Vova Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 tak druhy trenink se prave kona.. a byli sme tam opet 4 (+2 lidi co nejsou z klanu) docela ok.. ale moc se omlouvam ze uz sem neukazal protoze kdyz sem tu hru zakladal tak mi padl net a WIFI uz neslo takze sry ze ste cekali zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Chtěl bych proděkovat následujícím hráčum že přišl na trening+dobrovolna hra: vova chyta rajtascz A povyšuji je z členu na aktivní hráče a budou mít zelené označení v klanu !! Jo a VOVO nebyla to tvoje chyba spadl cely Syphon Filter server :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 prvni trenink: druhy trenink: EDIT: doufam ze se obrazky objevujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 jj...jsou vidět... budu muset začít trénovat jen teď nemam moc čas...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Objevujou a ja se omluvám že jsem se furt odpojoval měl jsem nějaký lagy a furt mě to dissconectovalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Jn,me se pak taky neslo pripojit. A netusim proc,wifi mi slo v poho. Ale jikak to bylo good,a i me to bavilo.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Hej chlap co to je že sem spamoval. Jak je to možné, když mám ted 2 dny odstřihlí wifi a nehraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Hej chlap co to je že sem spamoval. Jak je to možné, když mám ted 2 dny odstřihlí wifi a nehraju? Tady na topicu :-) :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 nedáte třeba dneska někdy k večeru gamesku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Možna bych šel na 15 min od 8mé hodiny .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Tady na topicu :-) :roll: Cože? To je trochu nářez ne? Joo kdybych kecal hovadiny OT, tak to pochopim, ale todle fakt ne..:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 tohle mi nedelejte hoši,melo by se stanovit nejaky heslo,aby tam nelezly jiny lidi,pak se nam tam ve čtvrtek pripojili nejaky z R3,a kdyz sem je pozadal,aby vypadly,ze je to trening clanu,tam me vyfakovaly......pak sli:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Jn :D ale aspon nas bylo dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 2 tréninky a oba dva beze mě:cry:ale jsem omluvenej tak mě snad nečeká žádnej trest:)ted si musim nějak pořešit wifi pač momentálně bych vlastně neměl kde hrát tak doufám že někde najdu azyl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Další Trening !!! 14.Května 19:00 - 20:00 Další Clan-Hra !!! 15května 18:00 - 19:00 Žadejte změnu v tomhle topicu nebo pište na PM omluvenky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 tak ale heslo vzdy napiste sem a ne do chatu tam:D... a ono si je nemusel o nic zadat stacil kick..:p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 sorry dneska zase nepřijdu:roll:mám problems s wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 budu tam nejspise dnes i zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 čau...dneska se tam ukážu ale zejtra nemůžu... jsem do 9 na praxi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 a ještě mám omluvit Armze (krystofa) má kvuli škole zabavený psp takže na 90% nebude moct ani zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 Nezapomente dneska :-) v 19:00 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 houznak me poprosil at ho omluvim.. bohuzel musel neco zaridit ale zejtra hrajem oba na 100%... kdyz na to nezapomenem:):) EDIT: jo.. a jaky teda bude to heslo?!???:) , a co takhle se sejit v chatroom5?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 tak jak??? kde se spíchnem??? jaký bude heslo??? kolik nás bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 sry, ale odepište me z klanu, nemám poslední dobou vůbec čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vova Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 hmm tak to mate zajmave organizovany ze je 19:00 a z klanu tam je jeden clovek.. a pochybuju ze dneska hrat protoze se zhorsilo pocasi a wifi pripojeni mam od houznaka pres zed tak mi to asi trikrat spadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.