dan-dan-dan Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 a co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 a co to je? věc, bez který to prostě nejde... Jestli chceš , tak ti to uploadnu, je to malý a lehký nainstalovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 mam problém remotejoy už jsem zprovoznil už s nim umym chtěly jsme s kámošem nahrát video ale jak mile zpustim multiplayr když mam zaplý pluginy remotejoy tak se mi to furt loadinguje třeba 5 min když dam home sekne se mi PSP nevíte někdo jestli někdo jo a odpoví ak mu děkuji děkuji i tomu koho něco napadne jestli jsem neudělal něco blbě já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 mam problém remotejoy už jsem zprovoznil už s nim umym chtěly jsme s kámošem nahrát video ale jak mile zpustim multiplayr když mam zaplý pluginy remotejoy tak se mi to furt loadinguje třeba 5 min když dam home sekne se mi PSP nevíte někdo jestli někdo jo a odpoví ak mu děkuji děkuji i tomu koho něco napadne jestli jsem neudělal něco blbě já. mas spatne nastavene nahravani zkus prenastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 jo jo už to mam opravený. blbě jsem instalnul PSP type B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Tak po dlouhý době jsem zase začal hrát a koukám, že tady je to uplně mrtvý... :D Hrajete to vůbec ještě? :D Potřebuju poradit... :D Potřebuju ThckDaoraDrgnScl a jsem v HR 8... Nevíte kde to sehnat? V jakym questu? Protože pokuď vim, tak v HR7 ani v HR8 neni... dá se někak odemknout? Nebo se prostě musim dostat do HR 9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 musíš se dostat do HR9 a i tam je to těžký odemknout lehčí by to bylo nějakym cwcheatem ale to bys musel odzkoušet v tom tě neporadim já je nepoužíval :D:D:D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 HR9 Daora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Tyjo Witeks tu taky něco napíše... :D To čumim... :D Dlouho sem tě tu neviděl... :D já jsem to začal ted zase po dlouhy dobe hrat... :D A uz delam UG na HR9... nikdy jsem necekal, ze se SOLO dostanu do HR9.. :D EDIT: Tak Yamatsukami je mrtvej, je to noob... :D Takže už jsem HR 9 solo... :D A jak mám v G rank otevřít Daoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Yama je hrozně jednoduchá bez použítí jakékoliv healing items a s dobrejma ice dulkama je i solo hotová do 15 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 takže toto je moje nejlepší kočka :D ať to tu trochu oživim :D http://www.2i.cz/216bc1eb38 a zkoušejte kdo mi dá v trainingach nejlehčí bude překonat diablo ten bude v poho. http://www.2i.cz/307ad0fa29 http://www.2i.cz/0349e3c91a Počítaj se jen begginer :D a ze special je dorej jen naruga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Dobře ty... :D Nechápu toho kut ku za 18 vteřin... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 vejdeš tam rovnou běžíš k němu nabiješ rapid fire a šiješ mu do hlavy děláš to tolikrát dokud se ti nepovede že jako blbej furt klová do země :D kámoš to má za 19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Zdarec lidi.Prosímvás chtěl bych se sváma poradit.Má cenu hrát monstra ,když má vycházet ten nový?Mám tam nahraných jenom 9hodin tak jestli to ma cenu pokračovat ,nebo mám počkat až na toho nového.Co říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Hraj tenhle... :D Aspoň získáš základy a zjistíš jestli tě to doopravdy baví... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 nemate nekdo pls schema na Hammer? neco jako je na GS http://www.gamefaqs.com/psp/943356-monster-hunter-freedom-unite/faqs/58038 ? na zaklade tech schemat si vyberu vetev a cilovou vec, co bych chtel, ale na Hammer jsem nic nenasel a ted ho docela potrebuju, abych serezal Rathalose. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 jistě že mam :-) http://minegarde.com/wip/main.php v pravo nahoře dej waponsmith vyber styl zbraně a máš to tam tam máš i co na to potřebuješ za suroviny ... a fritol16 hraj tuto a jestli jsi ještě přetim nic nehrál hodně dobře to nacvič do prvního prosince nahraj alespoňn 100 h (základy) a pochybuju že to bude i v AJ sto pro bude ze začátku Jp já se v tom nějak tak vyznam ale ty co to neznají vůbec jsou v pr... a stejnak budou muset hrát díly předtim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 super, diky, neco takovyho jsem potreboval :) tak jdu vyrobit nejake kladivko a serezat toho chcipaka, i kdyz koukal jsem se na youtube a rezali ho tam i LS a nejdriv mu sekali ocas, tak nevim nevim, je to hajzl, da si jeden charge a jsem tuhej, tak to zkusim kladivkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 jaký jsi HR? rád ti nějakej dobrej hammer doporučim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 no jsem porad v HR1, protoze jsem zacal delat questy venku u te babky a ne vevnitr v baracku, to jsem zjitil az mnohem pozdeji, kazdopadne jsem se rozhodl pro Carapaceon Pulse, ale mam problem s tim , ze mi chybi jedna surovina :( sleep sac, nemas v rukavu jeste nejakou stranku, kde staci napsat takhle nazev toho, co chci a ono mi to ukaze z jakyho zvirete to pada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Máme všechno... :D Koukni se sem http://www.gamefaqs.com/psp/943356-monster-hunter-freedom-unite/faqs/55031 a sem http://www.gamefaqs.com/psp/934395-monster-hunter-freedom-2/faqs/50172 ... Použij nahoře na liště Úpravy > Najít a napiš název věci co potřebuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 jj vim na cf tam jdi do PSP hlavní diskuse sport club a napiš to sem já ti odpovim koukam se esem furt mimochodem tuto padá z hypnoca (nejvíc) a každopádně začni v GH jsou tam dál mnohem lepší věci co v sinnglu neseženš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 takze kdyz to shrnu na konkretnim prikladu chci si vylepsit Cyclo-Hammer na Skullcrusher na to potrebuju: 2x Med Monster Bone (mam 17x) 8x Sharp Claw (mam 42x) 1x Monster Fluid ( nemam) Monster Flud se vyrabi z Ice crystal(mam 27x) + Sleep sac(nemam zadnej) Sleep sac mi podle tech linku padne bud z Hypnocatric(na 10%) - ktereho jsem jeste nevidel nebo z G-level (coz nevim, co je - predpokladam nejaky questy v HR9) je to tak nebo jsem nekde udelal chybu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 ze ja to hraju, 45 minut mlatim Rathalose, uz kulha a pak me 2x zabije kvuli obycejnejm raptorum, ktery se tam motaj, skoro bylo po psp :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 v kolika jsi hvězdičkych? max ****** protože už urgent do ******* je hypnocatrice (hypnok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.