Drag01 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Jinak tady je pokud chcete návod jak dostat z XBOXU fotky z Forzy 3 do PC bez použití online xboxu (A tedy bez nahrání fotek na server forzy) Potřebujeme: USB flash disc naformátovaný v XBOX360 formátu. wxPirs - http://gael360.free.fr/wxPirs.php USB Xtaf Xplorer Postup: 1. Fotky z forzy přesuneme z HDD (popř. jiné úložné jednotky) na Flashku. (V DB - System settings - Memory) 2. Vložíme Flasku do PC USB portu. 3. Otevřeme program USB Xtaf Xplorer - 4D53084D - 00000001 - photo. 4. Soubor photo si přesuneme třeba na plochu. 5. Otevřeme program wxPirs, a v něm otevřeme soubor Photo. 6. Klikněte na fotku kterou chcete, poté export, při ukládání vkládejte za název souboru .bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 hmm toto jsem zkousel, soubor "photo" ma nejakych 5mb... otevru v wxpirs - chci extrahovat vyberu cestu dam ulozit a program mi hodi ze v nem neco prestalo pracovat, ze doslo k nejaky vyjimce a vypne se :? btw soubory napr. forza 32-33-34 atd.. maj 0b by me zajimalo kde je problem :? edit: tak uz se mi podarilo to dostat do toho ze error neskace, ale mam v kazdy slozce dycky 3 soubory :? a kdyz vyberu ten kterej by mel bejt foto.. tak mi ho nic neprecte :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Měl bych otázku ke hře Forza Motorsport 3... lze si nějak auto otestovat - projet se v něm - než ho koupím? D9ky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Měl bych otázku ke hře Forza Motorsport 3... lze si nějak auto otestovat - projet se v něm - než ho koupím?D9ky! Dej si ve hře, ještě než klikneš na "forza motorsport 3", volnou jízdu nebo tak nějak to tam je, a pak už můžeš jet s jakýmkoliv autem které je ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mám problém, když chci jet ve volné jízdě poslední závod v Nürburgringu tak se konzole sekne a musím jí vypnout, nevíte čím to může být? Není to jenom v Nürburgringu, ale teď zkoušel jsem závod v New Yorku a taky to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Koupil jsme to BMW E 30 ale nic moc ,driftuju v zatackách a najednou jse rozjíždím snad od 30 ,prostě to neni plynule a to mne .... ehm vytáčí.V pravo nahoře mám napsané pod smykem ,coč znamená že bych mnel neco driftovat ne ? Představuju si to takhle :http://www.youtube.com/watch?v=cHSUyuH8RNM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Řadíš manuálně? Automat je na drifty k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Zdravím mam takovou otazecku. Ma tahle hra nejaky konec? A jak poznam ktere zavody jsem projel je jich tam tolik ze se v tom uz ztracim. Vsiml jsem si ze zavody se odemikaji a jsou zbarvene zelen, modre a sede muze mi nekdo vysvetlit vyznam tech barev? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 jak dojedeš všechny závody tak máš konec ... sezona nevím jak je dlouhá ale 6 sezon potřebuješ abys měl všechny ajchy dále poslední ajch je za dojetí všech závodů ma zlato ... což je maraton jak prase ... mám odežděných asi 40h a mám 25% hry :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Dotaz, je nějaký limit na max. akceleraci? Mám Mercedes SL-65 v plném tuningu, s převodama na co nejepší akcel. a 0-98km/h za 1,801. Jde to ještě lépe? protože tohle už mi přijde trošku extrém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Akorat, že nevim ktere uz mam projete. Protoze je muzu jet znova. Mam tam medaile pokud jsem dojel 1 nebo 3 ale jinak zadne znaceni. Jen ty barvy modra zelena seda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Zelená - auto v kterém sedíš odpovídá Modrá - máš v garáži auto pro danou třídu Šedá - nemáš auto pro danou třídu Edit: Opraveno, už je to tak jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Když tu řešíte ty drifty. Dá se nějak přehodit řazení z tlačítek na páčky, jak tomu bylo u Forzi 2? to bylo naprosto geniální a dokolane se to ovládalo. Takhle si na to prostě nezvyknu a závodění bez řazení prostě není ono. Jde to? třeba v tý nový edici? nebo pomocí nějakýho DLC, nebo tak co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Bohužel nepřišel jsem na to že by to šlo, v nastavení jde pouze přehazovat některé tlačítka (Například X a B kreté je na řazení, tak jde invertovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Je to výchozí nastavení 11. Akorát pohledy budeš mít na A, B a X. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nechda Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak jsem zkusil ten UC, ale mám problém. Nemám tam tři tratě a to Fujimi Kaido, Nordschleife a ještě nějakou. Auta tam jsou ale ty tratě ne. Nevítě čim by to mohlo bejt, mám staženou tu "TETU" verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Dost místa na HDD? Jinak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Mám dotaz, mám FORZU 3 UC a nevím kde se můžu podívat na to 90 minutový video co tam má být ? A ještě se chci zeptat jestli tam je i top gear test track ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 To video nevim a top gear test track tam neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Tak jsem zkusil ten UC, ale mám problém. Nemám tam tři tratě a to Fujimi Kaido, Nordschleife a ještě nějakou. Auta tam jsou ale ty tratě ne. Nevítě čim by to mohlo bejt, mám staženou tu "TETU" verzi. já jsem nainstaloval oba hdd a mám tam všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 A kde je to video top gear ? chtěl bych na něj kouknout . A taky mám dotaz , proč tam není STIGova garáž ? Mám namysli hlavně lexus LFA . stáhne se mi tam pak sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahoj lidi chci se zeptat mam forzu 3 a uvažuju o te verzi forza 3 ultimate a chci se zeptat kdyz ji hodim do xboxu musi se znovu instalovat to druhy dvd? a zustanou mi všechny auta a vše co jsem už odjezdil v klasicke forze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Mám taky menší otázku, pro majitele nového XBOX 360 slim. Když hraju Forzu 3 tak nemůžu zatáčet a zároveň brzdit(auto jede pořád rovno), ale přitom se starým ovladačem ze starší verze xboxu vše jde jak by mělo. Neví někdo nebo nesetkal se s podobným problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Mám taky menší otázku, pro majitele nového XBOX 360 slim. Když hraju Forzu 3 tak nemůžu zatáčet a zároveň brzdit(auto jede pořád rovno), ale přitom se starým ovladačem ze starší verze xboxu vše jde jak by mělo. Neví někdo nebo nesetkal se s podobným problémem? Tak urcite to nie je novou reviziou konzoly :lol: Mas/nemas nieco nastavene v hre, ako si mal predtym!!! EDIT: brzdit by si mal pred zakrutou a nie v zakrute...omg :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 iv zatáčne může brzdit ...ale musí rozdělit přilnavost tak aby projel ... pokud se ti zablokují kola(pokud nemáš zapnutý ABS) tak auto samozřejmě pojede rovně místo do zatáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.