:.Dragunov.: Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Cau neni tu nekdo kdo uz dojel v Rhytm Tengoku Remix 10? Prave jsem ho udelal a v te liste kde jsou na vyber minihry atd...A v te liste kde mate na vyber minihry atd... se me otevrela nova polozka s obrazekm ducha nebo kapky (nevim co to je) ale nevim jaksi co s tim...Kdyz to oevru jsou tam na vyber 2 polozky ale kdyz kliknu na obe obevi se nejaky japonsky napis (veta?) a to je vse... Pokracuje hra jeste nejak dal nebo to je konec? :) Jinak sem si to naprosto uzil :) Posledni Remix 10 kde byli vsechny hry dohromady byl super :) Jak ste vy daleko :) Ted jdu plnit zlaty mediale a perfecty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Nevim jestli jste si vsimli, ale konecne vysla USA verze! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Robot. Ja videl ze ma byt releas 30.dubna...A na strance kde stahuju hry na NDS jsem to nenasel zatim... Uz to mas?Jestli jo hod odkaz prosim... EDIT: Samozrejme ze jsem nepouzil Google :D Ale nedalo me to a co sem neobjevil...... :dozey: Download US: http://www.3roms.com/index.php?page=rom_dl&rid=32197 HESLO: www.3roms.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Remix 10 už je bohužel poslední level v této hře. Já se nejdál dostal do "shoot em´up 2" nebo jak se to menuje. Moc se mi tato hra líbí je tak úžasně rytmická škoda že nebude aj 2. pokračování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.