 5.50 gen D3 nevíš já nic nenašel :-( zkusil bych nejnovější... http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008090005 zkus to... a když to nebude fungovat, tak zkus ty starší, josu tam taky... A nezapomeň, že musíš mít nainstalovanej PSP type B v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.