white Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Zajímalo by mě odkud stahujete hry a s čím jste nejvíc spokojení (prosím nepište sem RS z tohohle fóra) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Na stahování z rapidshare je nejlepší rapget http://www.rapget.com/en/download.html Můžeš tam v klidu stahovat přes svůj účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 funfile.org mám profil na bitsoup.org ktery nechci kdo chce tak at mi napise PM nebo mail wizzy@hulic.cz torrent rulez nebo když sem nikde nenasel torrent tak RS ale fakt malo kdy!má nekdo navic u xbox sky???? potřeboval bych dám za to profil na bitsoup nebo pointy ktery zkoro nemam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ^^ FF a BitSoup maj většinou otevřený registrace;) Xbox-sky mam i když vlastně nevim na co:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 a das???? jestli ho nepouzivas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 A jak často jsou na xbox-sky otevřený registrace?A pro kolik lidí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Nejlepší je stahovat z rapidspool. Uděláš si účet za 60 kč a stahuješ 20 gb. Při spojení 2 Mb/s je to za 8 hod stáhnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 tjn a stahujes 90 party jinak tet sem stahoval pres torrent z mininovy a mam to na 99% 6411/6420 mega se mne stahlo docela zamrzi co :( asin to uz nikdy nedostahuju kdyz se tam neobjevi nejaka stofka jinak sosam z mininovy.org a nic jinyho asin nvm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vsacan Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Funfile jsem požíval,ale už mi nefunguje.Píše mi to : 403 Forbidden Unauthorized IP address.Tak nevím.Jinak hodně požívám www.midnight-torrents.com.Stahuju kolem 400 kB/s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Nejlepší je stahovat z rapidspool. Uděláš si účet za 60 kč a stahuješ 20 gb. Při spojení 2 Mb/s je to za 8 hod stáhnutý. Mě přijde, že se mi přes ten rapidspool ztrácí data. Měl jsem ten účet s 20gb/měsíc. Stáhnul jsem přes něj jednu hru = 7gb a pak už mi zbylo pouze 700mb. Takže mi to přijde hodně zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 na xbox-sky by měli být ted otevřený registrace ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david11468621995 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 na xbox-sky by měli být ted otevřený registrace ;) dik, že si pripomenul už tam som zaregistrovany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Už tam jsem registrovanej, ale zatím žádnej torrent se mi nezačal stahovat a ani uploadovat, stahuju přes bitcomet. Nevíte čím to může být? Není to tím ratio , jak ho zjistím to ratio? Nebo to je klientem stahování? Jaký máte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david11468621995 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Už tam jsem registrovanej, ale zatím žádnej torrent se mi nezačal stahovat a ani uploadovat, stahuju přes bitcomet. Nevíte čím to může být? Není to tím ratio , jak ho zjistím to ratio? Nebo to je klientem stahování? Jaký máte vy? ja mám program utorrent a sťahuje mi to rýchlo takže neviem v čom je problém a to ratio aj mňa zaujíma, ako ho zistím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 xbox360iso ~ webpunkt ~ xbox-sky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Jo už mi to stahuje, jako docela bombi to běží. Musel jsem si stáhnout utorrent, je to divný že to přes bitcomet nejde. A nevíte teda někdo jak se zjistí ratio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 jak máš Welcome back, VÁŠ NICK tak klikněte na ten nick a tam už máte tabulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Jj dík, máš pravdu. Mám Share ratio 0.725, to je dobrý ne? Nechci dostat ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
white
Zajímalo by mě odkud stahujete hry a s čím jste nejvíc spokojení (prosím nepište sem RS z tohohle fóra) :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
42 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts