Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

.:Syphon Filter: Combat Ops:. CF.net Clan

Nil3E

Recommended Posts

• Odpovědi 185
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

predem srry za uprimnost ale nil3e ty si me docela zklamal ze si zalozil clan a na treninku ses ukazal jenom jednou a vubec cela ta organizace ja si myslim ze by se melo predem napsat kolik priblizne bude hrat lidi hlavne co se bude hrat aby sme se tam nehadali a mel by se urcit clovek kterej tam na 100% prijde a zalozi to v danej cas aby se na nej necekalo atd. ale kdyz to vypada tak ze je nas tam tak 5 a clanleader nikde zadna zalozena hra tak se pomalu na tom chatu ani nedohodnem protoze tam nikdy do te domluvene hry nepridou vsichni a kdyz uz jo tak to pak nekdo leavne.. (jako chapu kdyz to nekomu padne jo.. to se muze stat kazdymu)... nevim no.. kdyz to bude vypadat takhle tak misto toho abych tam ztracel cas tak se uz rovnou muzu domluvit s houznakem a nebo si klidne zahraju sam.. to je asi vsechno.. jinak k dnesnimu treninku tak jako nic moc.. prvni hra padla myslim ze to bylo TDM a bylo to nejak 18:4 ale nevim kdo vsechno hral ale pak se hral RET a to sme teda dohrali ale ve ctvrtce hry to nekomu padlo takze taky moc nemelo cenu

-tady je screen:

7628482b3bacbc1da.jpg

jo.. a jestli to takhle pude dal tak snad budu radsi hrat sam a pokud me vyhodis z klanu za moji uprinost tak je to super:):D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

predem srry za uprimnost ale nil3e ty si me docela zklamal ze si zalozil clan a na treninku ses ukazal jenom jednou a vubec cela ta organizace ja si myslim ze by se melo predem napsat kolik priblizne bude hrat lidi hlavne co se bude hrat aby sme se tam nehadali a mel by se urcit clovek kterej tam na 100% prijde a zalozi to v danej cas aby se na nej necekalo atd. ale kdyz to vypada tak ze je nas tam tak 5 a clanleader nikde zadna zalozena hra tak se pomalu na tom chatu ani nedohodnem protoze tam nikdy do te domluvene hry nepridou vsichni a kdyz uz jo tak to pak nekdo leavne.. (jako chapu kdyz to nekomu padne jo.. to se muze stat kazdymu)... nevim no.. kdyz to bude vypadat takhle tak misto toho abych tam ztracel cas tak se uz rovnou muzu domluvit s houznakem a nebo si klidne zahraju sam.. to je asi vsechno.. jinak k dnesnimu treninku tak jako nic moc.. prvni hra padla myslim ze to bylo TDM a bylo to nejak 18:4 ale nevim kdo vsechno hral ale pak se hral RET a to sme teda dohrali ale ve ctvrtce hry to nekomu padlo takze taky moc nemelo cenu

-tady je screen:

7628482b3bacbc1da.jpg

jo.. a jestli to takhle pude dal tak snad budu radsi hrat sam a pokud me vyhodis z klanu za moji uprinost tak je to super:):D

Ja jsem vcera taky hral ale bouzel mi spadl klic xd uprostred hry xD

Odkaz ke komentáři

Jak pisu dnes je taky clan hra a za pul hosky zacinam a v 19:00 zakladam hru,..

Vcera jsem nepřišel jelikož mam ten klič TP-LINKa pořad mi nějak nefunguje ale dneska mam pujčenej router tak doufam že to pujde...

Hrau už zakládam tetka !!!!

přijdte kdo muze...

Odkaz ke komentáři

Dnes výborna hra začína se to rozjiždet !!!

Hrali : Já (ondra.rehacek) , Daxter a taky david naš novy člen

Vyborna farka dneska všem harčum děkuji...

Skoda ze neprislo vice

kdyz mám ten novej router tak se hraje i zitra od 20:00 - na neurcito

pridte vsichni

Daxtere:

Ano dneska tam bylůo cheateru az hovn*...

Odkaz ke komentáři

Ja jsem vcera taky hral ale bouzel mi spadl klic xd uprostred hry xD

Senpu máš pravdu zanedbal jsem to ale kvuli meho připojení mam novej router takze odedneska kazdodeni hra dnes sme hrali a super prod zitra at nas pride nejvice..

A nemam duvod te vyhazovat senpu...

Sry za dvojtopic...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu