Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SIREN : Blood Curse (new translation)


Nil3E

Recommended Posts

1518678-siren-blood-curse.jpg

ONLY PS3 TITUL

http://youtube.com/watch?v=-5Ao768pm3w

http://youtube.com/watch?v=cqRx2B3ML-Q

http://youtube.com/watch?v=pSHYhaeUDWs

:!::!:

Hlavní odlišnost teto hororove hry je že na Playstation network se budou prodavat epizody ! takže si po každem kupu hru prodloužíte !

:!::!:

článek ze hratelne.cz


V Japonsku se přemnožili zombie. Zase!
Série Silent Hill, Residnt Evil a Alone in the Dark jsou asi třemi nejznámějšími přestaviteli hororových her pro počítače a konzole. Alespoň s jednou z nich se osobně setkala valná většina hráčů a nenajde se asi ani jeden, který by nejenže tyto hry nikdy nehrál, ale alespoň o jedné z nich ani neslyšel. Hororový žánr sice zkrátka nemá tolik zástupců jako třeba FPS nebo strategie, na druhou stranu hry které se v něm objeví bývají většinou velmi povedené.
To by se dalo říci i o původním projektu pro PS2 z roku 2004 s názvem Forbiden Siren, který oplýval parádní atmosférou a přinesl i několik originálních prvků. Většímu rozšíření mezi herní veřejnost bohužel zamezil fakt, že se jednalo o exkluzivní projekt pouze pro PlayStation 2. Tento nešvar díky Sony zůstává i nyní a Siren: Blood Curse, volné pokračování kopírující některé prvky prvního dílu se chystá pouze pro PlayStation 3. Dokonce je již k dispozici demo, jež si mohou zájemci stáhnout na japonském PlayStation Store.
Hra by měla být hráčům servírována ve dvanácti samostatných epizodách, které budou dostupné přes PlayStation Store. Slovíčko měla je v předchozí větě použito zcela záměrně, protože to není, byť je vydání prakticky za dveřmi, úplně přesně známo a možná se Siren: Blood Curse dočkáme jako klasicky distribuované hry, jejíž děj nás zavede do japonského městečka Hanuda. Na to byla seslána tajemná kletba a tamní obyvatelé se proměnili v zombie, stvoření ve hře nazývaná shibito. Narozdíl od normálních zombií jsou tato stvoření rychlejší, inteligentnější a neustále krvácejí z mnoha ran po těle, nejvíce potom z očí.
Demo nabízí možnost vyzkoušet si jaké to je být v kůži Sama Monroe, jednoho ze sedmi členů televizního štábu (za ostatní si zahrajete až v plné verzi), kteří přišli do vesnice natočit reportáž a zároveň přijít celé věci na kloub. Jestli se jim to podaří nebo zemřou rozsápáni pařáty shibito, už bude záležet jen na vás. Aby náš svět neopustili členové štábu předčasně, budou moci v boji využít kromě svých končetin i spoustu různých zbraní, trubkami počínaje a střelnými zbraněmi konče. Nábojů ale rozhodně nebude nadbytek, a tak bude mnohé situace lepší řešit taktickým nevyrušením shibito nebo jejich odlákáním. K tomu by měla sloužit speciální featurka, která umožní přepnout se do pohledu kohokoliv ve hře.
Technické zpracování vypadá stejně jako u valné většiny současných a připravovaných her nadmíru dobře, a tak bude hlavně záležet na tom, jak se autorům podaří vykreslit hororovou atmosféru stra
chu, kdy se máte bát každého rohu a každého temného zákoutí. Dle dostupných videí a dema to zatím vypadá na výbornou. Vývojáři excelentně pracují se tmou, stíny a kuželem světla baterky nebo jinými zdroji světla a třeba na rozdíl od hry Condemned 2: Bloodshot, která je místy až příliš tmavá a nepřehledná to vypadá, že Siren: Blood Curse podobnými neduhy trpět nebude. Každopádně slabým povahám bychom v červnu, kdy má hra vyjít, raději doporučili výlet k jezeru. Hraní Siren: Blood Curse jen na vlastní nebezpečí.

1518686-siren-blood-curse.jpg1518697-siren-blood-curse.jpg

Těšíte se na tuto hru,už nam klepe na dveře..pište do topicu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drazí a milí, toto je remake původní hry která vyšla na PSX a teď je příběh trošku překopaný a samozřejmě grafika notně postoupila kupředu...Takže kupujte prášky na spaní a na uklidnění a samozřejmě notné množství spodního prádla, protože tahle hra byla asi 100x větší psycho než v té době nějaký Resident evil nebo Silent Hill.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja u RE3 nebyl slepej ale posr*nej a u SIRENu budu ještě víc :)..ale mě se to líbí :D

No to já taky :D vždycky sem nadával když sem nerozpoznal Nemesise xD mi hrozně splíval jako ta zem atd. většinou sem části s nemesis dělal týden :roll: nebo dokud nepřišel kámoš :D, ale kalba to byla slušná...no nic konec OT

A ješte k T

Tazy a jaké hry ? Pokud vím tak pro PSX nebyla plánovaná větší hororovka než REčko a Silent

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drazí a milí, toto je remake původní hry která vyšla na PSX a teď je příběh trošku překopaný a samozřejmě grafika notně postoupila kupředu...Takže kupujte prášky na spaní a na uklidnění a samozřejmě notné množství spodního prádla, protože tahle hra byla asi 100x větší psycho než v té době nějaký Resident evil nebo Silent Hill.

:roll:co to meleš o čem byla první verze SIRENU ? neni to zadnej REMAKE....

+nevysel na PSX ale na PS2...

tanehle dil je o tom jak banda novinařu přijede do nejakeho japonskeho mestecka kde chcou natočit reportaz...(coz asi neměli dělat xD)

ale souhlasim s tim ze SIREN je uplnej maras....xD stokrat horsi nes RE a SH....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aaaach sorry, omlouvam se všem, já měl za to, že první siren byl na PSX, pokud to vyšlo na PS2, tak se omlouvám ještě jednou. Akorát myslím, že to u nás ani nevyšlo, protože jinak by to kámošův otec sehnal v tý době. Já mluvil jenom z toho, co jsem četl na internetu o tom remaku. Pokud je příběh zcela nový, o to líp a o důvod víc dělat přesčasy v práci aby bylo na origo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
chytrý marketingový tah :)

marketingový tah ? není to první epizodická hra.. takhle už vychází penny arcade nebo sam and max...

to Mígl: na eu store je ta hra rozdělená do 4 epizod.. Ne do 12.. v každým z těch 4 balíčku sou 3 epizody.. je to poznat když najedeš do US store.. tam to mají napsaný.. 1-3 episode atd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 weeks later...
  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu