Guest Kyssi Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 njn, PSPčko je nejlepší, má nejvíc možností xD (asi sem zfetovanej - to že sem napsal? huh, DSkaři - ruce mi zpřerážejte pls) ROzhodně ať to bude jakákoliv kvalita (a že DSko zvládne pěknou grafiku nejen u kreslených her, ale i CoD mi připadá celkem pěkné) tak si to koupím. GTA si zaslouží koupit a když tak grafika nebude nic moc? Od toho tu je PSP ne? To zajímá grafika, ale hratelnost už ne xD P.S. stejně je lepší si koupit notebook a pak už není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Ohledně GTA:CW: Co jiného nám zbývá než čekat, že? :D Diskutujte spíše možnosti, co byste chtěli aby tam bylo. Mně osobně by se docela líbil multiplayer, jsem ještě v GTAčkách nezažil XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Ohledně GTA:CW: Co jiného nám zbývá než čekat, že? :D Diskutujte spíše možnosti, co byste chtěli aby tam bylo. Mně osobně by se docela líbil multiplayer, jsem ještě v GTAčkách nezažil XD multak tam bude to bylo napsao na strankach nintenda jinak kdyz uz sme u toho ja hral SAMP(multiplayer na gtasa) kdysi a celkem to slo.Jinak sem an to hoodne zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stallion66 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 INFO + PRVE SCREENY http://www.sector.sk/novinka/42235/gta_chinatown_wars_prve_informacie.htm http://www.sector.sk/novinka/42246/gta_chinatown_v_zaberoch.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 ale jo .... vypadá to celkem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 phew,to teda cumim,to vypada hodne zajimave a jak tak koukam tak se to bude snazit co nejvic vyuzit dotykovyho displeje...no stejne to asi nebude zas az tak neco extra,spis jen trosku prilepseny GTA 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 škoda:( kdyby dali grafiku GTA2 a fůr možností to by bylo lepší ... na co je taka grafika (na NDS??) když tam nebuude moc možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Vypada to minimalne zajimave:)... Uvidime jaka bude hratelnost a doufam ze plne vyuziji moznosti dotykoveho displaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 kurna už je nějaký video oficiální na youtube se nedá ničemu věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumburak Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 nevim ale vypada to hur nez gta 1 a pohled ze shora uz nefrci zkratka DS nema takovy vykon jako psp :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Zkrátka vy co máte PSP sem vůbec nelezte abyste se nezkazili tou "příšernou" Grafikou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 rumburak:fakt! tohle je DS fórum,tak sem nepleť PSP,já PSP měl taky a dloooouho a teď bych si ho taky nepořídil kvůli hratelnosti,možná displej a výkon,ale jsem odpočinkovej hráč ,né hrotič a stěžuju si v sekcích PSP???!Vyblíz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 PSP je v jiný sekci ano ano...... :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Yo niggaz dejte mu co proto...Yeah... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Karlospajdos + maharadza ... není to stejnej borec na vašich avatarech? jinak konstruktivní kritika je vítaná si myslim, ale tolikrát se už hrotilo že PSP je lepší než NDS.... už je to trapné vytahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Kyssi: Jo je : ) ,máme holt stejnýho hudebního idola :-D EDIT:Změnil jsem si foto, aby tam nebyly vždycky velký černý tlamy přes celej avatar:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 takže poslední jmenovaní dostali žluté karty...příště červené...tohle si řeště pm nebo chat...tohle je otpic o gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 No nevim spiě se z toho začina stavat flame topic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 takže poslední jmenovaní dostali žluté karty...příště červené...tohle si řeště pm nebo chat...tohle je otpic o gta Nj mas pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Kdy teda vyjde to GTA??? V prosinci nebo až v tom lednu???? Jsem nedočkavej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Co maj napsaný na IGN, tak mě pěkně nas****, pač to má vbyjít až PŘÍŠTÍ zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Co maj napsaný na IGN, tak mě pěkně nas****, pač to má vbyjít až PŘÍŠTÍ zimu no na gamefaqs maj November 2008 - prosinec 2008 ;) v EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 Na oficiálních stránkách je jasně napsaný tuhle zimu (http://www.rockstargames.com/chinatownwars/). Jinak tady http://www.dsko.eu/2008/09/gta-chinatown-wars-jeste-tuto-zimu/ je o tom článek, který taky potvrzuje vydání tuhle zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Takze jsem zas smejdil po netu a zjistil jsem ze mapa GTA Chinatown Wars bude větší než na PSP:) Tady je článek:http://www.sector.sk/novinka/43924/gta__ds_rozsiahlejsie_ako_gta__psp_.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 JJ dobry, ale mohlo by to bejt z 3 osoby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.