maty28 Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 no já tuhle středu nejspíš nemůžu at to bude od kolika chce...jinak bych den nechal (čtvrtek rozhodně ne:blink:) a jinak čas mi je celkem ukradenej. a o prázdkách jsem celou dobu v anglii takže to by bylo zase beze mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 maty:lol: timkytoad:ty si skoro tak hloupej,jako jeden kluk z nasi tridy,sem myslel pristi ctvrtek,asi,kdyz napisu ze o prazdninach je spousta lidi na chatě:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Jezisi dmnce ja som myslel ze to chces presunut zo stredy na stvrtok xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Me je to ukradeny,jen ten puvodni cas 17:00 je dementi ! To nemuzu zadnej den... Lepsi by to bylo k veceru. Napr. od 19:00. To je vetsina uz doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 OMG tinkywinky ja myslel az nebudou prazdniny:lol:někomu to ve čtvrtek to nekomu nevyhovuje(me je to fuk)...... chytile,kdybys cet prispevky,tak se to uz davno zmenilo od 19:00 do 20:00 :lol: maty,pockej zejtra ve skole,ti dam spartu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Jo už sem to psal, jedu zejtra do praglu s chytou, takze taky nebudu moct.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 pardon dnes se omlouvám ale na trenas asi nepřijdu jelikož jedu na lanku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 nikc s fora david7090 nikc ze hry davidcernohorsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 david:no nevim no nil3e psal že už se nikdo další nebere ale myslim že se to třeba časem pročistí pač někdo nebude na trénincích atd (radši už nebudu mluvit za clanleadera nebo mě samotnýho vykopne:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Bouzel omlouvam se dnes to nestihnu protoze musim jit na chatu snad jindy:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 jeeej tak to vypada ze nas tam bude hodne:D ale nejak sem nepochopil kde se mame sejit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 omg,tak kdo de na ten trening?za 1 minutu,zakladam:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 nikc s fora david7090nikc ze hry davidcernohorsky Je plno!! další membery neberem Omluva: Jako clanleader se všem omlouvám že jsem na trenas neprisel protoze jsem updatoval na 3.93 M33 a bricknul jsem ale přšti středu přídu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Tak jak dopadl ten vcerejsi trenal ? Konal se vubec ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 jj konal ve 4 jako v pohode to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 v psp menu si dej settings:power save settings:wlan power save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 v psp menu si dej settings:power save settings:wlan power save :cheesygrin:CO TO KECÁŠ??????spamere!:offtopic::bann: a včerejší trening se konal,ve 4 lidech........slo to...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 tak počkat..on byl trening??? dyť na 1. straně je napsáno "středa" a ta je dneska...ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 loooooooooooooooooooooooooooooool:lol::lol::lol: vole,dneska je čvrtek,a včera byl trening,od 19:00 do 20:00(hrali sme az do 20:24:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 :D omg, rajtas docela si me pobavil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 to si děláte prdel ne??? já fakt myslel že je středa dneska:D:D:D:D no nic... tak až bude trening tak tam budu:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Nabidka: Kdo si chce zahrát dnes (čtvrtek) v 19:00 - 20:00 At příde dáme pařbičku Takže zakladatel bude ondra.rehacek...přidte!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 tak já bych šel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 jestli na to nezapomenu tak pridu EDIT: a co to vlastne mame za cell?? nechce ted nejak zahrat?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Taky prijdu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.